Som zlá nevesta?
ahojte dievcata. dlho ma tato otazka trapi, tak mi snas pomoze vas nestranny pohlad.
som stastna zenska s dvomi detmi a skvelym chlapom. so svokrovcami sa stretavame primerane casto, pomahaju nam a lubia nase deti. ale ja s nimi nemam dobry vztah, i ked vidim, ze sa snazia. so svokrom to je este celkom fajn, ale problem mam hlavne so svokrou. Od prvej navstevy pocuvam komentare, ako ona vari zdravsie ako ja a podobne. Je fakt, ze ked jej poviem, ze sa mi to nepaci, tak prestane. A po case pride s niecim novym. Ja viem, su to len reci, ale som z nich na nervy. Suvisi to samozrejme s mojim nizkym sebavedomim.
Druhy problem je pristup k mojim detom. Neriesim sladkosti, rozmaznavanie a podobne veci. Na to starki su;) Skor mam pocit, ze by chcela byt pre mojho syna dolezitejsia a lepsia ako ja. Zacnem trochu zosiroka, aby ste ma lepsie pochopili. Ked sa drobec narodil, tak som si povedala, ze ich necham uplne si ho uzit, ved starki su pre deti doleziti. Skoncila som doslova ako dojka, vlastne dieta som nemohla mat ani naruci. Ked som to urobila, tak pri mne hned boli a brali mi ho z ruk. Ja chapem, ze su z neho nadseni, ale toto uz bolo privela. V ich pritomnosti predsa neprestavam byt matkou. A takto som to citila. Tak som sa zacala viac presadzovat - myslim, ze v ramci slusnosti. Napriek tomu som chcela, aby si ho co najviac uzili. Tak sa stalo, ze ked chcel byt maly so mnou, tak som poslala k starkej, ze nech su spolu, ved sa par tyzdnov neuvidia. Chyba, ale stalo sa... Teraz je starka na vyslni, maly je vkuse s nou. Chapem ho, pri babatku sa mu venujem menej. Pred par dnami som sa s mladsim vratila po noci v nemocnici (nie z porodnice). Svokra starsieho ani nepustila z narucia, ked som vosla. I ked som videla, ze by za mnou siel. Ked su u nas na navsteve a starsi sa zobudi s krikom mama, tak za nim ide aj ona. I ked v noci ju odmieta. Raz mi dokonca tvrdila, ze volal ju, nie mna. krical vtedy mama. Dnes sa rozplakal, tak som ho vzala do narucia, svokra ma doslova nahanala, ze jej ho mam dat. Ja viem, ze ho lubi, ale toto mi uz prekaza. Ano, snazila som sa slusne ohradit, nie, nepomohlo. a vidim, ze sa tesi, ze je na vyslni. A vobec pre mna neurobi to, co ja pre nu:(
Tato situacia ma trapi, svokrovci su dobri ludia, len sme si zrejme nesadli. Muz je fantasticky, podporuje ma ako moze. Ale tiez chapem, ze ho vecne staznosti hnevaju.Ved su to jeho milovani rodicia a ja nechcem pokazit ich vztahy. A posledne tyzdne rozmyslam , ci nie som nahodou ta zla ja. Tak som zvedava, co si na zaklade toho mala myslite vy.

Baby, ani neviete, aka som vdacna, ze vas mam!