icon

Som závislá od upratovania

17. júl 2022

Ahojte zienky, matky, "hospodynky".
Su tu nejake, ktore upratovali denne a nesmeli mat ani smietku na podlahe, necitili sa dobre vo vlastnom neupratanom dome a oducili sa to a zacali viac "zit" a menej upratovat?
Ak ano, dajte rady, ako na to.
Uz sa citim ako otrok domacnosti, ale neviem si pomoct. Kazdy den vysavam, zmyvam podlahu a utieram prach, kazdu vec ukladam hned na jej miesto. Kychyna musi byt cista, nezapratana... Ak nemam upratane, citim sa zle vo vlastnom dome. Aj vy to tak mate, ci som sa uz uplne zblaznila?
Som na RD a desim sa navratu do prace, ako to potom vsetko budem stihat?
No neviem si pomoct zatial, aj ked si poviem, ze dnes nebudem robit nic, ziadne domace prace, aj tak to porusim a beham s handrou. Stale u nas vidim nejake nedostatky.
Uz fakt neviem co s tym.

Strana
z5
pipistrel13
18. júl 2022

ved uz si si odpovedala,robis to pre inych a v takom pripade to uz vobec nema zmysel☺️

mimi3008
18. júl 2022

@luczach no, vacsinou si poviem, ze ich len sklopim do jednej strany, pretriem a potom zas do druhej strany a pretriem, lenze potom, ked to spravim, mi vadi, ze ked ich odklopim, vidim, ze tam, kde sa prekryvali, ostali spinave, tak zacnem po jednom kazdu lamelu zvlast pucovat🤣teraz som kupila nieco take
https://www.oriondomacepotreby.sk/kefa-na-zaluz...

Lenze z toho lezu dole tie chlpy. Mala som vziat radsej toto:

https://www.oriondomacepotreby.sk/kefa-na-zaluz...

marca12
18. júl 2022

Ani ja sa necitim dobre v bordeli,ale nemam cas uoratovat az tak puntickarsky. Nezavidim ti,to je strasne,co prezivas. No myslim si,ze nevies efektivnejsie vyuzit cas. Mas dieta,tak sa mu venuj. Moja matka bola pedant na poriadok ani smietka nikde nesmela byt. Ja som cele dni behala s handrickou a cistila vsetko a vzdy sa jej zdalo,ze nie je upratane,stale bola nervozna a vrieskala. Hadam nechces,aby si ta deti takto pamatali. Skus na to ist pomaly. Zajtra si daj oddych od uoratovania,venuj sa dietatu,handry ani vysavaca sa ani nedotkni. Ked sa budea citit zle,zober sa a chod von. Postupne pridaj dalsi den bez upratovania. Len silou vole to zvladnes

karolinakr
18. júl 2022

Bola taka anglucka relacia, ze niekt.ženy minuli 60libier mesačne na čistiace prostriedky a každy deň kartačom zachodovu misu po prichode z roboty Vyzerala ich domacnost obdivuhodne, bezchybne, ale mne by sa to nechcelo 2hodiny denne upratovali..

luna116
18. júl 2022

Úplne to preženiem,ale keď raz budeš na smrteľnej posteli, nebudeš sa trápiť,koľko si toho neupratala,ale že si netrávila kvalitne čas so svojimi deťmi,manželom,blízkymi.

lenuska852
18. júl 2022

@blankaj jasne ze ho ľúbim,sme spolu 14r a som šťastná aj spokojná.aj môj muž upratuje,umyje riad,uprace linku,stol umyje,povysava,prach poutiera ,smeti vyhodí,porobi aj on domáce práce,aj okolo domu.neriadim len ja,aby to nevyzeralo tak ze všetko robím ja a keď on príde domov a mala ma v obývačke hračky tak povie ze je tam bordel,ale ja to za bordel nepovažujem lebo sa stým hraje, tak aj on uprace a neleží na sedačke.aj na dvore uprace co treba,jeho sesternica ma muža a ten doma nerobí nič,minule sa ma pýtala ze ci aj inokedy vysáva alebo len keď majú oni prísť,prišli keď vysaval. Tak som jej povedala ze on upratuje bežné ze mame to podelene, že aj ona by brala takého muža lebo ze jej také nespraví vôbec

zuzuliatko18
19. júl 2022

Kym sme boli dvaja, stacilo povysavam a zmyt podlahy raz tyzdenne, ved sme.boli v robote vacsinu dna. Teraz vysavam 2-3 krat denne, mam tycovy vysavac (na trojizbak bohate Staci), no kedze chodime vkuse na pieskovisko, mozem vysavat kolko.chcem, piesok je akosi stale vsade. Ale pre mna je dolezite vecer mat kuchynu naporiadk,.ziaden spinavy riad na linke a veci spratane na mieste.

dolina27
Autor odpoveď zmazal
prosimopomoc
2. apr 2023

Ano, mala som to rovnako. Akosi som ale zlenivela a vekom na to mierne kaslem. Ale citim sa zle v spinavom dome stale, takze pocit ostal rovnaky 😔

Strana
z5