Som zlá?
Zeny,
Pred nedavnom som spoznala mojho nevlastneho bratranca.
Ked som ho 1. krat uvidela skoro mi oci vypadli. Wau zeny ja som asi krajsieho chlapa nevidela., mudry, vyzor, postava..Wauuu… samozrejme je to rodina.
Ja som dost narocna na muzov ale toto…presne podla mojich kriterii. Ale je to rodina . Nic len mam zly pocit ze som si v hlave hovorila wauuu
@mirage dovi dopo🙈🙊
@oli18 Tak akože normálne to není....ale poznám také manželstva v mojom okolí....sú to väčšinou dohodnuté sobáše....aj za mnou minule prišla manzelova sesternica aby keď moja dcéra Emma bude mať 15 rokov šla už bývať k nim....že už teraz jej kúpia prsteň....som sa im začala smiať, sa urazila na mňa....a manžel sa len zdržal pretože ju skoro oknom vykopol....jej povedal že on nevychovava dcéru pre nich 😄
No ty mas iny problem ako bratranca , kkso dospela zena wauuuui wauuuuu wauuuu 🤦♀️
Tiež som poznala ženu v mojom veku, ktorej rodičia sú bratranci a bola úplne normálna a aj jej sestra
Moja kolegyňa si zobrala bratranca. Mali päť dcér. Tri zdravé, štvrtá mala 6 prstov na ruke, piata sa narodila s detskou mozgovou obrnou.
@lesana25 Vsak to prave si nemyslim, ze detsky lekar zanedbal cas.ja si myslim ,ze rodicia svojej dcery ,ktory boli prebratabec a presesternica bolo druhe koleno,a to je este skoro ,co sa tyka pokrvnosti.teda genetika sa neobjavila na pokoleni priamo na dcere,dcera bola normalna,ale az u dietata dcery.Teda takto ,teda takto stari rodicia zobrati ako presesternica +prebratane ,porodili dceru normalnu,ale dcera uz porodia dieta dovnika.,v podtate to bolo 4 te pokolenie,a to je este skoro
@h2 nevlastny surodenec je taky,ktory nema ani jedneho spolocneho rodica,ako nahle maju jedneho spolocneho su vlastni
@h2 ale toto ma teda prekvapilo,ale dakujem,budem na buduce vediet
hoc je to podla mna nespravne,ale zakon je zakon☺️
@pipistrel13 Ja tak viem odjakživa, že nevlastní majú jedného rodiča spoločného. Vlastní oboch. A takí, čo ani jedného, som si tiež myslela, že spadajú do kategórie nevlastní, tak som sa tiež niečo nové naučila.

@vorkola a co s tým prehliadnutim novorodenca ma to, že dieťa má vrodenú chromozómovu poruchu? Aj keby ho 10 doktorov prezeralo, tak Down tam bude, to už pri počatí sa udeje, proste nadbytočný chromozóm.