icon

Som zlá mama

minimi2111
9. mar 2013

Ahojte co znamena slovo prosim zla mama som zla mama ked uz s manzelom nechcem zit a chcem od neho odist sama bez deti problem v skratke pretoze je toho strasne vela zistila som ze manzel sa zaplietol so susedou myslim si skor ze sa zalubil ako nevera klamal ma urazal znicil uz tretiu rodinu bol zenaty opustil tam dve deti koli inej potom mal dalsiu snou mal dieta aj ich opustil somou sa ozenil mame spolu dve deti nechodila som do prace pretoze si to zelal starala som sa o domacnost o dve deti o zahradu som hyperaktivna takze som doma robila vsetko sama malovala a tak dalej pri vychove dvoch deti sa nikto nenudi on desat rokov len spal keby som deti nenaucila ja bicyklovat takto ani nevedia je toho strasne vela neda sa to vsetko opisat rodina bola pre mna vsetko zazemie a co ktomu patri ako dieta som vyrastala z rozvedenej rodiny preto rodina a pokojny zivot bolo vsetko moja mamina sa snazila ako mohla aby nas vychovala za co som jej velmi vdacna cely zivot sa zadlzovala kolkokrat sme nemali co poriadne co jest kto nezazil nepochopi preto chcem odist sama nechcem aby moje deti tak zili a prezivali to co ja ako dieta sme dobre financne zabezpeceny vsak inak by som nebola tolko doma ked sme postavili dom tak manzel mal napisany dom na seba potom sme ho dali napisat na deti aby ostatne jeho deti im ho nerozobrali ked som sa snim rozpravala nech nam da byvanie s detmi odidem povedal mi ze on nic nema ze nemoze pritom moze este darovaciu zmluvu zrusit maeste dva roky myslim si skor natahuje cas este aby presla lehota ja snim odmietam zit pod jednou strechou a zit kazdy svoj zivot uz som utrapena uz to trva od leta ani psychoterapeut mi nepomaha neviem sa postavit na nohy vsetko sa mi zrutilo a viem ze chcem zacat zit od znova a byt stastna nemozem sa ani kupat vo vani pretoze ma kosti tlacia jak som schudla je to tu psycho robi si tu zo mna sluzku nasla som si pracu aby som z toho domu vypadla vstavam o 3:30 aby som mohla byt normalne s detmi a venovat sa im ucit sa vsak dalej to poznate mozem si najst aj normalnu pracu na kratky a dlhy tyzden ale nechcem lebo on ma iba bude vyuzivat navar na tri dni ked budes v praci a upratuj ked si doma a nemam z toho nic ani objatie a sa nemam komu pritulit som jak stroj chcem normalne zit prist domov z prace pritulit sa vecer tesit sa zo vsetkeho z malickosti ze sa partner tesi ahoj uz si doma ako si sa mala a nie ze vas nikto nepozdravy a caka vas bordel v kuchyni a varit a makat on je doma 24 hod doma a p u robi len spi on nic ine nevie on ma 49 a ja 30 chcem zit som zla ze chcem zit a lasku rozvod nemam peniaze nakolko som bola doma desat rokov nemala som z coho setrit peniaze mi daval ale na domacnost a stravu a z toho ma ani nenapadlo si setrit naco by mi to aj bolo niesom zalozena na peniaze som skromna len chcem zit od znova zacat cas nam nikto nevrati a rychlo leti chcela sam tu zostat kym deti budu vacsie ale cas vam nikto nevrati kedy zacnem kto toto vsetko nezazil nepochopi co sa deje u nas prosim poradte mi prosim povedal mi ze som desat rokov si p u valala a zem prizivnicka neviem ci sa to da pri dvoch detoch a domacnosti bola som sluzka opatrovatelka stetka kedy kolvek ked si zmyslel zahradnik vsetci mi hovoria keby nebolo tebolo teba tak to tak nieje uvas vsak ked aj sused chlap povie aj detska lekarka povie vdaka vam to u vas fungovalo a bolo ako ma byt vsetko co som napisala som nic neprekrutila len potrebujem poradit a nazoraby som zacala znova zit ked ma chcete sudit tak ani neodpovedajte potrebujem radu a pomoct a nie aby ma niekto sudil ludia ktory maju vela penazi nemaju hranice dufam ze ste to pochopili sudi ma doma psychopat a zameta somnou ako musi clovek hlboko padnut aby zacal od znova viete si asi predstavit v akom musim byt stave ked som ochotna obetovat aj vlastne deti vsak syn mi stake hovori maminka ty si taka chudunka deti trpia tiez robi medzi nimi rozdieli chce iba malu jej kupi coko jemu nie kolko krat maly vykrikuje ze nenavidi sestru a mba to boli ked to pocujem su to take zurive placlive amoky uz nevladzem sa pozerat ako trpia aj oni aj ked su snim doma tak im nespravi jest povie im pockajte na mamu spoliha sa na to ze pridem s prace o jednej a sup sup zacnem doma makat zacnem rychlo varit a oni len mami kedy to bude mami som hladny robi si zo mna sluzku on len spi lezi dovera je znicena ona nakydala na neho namotavala ho a on klamal urazal aby ju chranil znicili rodinu pomozte prosim kazda radu si zoberiem k srdcu dakujem

Strana
z2
mariuskaa
9. mar 2013

@jessica2225 super nápad. Nech ide k susede.

jessica2225
9. mar 2013

@mariuskaa áno nech si ide, všetky jej tu pomaly radili nech odíde, ale prečo by mala ona odíst, nech ide on ked nevie držat vtáka v nohaviciach, ja na jej mieste by som s kludom angličana vysvetlila susede, že o takého páprdu, ktorý len vajcia gúla nestojím a deti sú mi prednejšie

minimi2111
autor
9. mar 2013

@jessica2225 keby to islo tak to spravim ona je vydata byva hned oproti nam a ja ho nemozem vyhodit mame v dome pravo dozitia obidvaja nech uz melu a rychlo hlavne dakujem

lila77
9. mar 2013

hej hej on raz vypadne sam nikam nechod a bude ti musiet nieco nechat , nechod nikde by si bola hlupa on na to caka a myslim ze to tak aj roky planoval

jessica2225
9. mar 2013

@minimi2111 dobre ked ho nemožeš vyhodit, tak sa s ním porozprávaj a daj mu ultimátum, že ked neprestane chodit za tou susedou, že mu tam odnesieš veci a nech aj jej muž vie čo má doma za harpiu ked roztahuje nohy kade tade, mal by sa vtedy uvedomit že to myslíš važne, povedz mu to raz a dorazne aby si nemyslel že to hovoríš do luftu ale jemu a zapájaj ho do roboty, že potrebuješ hento, tamto a tak

minimi2111
autor
9. mar 2013

@sisaha dakujem este raz dakujem mame dozivotne pravo obidvaja bojim sa ze ked teraz podam tak to zrusi a zase prepise neviem uz co od neho cakat ked som prvy krat odisla ked to zacalo tak hned volal pravnika a na policiu ze nemozem odist s detmi tak odisiel somnou iba syn nemala som sa vratit mala som uz si prist len pre dceru to bola najvacsia chyba

minimi2111
autor
9. mar 2013

@jessica2225 neviem ci je snou este v kontakte to neriesim uz staci ze nam vsetko znicila este sa nad nou zatazovat dakujem neprosim ked ju vidim cez branu a cumi ku nam tak jej zakricim akurat ze chudera lahni si doma do postele a pozeraj sa pred seba ma tam zaveseny svadobny obraz a potom prasi s nohami

mariuskaa
9. mar 2013

@minimi2111 práve preto sa musíš porozprávať s právnikom. Vravím ti založ si tému že hladas právnika.
A hlavne ak máte jeden komupter vymaz históriu.
To je jedno že máte právo nadozitie. Právo sa mení vzhľadom na podmienky a prispôsobuje. Však určite máte pavo na dozitie ak zostanenete spolu. lebo dom patrí deťom a ty si matka. Ak muz jej ten vinovanty pre koho je krach manželstva nemá nárok na nič. Len tak ísť oproti k susede a žiť v"trojke" aj s jej mužom 😀 😀

minimi2111
autor
9. mar 2013

@mariuskaa dakujem dakujem ty si ma tak nakopla ale nie dufam ze nachvilku bodaj by si mala pravdu

jessica2225
9. mar 2013

@minimi2111 tak sa sústred len na tie deti, venuj sa im, a jeho by som mala len čisto na peniaze, vyžmýkala by som ho jak citron, stale by som vypytovala, malé potrebujú hento, tamto a popri tom by som si odkladala na tajné mieto, vieš človek nikdy nevie

minimi2111
autor
9. mar 2013

@jessica2225 ja niesom ten typ cloveka ja to neviem ja som si nikdy nepytala peniaze to neviem ci dokazem a inak s detmitravim vela casu ked nerobim sluzku alebo kucharku a snazim sa s nimi hrat spolocenske hry nech travia spolu cas nech si najdu tu spravnu cestu k sebe ale vzdy sa to kazi hadkami detmi nechce byt na nich zla ale vzdy to dopadne tak ze maly zacne vykrikovat ze nenavidi malu a tie dalsie mudre reci od muza a to mi hrozne ublizuje deti ho dost kopiruju a tazko sa vychova ked kazdy taha za iny koniec lana

sisaha
9. mar 2013

@minimi2111 tak potom kontaktuj pravnika, co sa da v tejto veci robit...Minimalne by ta mal potom vyplatit z domu, alebo ty jeho v pripade rozvodu. Ak si uz raz odisla, tak si asi mala. Ale nevadi.., dolezite je, ze vies co chces. Deti sa ale prosim nevzdavaj, raz by ta to veeelmi mrzelo.

sisaha
9. mar 2013

@minimi2111 tak tie peniaze si zacni pytat...naucis sa to..A ked sa ti zacne kôpka na novy zivot zväčšovať, tak ta to bude pohanat dopredu. Ak syn ziarli na sestru, chod s nim k psychologicke, aby sa ich vztahy este viac nezhorsovali. Ak mas rodinu, ktora ti vie pomoct, tak im obcas deti zver, ty si oddychni. A naozaj pouvazuj nad tou pomocnicou.

jessica2225
9. mar 2013

@minimi2111 dobre ti radí
@sisaha tie peniaze si pýtaj, ked ideš na nákupy, a vždy si niečo odlož bokom on nemusí vediet všetko, a malému vysvetli že máš len ich, že ich velmi lúbiš, že ta bolí ked sa tak správa k sestričke, že aj ona patrí medzi vás ako že ste partáci, ktorí musia byt vždy spolu tak mu to vysvetli 🙂

minimi2111
autor
9. mar 2013

@jessica2225 tak to mu rozpravam stale aj im rozpravam ako ich lubim mna si maly aj kolkrat zastane pred muzom mu splechne do papule ze nech sa sprava slusne ku mne ze nech sa tak ku mne nesprava je to snimi teraz tazke hlavne s malym a ked si zacnem pytat peniaze tak mi povie ze si mam najst lepsiu robotu ale bude to zase na ukor deti

xstelinka
9. mar 2013

@minimi2111 Myslim, ze nie si zla mama. Aj ja mam s mm problemy, nie az take ako ty, ale tiez si pripadam ako sluzka a okrem toho sa nemozem na neho spolahnut. Ak je s malym sam, ako tak sa o neho postara(da mu najest), ale akonahle som doma ja, nic ho nezaujima a maly presne vie za kym ma prist ked nieco potrebuje. Ani len ho nenapadne sa spytat ocina. A vychudnuta nie som, prave naopak, tymi stresmi a nervami priberam, lebo jem a jem a jem. Aj som rozmyslala, ze odidem a maleho necham s nim. Nech si to vyskusa. No ale potom som tam uvazovala, ze vlastne to co maly vidi u otca, tak sa aj on raz bude chovat k svojej zene a ja nechcem, aby taky bol....uvazujem o odchode aj s malym. A ked som to povedala mm, zacal len na mna utocit, ze nicim rodinu. Ked som chcela ist do poradne, nesuhlasil, ze ak sa chcem ja strapnit, nech idem...... drzim palce, nech uz urobis cokolvek.

tajna82
9. mar 2013

....či si zlá alebo dobrá mama hodnotiť nebudem, ale spýtam sa, keď si sa s ním zaplietla a vliezla si mu do postele, ty si nevedela aký bol pred tým?...že bol pred tým s inou..potom s ďalšou a keď si sa s nim cicmala...vlastne si ho tiež tej pred tebou prebrala?...A zrazu tu plačeš nad kozlacím mliekom a zdá sa, akoby tebe nad hlavou svietila svätožiara a tvoj muž tým najhorším.

minimi2111
autor
10. mar 2013

@tajna82 ja som ho nikomu neprebrala on bol sam to by som si v zivote nedovolila rozbit niekomu rodinu byval v podnajme a hned na prvom stretnuti mi povedal svoju minulost mal 37 rokov a myslela som si ze je to rozumny chlap dozrety a vie co chce takze nerozumiem stava sa v zivote ze nevyde manzelstvo na prvy krat chapem potom lutuje co spravil a koli komu ked sa vyfarbi dievcina preco ho chcela chcel zacat zit normalny rodinny zivot ale nakoniec znicil aj tu nasu rodinu takze nerozumiem ja som nic zle nespravila preco takto nadomnou rozmyslas ja niesom z tych zlatokopiek sa mylis keby som bola tak nestracam cas na modrom koniku a nepredavam tu vecicky a nenakupujem ale utekam po obchodoch cupitat nerozumiem ti ale aj tak ti dakujem

aliza
10. mar 2013

@minimi2111 z toho si nic nerob, je tu vela zien, ktore si myslia, ze ked su v anonymite, tak si mozu dovolit co len chcu. Taketo prispevky len odrzkadluju ich vlastne problemy, ktore nevedia riesit a tak si frustraciu vybijaju na druhych. Odsudzovat vie kazdy, ale pochopit a vcitit sa len malokto. A podla toho selektuj prispevky a na taketo ani nereaguj, nestoja ti za to.

minimi2111
autor
10. mar 2013

@aliza uaau dakujem som prekvapena ja sa tomu moc nerozumiem kto je anonym a tak ja sa nevrtam druhym po ich logine ja predam kupim a neriesim a ked ma nieco zaujme tak napisem alebo poradim ked sa da dakujem ti este raz a mas uplnu pravdu co si napisala ale nieje prijemne ked chce niekto ti este aj takto ublizovat ked nevie o nicom co bolo a myslim ze kazdy zasluzi sancu od znova ale po mojej skusenosti zacnem si k.........y davat pozor nestoja mas pravdu pochopit asi vie kto zazil a prezil a ty hlavne pisu radia a pomahaju a ty ktory sa nudia robia a pisu to co pisu si ma potesila velmi ze si mi to napisala mna by to ani nenapadlo.

veronika1306
10. mar 2013

toto je situacia v ktorej tazko poradit urcite ta chapem ze chces odist len naozaj neopustaj svoje deti lebo to bude pre teba este horsie sa s tym vsetkym vyrovnat a uvidis ze deti ta potom este len znenavidia lebo on urobi vsetko preto aby si deti mysleli ze si zla.....skus vymysliet nieco tak aby si mohla odist aj s detmi

tajna82
10. mar 2013

@minimi2111 ..ja viem, ty nič ty muzikant...on bol rozvedený..rozumný muž..vysporiadaný so svojou minulosťou a ty mladá, krásna, vedomá si do akého vzťahu ideš...a síce bol sám, ale je na vine, že o teba prejavil záujem a zrazu jeho záujem poklesol..a ty ho tak véééľľľľľľmi miluješ....

aliza
10. mar 2013

@tajna82 ako ja teraz nerozumiem, tu moralizujes a zaroven zalozis temu o tom, ako si podviedla svojho manzela? 😕. Sa bavis dobre?

aliza
10. mar 2013

@minimi2111 anonymovia su tu vsetci, co maju len vymysleny nick a ziadne fotky a udaje o sebe, ako napriklad aj @tajna82. neviem, ci sa len dobre zabava, ale akurat zalozila temu o tom, ako podviedla svojho manzela a ako sa jej to pacilo a ze nemoze na milenca prestat mysliet. No chapes to? zrejme naozaj nema co robit a tak sa zabava na ucet druhych.....fakt smutne. Ale na MK je toto dost casty jav, zial, treba si na to zvyknut a nepripustat si to, taketo prispevky ignorovat a nereagovat.

Strana
z2