Som zamilovaná do kamaráta
Som zamilovaná do kamaráta a chystam sa mu to nejako napísať v smske ako blahoželanie k Vianociam..Ako by to asi malo zniet?😊
@natyreggae juuj a ako si to vedela tak dlho tajiť?nič si nevšimol?
Tak určite si niečo všimol.. take náznaky že je pekný sme si občas vymenili navzájom😀ale vtedy este asi necítil kumne to čo teraz ... až potom po roku mi napísal že mu na mne trosku viacej záleží a keď sme boli u neho som povedala že ho ľúbim..a odvtedy sme spolu☺
@natyreggae jeeej 😍
Nech vám to vydrží navždy
Ja by som počkala na stretnutie, pripadne začala pomalšie s frazami ako ti chyba a že na neho myslis a pod. snad pochopi a chyti sa. Budeš mať odrazovy mostik. Ak ide o moznost posunúť sa ďalej tak skor ten list ci mail. Držím palce 😊... Inak pri tomto som si spomenula... Keď sme spolu s manželom chodli a ja som "to" uz začínala cítiť. Pisala som mu na konci kazdej sms skratlu *LT lubim ta. Az po rokoch sme sa k tomu nejak dostali a z neho vyslo, že si myslel, ze je to *Len Tvoja" 🤣
@anastasiagrey 😂zlatyyy
Viete čo nenapíšem nič, iba že krásne Vianoce mu prajem.naozaj by som sa len strápnila 😕radšej zabudnem nanho
Nie, nestrapnila by si sa. Vyznat lasku je velmi odvazna vec. Najma ked nevies, aky bude vysledok. Ti to hovorim ako muz. Par zien mi to uz vyznalo a nikdy mi to neprislo trapne. Akurat dodalo sebavedomia. 🙂 Ked ste takto daleko od seba, urob to. Vlastne iro, co citis ze chces a co citis, nie co Ti tu pisu unavene maminy a otcovia 😉
To “iro” malo byt “urob” 🙂
Urob tak, ako to ty cítiš.. nikto z nás do vášho vzťahu nevidí, nepoznáme teba ani jeho .. Minimálne môžeš urobiť tak, ako už bolo spomenuté - zaželať krásne Vianoce s dovetkom, že boli by ešte krajšie, keby si tu mohol byť (napr.).. skrátka urobiť nejaký náznak - pokiaľ cíti to isté, chytí sa a môže začať krásna konverzácia.. Príp. ak o tebe doposiaľ neuvažoval ako o láske, možno ho nejaká takáto poznámka pohne k tomu, aby začal o tebe uvažovať aj v tom romantickom zmysle 🙂 Nuž tak prajem, nech na tieto Vianoce spomínate ako na Vaše prvé nesmelé začiatky :-! Drž sa.
@zuzudrnda ďakujem krásne
@alas20 bojím sa že budem za debila 😒
Ved je to mile,ak ta aj odmietne tak co. Nic sa nedeje,pojdes dalej. Tolko nedorozumeni je kvoli tomu,ze neviem byt priamy. Ja ti fandim. Ale ako mu to napisat ti neviem poradit. Mozno nieco v zmysle,ze skoda,ze tu nie si. Nieco v tom zmysle by som napisala a uz uvidis,co odpise a nadviaz na to.
@marca12 ďakujem krásne
@alas20 nepisala som mu nič, pretože mi volal a nechcela som tak hovoriť do telefónu.inak krasne Vianoce prajem 😉
Jeej volal. Ake mile. Minimalne dobry kamos 😉. Budem zvedava ako sa to vyvinie. Ale verim, ze dobre. To by bol krasny darcek 🎁💝
@zuzudrnda aj ja som bola prekvapená že zavolal😊😊jeeej zlatá si ďakujem 😘
@zuzudrnda napísala som mu že som ho rada počula..odpísal že aj on
Ja by som navrhla nejaké stretko. Niečo v zmysle, že by si s ním rada šla na kávu alebo aj hocikam inam a uvidíš, či sa chytí.
@janulka1802 dobre vyskusam 😊😘
@beata_k ďakujem veľmi 😉😉
@beata_k anooo ja som to tak urobila 😀pripravila som si témy a bolo to super😊
@natyreggae dobre pripravím 😏
Výborne že zavolal. Uži si krásne Sviatky. To stretnutie urcite navrhni😉 Ak chces nejake temy, skus o tom, co ho bavi a co ho zaujima. Ale ono to pojde samo, uvidis... Mozes tiez hovorit o svojich planoch a konickoch, co rada robis.

Ja som bola do môjho priatela zamilovaná asi rok... chystala som sa mu to povedať už dlhšie ale rozhodla som sa až vtedy keď som vedela že aj on cíti niečo kumne ... a nelutujem to a bolo to do očí povedané😊