icon

Som ženatý bisexuál a trápim sa

peregrin
14. dec 2014

Pozdravujem diskutujúcich, prevažne nežnejšieho pohlavia.
Mám 30 rokov, som ženatý 5 rokov, máme 4-ročného syna. Vždy som chcel byť k manželke úprimný, tak som jej ešte pred svadbou povedal, že mám bisexuálne sklony, ale vtedy som ešte nikdy nič neskúšal s chlapom. Búrlivo sme o tom debatovali pár dní, a zhodli sme sa na tom, že predsa za to nemôžem, vybral som si ju a že k nej budem naďalej úprimný. Keď však otehotnela, raz mi povedala, že keď náhodou niekedy dostanem chuť na muža a urobím to, nemám jej nič hovoriť, nechce o tom nič vedieť. Viete, nedokážem preniknúť do duše ženy, čo naozaj cítila, keď to povedala, ale ja som skutočne nevedel, čo bude a nikoho som nechcel klamať. Dodnes neviem, ako by sa cítila, keby vedela, že pred rokom som mal prvý sexuálny kontakt s mužom. Neviem, ako to vnímajú ženy, či to považujú za neveru alebo nie. Mňa to trápi, lebo mi dala slobodu, ale ja ju nezneužívam, proste sa to stalo neplánovane. Pôvodne som si myslel, že sa do chlapa neviem zamilovať, ale ja už neviem, čo cítim dnes. Mám vo všetkom chaos. Viem, že to nie je láska, ktorá by sa vyrovnala láske medzi mužom a ženou, ale je to taká iná láska a hlavne uvoľnenie sa pri sexe bez zábran, riešenie rôznych chlapských problémov, smiech na hlúpostiach atď. Nedokážem vzťah muža a muža povýšiť nad rodinu, ale predsa ma to k tomu mužovi ťahá. On v podstate nevie, čo k nemu cítim, lebo to neviem úplne vystihnúť ani ja sám. No a samozrejme mám výčitky svedomia. Malého milujem a milujem aj svoju manželku, ale tá druhá "láska" je úplne iná, hoci to robím tajne a strašne sa za to hanbím. Myslím si, že mojej žene by pravda veľmi ublížila..., že to vtedy povedala len preto, aby ma potom mohlo utýrať svedomie, keď sa niečo stane. Môj "kamarát" nie je ženatý, ale má partnerku, ktorá o ňom nevie vôbec nič. Obaja sme normálni chlapi, vieme o sebe, že nie sme teplí, ani sa tak necítime, nepôsobíme tak. Proste toto je niečo živočíšne, bláznivé a obaja to nevieme povýšiť na vzťah. Mám v hlave taký chaos, že miestami sú okamihy, kedy to nepovažujem za neveru. Obaja chodíme do posilky, vlastne tam sme sa spoznali a po polroku to po jednej párty proste prišlo. Opili sme sa a ja som zostal u neho. Boli sme strašne nadržaní. Po tom sme sa mesiac jeden druhému vyhýbali, ale nakoniec sme to prekonali a odvtedy sa pravidelne stretávame.
Prosím vás o radu, prípadne ak poznáte niekoho, kto zažíva niečo podobné, aby sa mi ozval, nech sa necítim v tomto tak previnilo a tak "sám." Prosím, nesúďte ma skôr, ako si predstavíte, že niečo podobné by sa mohlo stať vám alebo vášmu dieťaťu, keď vyrastie. Ďakujem a želám krásne sviatky.

Strana
z6
ena70
15. dec 2014

@alaguema slová "preber sa" hovor tak svojej kamoske a nie niekomu koho nepoznáš. a ani mi nerad aby som sla do sveta. precestovala som toho isto viac ako ty, ale nemám potrebu to tu zverejňovať. a predsudky bohužiaľ sú nielen na dedinách.... ešte tak v BA si ľudia seba až tak moc nevšímajú, ale v ostatných mestách.... slová ako "buzna" počúvam kade-tade...

alaguema
15. dec 2014

@ena70 "precestovala som isto viac ako ty"...to hovorí za všetko. Už asi chápem tú urazenú reakciu 😀 Nehnevaj sa, ale týmto štýlom nediskutujem. Pekný večer maj 😉

njonja
15. dec 2014

Nikto ta odsudzovat nebude, stacia tvoje vycitky. Myslim, ze vies, ze nerobis spravnu vec, inak by ti nebolo teraz tak tazko. Zena ti to zrejme povedala preto, ze by ju to strasne zranilo a ze by to mozno napokon bol pre vas koniec. Ked to nechcela, nehovor jej to. Ona to zisti napokon aj tak sama. Ale uprac si vo vztahoch, co vlastne chces. A ci ti tato nova skusenost stoji za to, aby si si znicil rodinu. Nevera je nevera. Je jedno, s ktorym pohlavim.. a nevera velmi boli...

amstelko
15. dec 2014

@peregrin podľa mňa je to choré, ale nepíšem, že je to choroba, lebo to nie je, je to choré, máš rodinu, dieťa, milujúcu manželku, prestaň sa v živote zabávať, a ak to cítiš inak, tak sa o tom zdôver človeku, s ktorým si si to včera úžíval,prestaň vyhľadávať z nudy takéto aférky, venuj sa rodine a nie posilovni, kde sa jeden druhého obdivujete a obkukávate, a žena, ktorá napíše, že by sa na svojom mužovi dobre pobavila je úplná somarina,klamstvo, neodcudzujem buzerantov, bisexuálov, iba ma jednoducho hnevá, keď to vyťahujú a snažia sa robiť zo seba chudákov, ako ich nevieme pochopiť, nech si za svojím prahom, všetci robia čo chcú, ale nech to nekričia z 8 poschodia, a pokiaľ sa to netýka mňa, tak to neriešim,o pár rokov, desaťročí budú ľudia chcieť uzákoniť vzťah pes a žena, je to choré

junova
15. dec 2014

@mawka Máš pravdu, že sa treba o seba starať, byt sexi a a manželom nekecat len o dieťatku koľko kakalo, spalo, papalo. Ale niekedy to nestačí, keďže aj ty si rozvedená. A ešte jedna otázka zo zvedavosti. Manžel vedel, že si bi?

ivivaiveta
15. dec 2014

@junova to bude huste 😝

mawka
15. dec 2014

@junova vedel. a nemal s tym problem. ano, som rozvedena kvoli svojej sprostosti. nie preto, ze by som sa stala teplakovou zenou alebo ze by som ho zanedbavala. kvoli tomuto som sa nerozvadzala. staram sa o seba. dokonca dostavam do vyvrtky jeho terajsiu priatelku, ktora sa velmi o seba nestara. ziarli na mna. a ja si to uzivam, ze som vzdy upravena. a viem ako na mna ex pozera 🙂 takze tak.

nikush
15. dec 2014

@peregrin myslim si, ze kazdy, kto sa tuzi ozenit/vydat a mat nasledne rodiny, by sa mal tzv.vyburit este za slobodna. Mozno by si teraz nemal tuto dilemu. Hoauk

junova
15. dec 2014

@mawka Ok, pekný večer prajem🙂

timik85
17. dec 2014

@peregrin Prečítala som si Tvoje slová a prebehla zopár názorov.. v úvode si písal,že najviac Ťa štve vyjadrenie Tvojej manželky, že ak sa stane čo sa stalo, nemáš jej to hovoriť.. a že Ťa to štve lebo Ti narušila predstavu o úprimnom vzťahu.. dovolím si nesúhlasiť.. v otázke nevery, ten kto sa jej dopustil mnohokrát rieši či to partnerovi/partnerke povedať, lebo vraj chce byť úprimný.. v skutočnosti však ide o tiaž vlastného svedomia a túžbu zmierniť vlastné výčitky.. akonáhle to neverník svojej polovičke povie, časť vlastnej tiaže odíde ale prenesie ju na toho "nevinného"spolu aj so zodpovednosťou a rozhodnutím,čo bude ďalej s ich vzťahom.. v nevere je priznanie v drvivej väčšine prípadov práve o tomto, preniesť časť výčitiek svedomia a zodpovednosti za ďalší vývoj vzťahu na podvedeného partnera a samého ukľudňuje tým,že bol úprimný a aký je čestný a férový.. to však vôbec nie je, lebo podviedol. naopak je to veľmi zbabelý a sebecký čin.. a pre podvedeného dvojnásobná rana ... preto psychológovia radia, ak ste si istí, že sa nevery už nedopustíte, tak sa k tomu nepriznávajte. Tiaž vlastných výčitiek svedomia je daň za chybu, ktorú ste urobili Vy, neprenášajte ju aj na partnera.
Takže ja mám predpoklad, že Tvoja manželka to povedala preto,že Ti hneď nastavila hranice, aby si si niesol následky vlastného konania sám a neprehadzoval ich na ňu. Veľmi rozumná žena. Ide o to aby si vzal svoj život do vlastných rúk, rozhodol sa čo naozaj chceš a zariadil sa podľa toho s tým najväčším ohľadom na city a potreby svojej rodiny.

lujza123
22. dec 2014

@peregrin neviem co ti tu pisali pred tym ale mal by si si naliat cisteho vina.

1. Podvadzas svoju zenu. JE TO NEVERA. A je uplne jedno ci ju podvadzas s kamoskou, kamosom, prostitutkou alebo na erotickom chate...N.E.V.E.R.A. a nevera je jedna z najvacsich ran ake mozes dopriat svojmu vztahu

2. V prvom rade by si si mal ujasnit vlastnu sexualitu, nie pisat o bisexualnych sklonoch. Bisexualny sklon by znamenal ze sa raz opity vyspis s rovnakym pohlavim, ale viac ta to netrapi, nezaujma, nepremyslas nad tym. povedat bisexualne sklony je prilis neurcite. To pouzivaju ludia ktori sa boja slova homosexual. Nie, nie su to ruzovy chlapici s pisklavim hlasom. Dost ich je aj medzi zarastenymi, svalnatymi muzmi s posilovne. To ze ta pritahuju muzi si vedel skor nez si zacinal vztah s manzelkou. To nezmizne tym ze posles svojho milenca do kelu...jedneho dna, jeden rok sa to vrati ..s niekym inym. Uz ked si prekrocil tu krehku hranicu medzi nezaveznym sexom a tym ze zrazu citis nieco viac..

A niesi sam...miliony ludi na svete preziva nieco podobne. V tomto si bohuzial spolocnost neuvedomuje jeden obrovsky paradox. Tym ze prevlada vseobecny nazor ze byt homosexualom je nieco za co sa treba hambit, ze homosexuali su zvrhlici co nicia tradicne rodiny, podkopavaju moralku, nesmu mat deti a vobec su to najhorsie zlo na tomto svete (vsak ale im to Slovaci isto ukazu v referende)....prave tym ze spolocnost natolko odsudzuje homosexualitu nuti vela inak orientovanych ludi zit v hetero manzelstvach...

Potom takyto ludia ziju dvojity zivot, vnutorne sa zozieraju, zacinaju vo velkom pit, maju samovrazedne sklony alebo to prerasta do nevery, vyuzivania sluzieb roznych prostitutov, vedeniu dvojiteho zivota v 2 vztahoch..niekto odolava roky, niekto sa k tomu zvezie hned...

Osobne si myslim ze ovela viac zachranenych vztahov a uplnych rodin by priniesla akceptacia homosexuality nie boj proti nej. ...

matuskova003
22. dec 2014

držím Ti palce dobudúcna..snáď sa nájdeš v živote, lebo nič nieje horšie ako nevedieť, kto si.. Myslím to uprimne, neposmievam sa Ti. a čo sa týka ženy. povedz jej to . " V dobrom aj zlom " Tak teraz to bude v zlom
a sám uvidíš, ako zareaguje. a možno Ti to pomože vyriešit situaciu a uvedomíš si , kto si a čo chceš 🙂

lujza123
22. dec 2014

@amstelko

v akom meste vykrikuju ludia z 8 poschodia ze su tepli?

Pes chce hypoteku, ma bankovy ucet, obcianku a bude vediet podpisat labkou sobasny list? Alebo ta ludsko zvieracie manzelstva natolko zaujmaju ze si o nich vyhladavas informacie, poznas takych a vies ze sa presne o toto pokusaju? Ci mas tajne tuzby?...OK mozno za zatvorenymi dverami ale preco to vytahujes verejne,sex so zvieratami je trestny

Inac ja neodsudzujem heterakov, len nech to vevytahuju a nerobia zo seba chudakov, je toho plne forum tu..same nevery, problemy fuj..je to chore...za par rokov budu chciet uzakonit sobase kvetin zo stromami..chore

nibiru
22. dec 2014

@peregrin ak sa vydrila že enchce nič vedieť tak to dodrž vieš niekedy priznaním ulahodíš svojmu egu a svedomiu ale zničíš všetko vie o čo ide hlavné je aby nestalo to že ju začneš zanedbávať a ten dotyčný ju začne nahrádzať myslím tým sex lichôtky prejavy lásky to sú veci ktoré ked začneš odopierať svojej žene bude u vás nasledovať horor,sama som mala bisexualneho partnera a mám k tomu rovnaký postoj,nevadilo mi to ale nepotrebovala som pocuvať dedaili ani mojmu partnerovi by sa v ted dobe nepačilo pocuvať ako som si užívala s predošlími ak chceš kludne mi napiš ip možme pokecať 🙂

amstelko
22. dec 2014

@lujza123 písala som to obrazne,to že či pes vie podpisovať,či má hypotéku to je úplne o inom, veď neraz čítam o takýchto zvrhlostiach a to, že z 8 poschodia to pubeťáci vykrikujú, to myslím si, že nie je nič nereálne,veď to verejne na sebe ukazujú, a napísala si to sama, že nemáš rada, keď sa nechajú ľutovať, musela si takých potom stretnúť.A k tomu čo si napísala, že či mám tajné túžby, k tomu sa radšej nevyjadrujem, budem sa tváriť, že som to nečítala, lebo by som ti musela napísať niečo veľmi nepekné a môj rozum mi to nedovoľuje

lujza123
22. dec 2014

@amstelko tie tajne tuzby boli samozrejme myslene ako cista provokacia, tak isto ako tvoje slova buzerant, bisexual a hned sa za tym ohanat legalizaciou zoofilie vsak...

Chore je podla mna zit s niekym a podvadzat. To je nemoralne a chore. A chore je aj to ked sa hra na slusneho heteraka a poctiveho manzela a namiesto toho riesi fesaka z posilovne...lebo ocividne tuzi po niecom co mu jeho zena nikdy v zivote neda

amstelko
22. dec 2014

@lujza123 som rada, že sme sa obe pochopila a podobne aj rozmýšľame

cruise
21. máj 2015

@peregrin Som vo velmi podobnej situacii a nikto to nepochopi, kto to nezazije. Mudry vie byt kazdy a nikomu sa neradi lepsie ako tomu, kto take nieco nezazil-nepretrpel.

kaja30
31. júl 2019

Ani neviem ako som prišla na túto diskusiu ale ... Bože môj ja by som sa asi pozvracala keby zistím že môj chlap spáva s iným chlapom - to je des toto 🙄

6mia6
31. júl 2019

@kaja30 presne mi to napadlo. Jediný dovod, pre ktorý by som to ja ako manželka nechcela vedieť je ten, ze by sa mi okamžite zdvihol sufel.

lucy54321
24. dec 2024

Ja som tiez lezba. Chod za muzom a rozid sa s manzelkou, ine sa neda robit.... Chces chlapa a nie zenu

Strana
z6