icon

Som zlomený človek

2. aug 2022

Tazko sa o tom rozprava, ani neviem ako zacat.
Mala som vzdy dobry zivot, dobra rodina, skola, zamestnanie, financna situacia, partner, svadba, byvanie, kamarati, lepsia kariera, cestovanie a pod. Potom sme si povedali ze skusime dieta. Podarilo sa velmi rychlo. Nechapala som tie zufale zeny na koniku co fotia testy z piatich uhlov ci je tam nieco alebo nie. Poviem vam ze uz chapem. Som taka ista. To prve tehotenstvo nakoniec nedopadlo dobre, vyzera ze pochybili lekari. Je to rok dozadu a ja som totalne mimo. Mam dojem ze sa mi vaetko zrutilo. Chvilu su dni kedy bojujem, potom su dni kedy nic nerobim, vsade bordel.
Mala som aj nejake terapie, tie ma vytiahli z najhorsieho. Teraz slm na bode mrazu. Dokonca 2 mesiace dozadu uz aj bol pozitivny test ale dostala som kramy tak ani to nevyslo.
Som zlomeny a nestastny clovek. Kto by ma poznal 2 roky dozadu by neveril. Myslite ze moze byt clovek este stastny? Ako?

Strana
z3
srdeenko19
5. aug 2022

@yoxinka ona sama je nešťastný človek, tak chrlí okolo seba síru. Už sa rozoberala v iných diskusiách, ale žiaľ neprestala s tým. V zivote by som nepovedala podľa fotky, že dokáže byť takáto zakeracka a ubližovať cielene a zámerne druhym.

mimi3008
6. aug 2022

@srdeenko19 no, radsej si uz odstranila fotku. Ale podla mna mala v pohlade nieco neprijemne

mikadooo
6. aug 2022

Nám sa bábo nedarilo tri roky. Bola som ešte mladá, mala som 27. Poslali nás na ivf. Ale ja som nechcela takto. Dohodli sme sa s mužom, že do 30 nebudeme nič riešiť. Vtedy som sa upokojila a prestala som to úplne riešiť. Keď sa do 30 nezadarí, vrátime sa na kliniku a budeme tehotenstvo riešiť za asistencie lekárov. Nekupovala som testy, nesledovala som ovuláciu, neriešila som, len sme sexovali, keď sme mali chuť, vlastne tak ako predtým. Podarilo sa v poslednom roku, len tak, spontánne. Proste mi meškal menzes dlhšie, spravila som test a bola tam slabulilinká druhá čiaročka. Ak ale chceš silou mocou dieťa a ubíja ťa to, tak choď na gynekológiu a riešte to cez lekárov, načo sa zbytočne trápiš?

srdeenko19
6. aug 2022

@mimi3008 áno, videla som. Vyšilovala v inej diskusii zase aj a možno aj tento komentár moj ju dohnal k tomu rozhodnutiu. No, nechcela by som mať jej povahu a charakter.

mimi3008
6. aug 2022

@srdeenko19 ale zas kto vie, cim si v zivote presla, ked je taka zatrpknuta

Strana
z3