Som zlá a sebecká?
Čaute baby, veľmi ma trápi jedna vec. Ide o to, že u nás bola manželova sestra s dcérou (1rok). Ja som rada, keď prídu na návštevu, ale dosť mi vadí, keď sú u nás dlho. Sú až z východu, takže k nám na západ je to štreka. Beriem, že u nás prespia cez víkend, ale ja chodím do práce, pracujem ako opatrovateľka, mám dosť náročnú prácu a vstávam o 4.00 ráno. Dosť ma zaráža, že mužovej sestre to asi nedochádza, že sa potrebujem vyspať do práce. Bývame totiž v malom byte, jednoizbovom. Teda keď prídu tak spíme všetci štyria v jednej izbe. Malá v noci, pochopiteľne, plače s budí sa a ja som unavená a nevyspaná do práce, navyše som nervózna a priznávam, že aj veľmi nahnevaná. Ale možno som len sebecká a netolerantná?!
Za prvé mne by to došlo že sa to nehodí nie to ešte v tejto dobe a s babom za druhé ak to jej nedochádza povedat. Rozprávať sa je dôležité.
ako to dopadlo?
co to mas za vztaH? Uvedomujes si ze vacsi problem ako tvoja svagrina je tvoj manzel? Sebecky, narcis, co ta manipuluje a nepodrzi ta? Co si pre nich oboch? Iba handra!
@katus226 Dopadlo to tak, že ja som podľa neho sebecká a vidím problémy tam kde nie sú.
@teleskop Uvedomujem a trápi ma to.
@h2 Presne, iba cumim, že odkiaľ sú tí "Blaváci s prízvukom", lebo ľudia čo pri rozprávaní žujú žuvačky, až sa im uši natriasajú a vo veľkom mlaskaju a púšťajú bubliny a do toho dávajú excentrické "néé" , tak to sú akurát tak vidláci, nie "Blaváci". A stotožňujem sa s tým, že žiadny normálny človek nehovorí Blava a Blaváci. To robia opäť iba vidláci (či už z východu alebo zo západu- aj Záhoráka som to už počula povedať) a rovnako ako ty, nepoznám žiadnych "Blavákov", čo sa na víkendy a sviatky sťahujú na východ, za to poznám a vidím v okolí veľa východniarov, čo sa na pracovný týždeň sťahujú do Bratislavy a to je dosť veľký rozdiel 😅

Si malo sebecká a držíš hubu. Ja by som sa zbalila a vrátila sa, až bude milostiva zase v certoch. Nech jej robí animátora jej cteny brat. A môžu sa fukat až prasknu, obidvaja. Nie som hotel s babysittingom. Návšteva áno, jednu (JEDNU!!!!) noc prespať, povedzme, raz za čas, ale viac ani zastrúhaný chlp. To je prijateľný kompromis, viac neponúkam, chlap môže brat alebo nechať tak.