icon

Som zo všetkého už unavená

okana123
9. apr 2017

Ahojte chcem sa vyrozprávať. Naozaj neviem čo mám robiť. Neviem či som zlá ja alebo chcem veľa alebo už mi z tej materskej šibe ale ...
Problém je taký že som už unavená na všetko som sama.
Či variť upratať žehliť prať okolo malej áno viem je to údel žienky domácej alee keď by mi občas partner aj pomohol ale to by som chcela asi moc.
Chápem že pracuje a je unavený ale keď už ma to volno tak buď sa hra do noci na počítači zatiaľ čo ja varim upratujem perem krmim malu naberiem aj jemu potom zjee drbne to do dresu však krava umyje nie potom malu dať spať pokračovať v tom čo som nestihla keď to mám opýtam sa či nejdeme spolu niečo vymyslieť alebo či nepojdeme niekam ked mala vtane buď sa mu nechce a hra sa dalej alebo mi povie ako autom už nejde lebo nezaparkuje tak idem s malou sama večer prídeme domov zase okúpať pochystat dat papat odpratať riad.
Vždy radšej ide s kamarátmi kdesi alebo im čosi opravit doma sa nedotkne ničoho ked si vypije vykrika ako tu je všetko jeho všetko on plati . Nadava mi kolko krat bezdôvodne zato ze napriklad poviem nech nekriči lebo mala uz spi. Ja uz som z toho unavena stale som sama . Teraz je mala choraa na vsetko som zas sama ci zajst k.doktorle ci lieky kupit ci vstavat ku nej a on? Odisiel so na futbal a keď som mu povedala ze som stale sama na vsetko odpoved bola aka zase vresky.
On mi povie vsak chod a led idem len na polhodinu k rodičom tak mi to vykrika aa vzdy aspon dva krát zavola kedy uz idem domov je toho viac a neviem ci som ja ťa sprostá alebo co. Ak nájdete chyby sorry .

Strana
z2
aventka
9. apr 2017

Chod od neho prec aj s malou a povedz mu ze sa vratis ak zabudne na pocitacove hry a alkohol..

nini1010
9. apr 2017

Tvoje pocity su absolutne na mieste.hned mu prestan robit servis az kym sa nespamata.neper mu,navar pre seba a malu,neumuvaj po nom riad,prestan mu robit servis.vsetko je jeho a ty mu budes robit full servis?NO URCITE!rychlo najdi sebauctu,prestan ho obskakovat a uvidis hodne rychlo zaregistruje ze nema ciste slipy a zacnes si diktovat podmienky ty.good luck

sida456
9. apr 2017

Mala som nieco podobne....robila som jak zerava upratovala prala varila o maleho sa starala...lebo on chodil do prace......a bol unaveny...ale on je ten co financuje...... az raz bola nedela mal ,,neplanovane'' volno. Ja som rano vstala a kedze sme mali navarene zo soboty tak som si vylozila nohy a neriesila a o 10 mi hovori co budeme obedovat...povedala som malemu mam polievku zo vcera a aj druhe toje akurat pre maleho ja dzobnem nieco a ty si daj naco mas chut....skoro omdlel..ziadna kur.polievka? A ja nie sprav si ked mas chut....poobede mu vravim ideme s malym sa prejst ides s nami? Nie...som unaveny... (no dobre tak si spinkaj) vratila som sa az o 7 vecer a on bol cely bez seba ze kde sme tak dlho ze sme mu uz chybali. Robila som mu ,,taketo šoky'' a ho to trosku pebralo.....niekedy som nechala aj neporiadok 2 dni....hrnce dlazka neumyta..... lebo ked bolo vsetko vyriadene ani si to nevsimol a povedal mi aj tak nic nerobis cele dni.....raz sa ma spytal co sme robili cez den a ja nic to co vzdy...nic takto som lezala cely den s vylozenymi nohami. Aj mi nadaval trosku ale to sme mali krizove obdobie..... som mu povedala ze ked to takto dalej bude pokracovat odchadzam ( mam kde). Teraz ma uz maly 2,5 a uz je len na tatinkovi nalepeny.....bolo to ked mal maly 1-2

maculo
10. apr 2017

A to akože niekedy to bol super človek a teraz je zrazu taký, či je to príbeh typu čakala som , že dieťa ho zmení? 😕

libawet
10. apr 2017

@okana123 nuž, máš, čo si si vybrala. Určite bol taký vždy, len to viac tajil, kým Ťa dostal, potom sa len naplno vyfarbil. A ak je tam aj alkohol u neho, tak to je celé zle. Ak on nebude chcieť sám seba zmeniť, Ty neurobíš nič. Nadávky, hádky, naprieky nepomôžu, len všetko ešte viac zhoršia. Odíď od neho, ak máš kam a kým je ešte čas. Buď sa potom spamätá alebo nikdy, a potom budeš vedieť, že si urobila dobre.
Chybu si však urobila aj Ty. Od samého začiatku si ho mala pritiahnuť k robote, k pomáhaniu v domácnosti a s dcérou a nie mu ukazovala, ako to zvládaš sama, potom sa nediv, že on Ťa v tom nechal samú - veď si pomoc nežiadala a zvládala si to.

rakahaka
10. apr 2017

No ja neuveritelne moc dakujem Bohu ze mam muza akeho mam. Na druhej strane som si ho aj tak vychovala odtaciatku s pomahanim. Je podla mna aj chyba zeny ze sa nonstop tocia muzom okolo zadkov. Ved pracujeme obaja rovnako preco by mala byt domacnot na mne?? Jasne ze robim vacsinu prac ja ale je nutne ho zapajat, aspon ciastocne umyt sem tam riad, cez vikend spolu varit, ukazat ako sa perie atd. lebo z neho bude lenivy obuch a zoderies sa...

momoqui
Autor odpoveď zmazal
lucinkaboz
21. sep 2019

To je tiež asi taký chruno ako môj, taký chlapi sa nezmenia, matky ich k nicomu neviedli

kassandra25
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2