Som zamilovaná do Turka
Mam problém, milujem muža z Turecka (zoznamili sme sa na SK) nikdy v živote som este necítila k nikomu tolko lasky ako k nemu, on si ma chce vziať za ženu lenže musela by som s ním odísť do Turecka zije na vidieku kde zena v podstate nema ziadne slovo .. trochu sa toho bojim že čo ma tam bude čakať, neviem si ani predstaviť aky tam je zivot..myslite ze pre lasku stojí takyto risk ?? Isli by ste do toho ?? Zila ste niektorá v zaostalom turecku?
Zabudni na to, nie je to dobrý nápad, neriskovala by som určite, nestojí to za to.
Tazko povedat, ty musis poznat jeho a jeho rodinu a ako budete zit.. ja poznam par Turkov, dokonca dvoch dlhe roky, jeden par je stary ako moji rodicia (zena Slovenka, on Turek) a su spokojni, ziju na striedacku tu a tam. Druhy par zije roky v Turecku a v pohode - ale to ide o viac menej "moderneho muza" aj s modernou rodinou, ten si prave zeny velmi vazi a cti, vychovala ho len mama, starsie sestry.... Zalezi len to z akej je rodiny a ake maju vztahy/zvyky a ako vam to bude fungovatg, v com budes spokojna... Nikto ti nepovie ako to budete mat vy.
Ja teda ak sa stretavate a kontaktujete, by som to do svadby netlacila, isla ich spoznat. Ale vsetko opatrne... mam pocit ze oni su dost potentovani ti chlapi za Europankami, resp. "slovanskymi" zenami.
Citala som Bez dcery neodidem - hrozné, ale dobre spracovany film, ale aj Bielu Masajku.Zit do zaostaleho vidieka v Afrike s cernochom, ktory nevie ceknut anglicky, v posteli na hovno, moslim, cele dni sedel pred obchodom, zakial ona v 6.mesiaci predavala v obchode, bral z kasy peniaze na chlast a drogy, to bola jeho uloha otca rodiny Križom slamky nepreložil.. Pri uteku mu nechala obchod, land rover - a on si pekne otvoril ucet po ,nech mu nanho posiela peniaze.Človek nevedel, či sa ma smiať či plakať..
Ale vytkla kapital z toho, napisala 4 Masajky, 1 film a hups, on si narokoval na polku tržieb...
Laska je slepá 💘
nie ze pre lasku, pre ziadneho muza by som to neurobila, myslim neurobila by som to co ozaj nechcem alebo z coho mam obavu aj ked by on akokolvek chcel, ale z tvojeho prispevku je citit ze pojdes s nim do Turecka. Tak drzim palce nech vam to vyjde aby si sa mala dobre a bola spokojna.
Táto téma nenusí byť fake, sú ešte hlúpejšie ženy, ako autorka tejto diskusie.Stačí sa pozrieť na tie, do ktorých sa zaľúbili americkí vojaci a vo veľkom im posielajú tisíce eur.
@lalenka33 teraz nejaka poslala 280 000€.Chcela som zalozit novu temu a varovat vsetky ženy !!!
Niektoré ste tak príjemné ako tŕň v zadku. Viete dokopy veľké makové o nej, o ňom, o ich vzťahu a už ju tu idete vehementne súdiť na základe toho, čo ste si iba domysleli. Top komentár, že to je téma na rozvírenie emócií. 👌🏻 Ženy, hanbite sa.
Inak on moze byt pracovity, vesely, pomahat matke, ale ze zena nema nijake slovo a autoritu si moze bitkou vynucovat, toto by mi najviac vadilo.Moslim? Konvertovat?
U nas si biela zobrala zmrzlinara Albanca byvaju spolu uz hadam 100 rokov, stale ich spolu vidim, dceru maju uz velku, krasnu..Takze moze vyjst manzelstvo...Ale byvaju v SK..a ty mas ist do tureckej dediny - sama za seba, ja by som nešla ako sa poznam , i keby mi modre z neba sĺuboval
@karolinakr nie tak dávno, tuším minulý mesiac tu jedna zalozila diskusiu, že sa do nej zalubil army vojak, kopec žien jej napísalo, že to je podvodník, ale ona si išla svoje, on je reálny lebo si cez video zobliekol tričko a štipol sa do líca a my sme hlupane lebo jej závidíme, komu niet rady, tomu niet pomoci..

Ja by som tam v žiadnom prípade nešla, v Turecku je nielen iná kultúra, ale pre ženu zo Slovenska je to veľmi zložité prijať , aj jazyk, aj tie zvyky, poznám jednu, ktorá je rada, že sa jej z tadiaľ podarilo dostať späť na Slovensko.