icon

Som zúfalá

hviezdicka30
14. feb 2014

Ahojte, neviem ako dalej, som neskutocne smutna, zufala... mam pocit, ze ma manzel podvadza, velmi sa zmenil, kolegyna ho vyvaza do prace, pozyva ju na obedik (nasla som mu mail), s mobilom chodi vsade (sprcha, wc), proste sa bez neho nepohne, ma h blokovany, vypnute zvuky... kolegyna mu vypisuje aj sms, pisu si cez FB, vsetko taji, viem to, lebo vidim historiu netu... ked mu to poviem, vsetko zatlka, povie, ze som paronoidna, ci hystericka, nasla som blok o kupe darceka, v case ked mala meniny a nasmu malemu, ktory mal vtedy tiez narodky nekupil nic... uz dalej nevladzem, absolutne mi s malym nepomaha, na vsetko som sama, nema ani o neho zaujem. Uz som skusala na nejaky cas odist, bola som prec 2 tyzdne, potom 3, potom 6 a znova to iste. uz sa mi hnusiiii, uplne, aj ked mi je velmi tazko, pretoze mam s nim syna. neviem, co mam robit, nemam nikoho, kto by ma vypocul, kde by som sa vyplakala, prosim, pomoze mi, velmi to boli, srdce mi ide prasknut na milion casti. keby bol aspon ferovy a povedal, mi ok, nechcem s tebou byt, ale len ma taha za nos. nechcem nic ine, len uprimnost, lasku, nehu pozornost. to vsetko vie, no nic z toho mi nedava, len berie. zvykol si na to, ze doma ma full servis, ani slamku neprelozi. nasich mam daleko, chcela by som tu ostat, no neviem ako dalej, ani financne. co robit?? vdaka za kazdu radu

sissy27
14. feb 2014

@hviezdicka30 nevera nie je to najhoršie, čo sa ti vo vzťahu môže stať, ver mi... uprac si v hlave, porieš si, či s ním chceš zostať alebo nie, možnú neveru z toho odfiltruj... ak ťa ten vzťah po všetkých iných stránkach napĺňa a si v ňom spokojná, tak ustojíte aj prípadnú neveru... a ak ten vzťah tak či tak stojí za veľké oné, tak tiež s ním asi nezostaneš len preto, že ti je verný...

hviezdicka30
autor
14. feb 2014

@sissy27 lenze neviem, ci to mam zabalit, vies sme spolu 12 rokov, vela sme do toho inevstovali, nikdy sme ziadnu krizu nemali, boli sme velmi stastni, milovali sme sa, nechcem to pri prvej krize hned zabalit, potrebujem radu od skusenych, ako z toho kolotoca von.

sissy27
14. feb 2014

@hviezdicka30 a on to chce riešiť? alebo sa tvári že sa nič nedeje? vieš, na vzťah sú potrební dvaja, jeden je málo a traja sú veľa...

adri266
14. feb 2014

@hviezdicka30 ja Ta chapem, co chces spravit, preco potrebujes dokaz. Lebo stale zvazujes to, ze ste spolu nieco zazili, ze mate dieta, ze to bola predtym cistal laska. Akonahle budes mat dokaz o jeho nevere, az vtedy to bude pre TEba ten posledny kusok do skladacky.
Lenze, ak pises, ze si mu uz jednu sancu dala, a napriek tom sa taha s danou osobou, uz by som na Tvojom mieste nevahala. Tak ci tak Ta Tvoj milovany manzel opusti. Tak radsej sa priprav na to, vybav si vstky financne veci, kde sa budes tstahovat, pravnika kvoli dietatu, atd.
Lebo jeden preslap sa da ustat, ak obaja velmi velmi chcu. Ak sa problemy opakuju, je to o nicom. ☹

hviezdicka30
autor
14. feb 2014

@sissy27 on vravi, ze nema co riesit, ze to len ja si furt nieco namyslam a robim zbytocne problemy akolo toho... tak ako pises, na vztah treba dvoch, nie troch, no ked ju tak chce nech sa paci, ja mu nebranim, nech si ide, no nech mi da pokoj, aby som si uz zila svoj vlastny zivot.

winka99
14. feb 2014

@adri266 on ju uz opustil...sice nie fyzicky, ale psychicky...teda neviem co je horsie vlastne 😒

bejbinka
14. feb 2014

Tu asi plati, ze zakazane ovocie najviac chuti...priznat Ti to neprizna, lebo potom by si sa mohla rozhodnut od neho definitivne odist a to by mu zrejme nevyhovovalo, kedze ako si pisala, ma doma full service. Nepochopila som celkom, co si to pisala o rodicoch, ze on by bol chudiatko?? No moji rodicia keby sa dozvedeli, ze ma moj manzel nejake techtle mechtle, tak urcite by nedrzali stranu jemu. Ale napada mi este nieco ine, neviem, ci Ti to uz niekto neradil, lebo som necitala vsetky komenty...co keby si si pockala ju a pekne jej to vytmavila, ze bud nech si ho berie a stara sa o neho, alebo ho necha tak. No a takisto by sa dalo skontaktovat jej manzela a povedat mu o rozkvitajucej aferke jeho zeny. Neviem teda, aky maju oni dvaja vztah, ale ziaden chlap nie je rad parohac. Jednoducho to vytlacit na svetlo bozie, nech to nie je ich "sladke" tajomstvo.

hviezdicka30
autor
14. feb 2014

@adri266 ano, tak to je, takto to citim... ono vies, ona sa nam tak pomalicky zacala vkradat do zivota a mna v jeho ociach znechucovat, ze ho podvadzam, ze maly urcite nie je jeho a ze co ja robim, ked som tolko doma na rodicaku a tak, no a to staci, ked ti niekto da chrobaka do hlavy. len nechapem, preco, po tom vsetko, co nam urobila (nevladzem sa uz do toho zahlbovat a viac sa zranovat) drzi jej stranu, nespali vsetky mosty, hoc aj tie "kamaratske". jemu vadi vsetko, cudzi chlap sa na mna nesmie ani len kuknut! a to je ok

kveta
14. feb 2014

@hviezdicka30 Otazka je ci sa chces rozvadzat.. Lebo on momentalne zjavne nie. Neryp do toho vztahu s kolegynou. Ona sa svojim zlom odpravi aj sama.

Ak sa chces rozvadzat, tak to zabal. Uz to pochybovanie o otcovstve bolo svinstvo. Keby som mala dokaz, ze ukecavala mojho muza, ze dieta nie je jeho, tak ju na Tvojom mieste zazalujem pre ohovaranie.

adri266
14. feb 2014

@bejbinka tu ide o pocit hanby,nechciet tuto vec prezradit rodine a znamym. Je to akoby vlastne zlyhanie, ze jej partner je taky sviniar 🙄
no ja si napr nemyslim, ze by mala ist za danou zenou. Aky to ma zmysel. Ak sa ho vzda ona, manzel si najde inu, ochotnu. Ma obehavat vsetky? Skor by si on zasluzil jednu medzi nohy 😝

hviezdicka30
autor
14. feb 2014

@bejbinka akoze s nou sa bavit nema vyznam, uz som to pisala, ona je taka liska.... skusala som sa skontaktovat s jej muzom, poviem ti, ze vobec prekvapeny nebol z jej spravania, on ju neriesi, kedze maju vztah aky maju, on spava tiez s kadekym... ona mu to vzdy zrovna... nuuuz, ved aj mojmu tvrdila, ze kazdy kazdeho podvadza, takze aj ja musim zakonite jeho.

tajka1986
14. feb 2014

Daj mu jednoznacne na vyber,ja viem bude to tazke,ale nenechaj sa takto ponizovat ☹

hviezdicka30
autor
14. feb 2014

@winka99 a co s tym??

hviezdicka30
autor
14. feb 2014

@tajka1986 uz som dala, on ze sak pockaj troska, obalamuti ma sladkymi slovami, troska sa popodlizuje, naslubuje, urobi a potom sme tam, kde sme boli, len je uz opatrnejsi.

bejbinka
14. feb 2014

@adri266 mne mojho jedna kolegyna doslova ustvavala, on mi to povedal, ze je mu to neprijemne, lebo on s nou prehodil par viet kamaratsky a ona sa do neho buchla...to viem od spolocneho znameho...tak som jej napisala "peknu" smsku a pridala som tam aj vetu, ze ak s tym neprestane, tak to poviem jej manzelovi a zabralo to. Tak som z vlastnej skusenosti napisala.

hviezdicka30
autor
14. feb 2014

@kveta to som mu povedala, ze podam na nu trestne oznamenie, ale ona sa vysviha z bars coho, kedze je policajtka...

hviezdicka30
autor
14. feb 2014

@bejbinka ja som jej tiez napisala, aby nam uz dala pokoj, ze nech si zije svoj zivot, ze jej prajem to vytuzene diete, nech je stastna, ona vsetko mojmu drahemu na nos zavesila a sik mali zo mna dobru srandu ☹

kveta
14. feb 2014

@hviezdicka30 Ak je policajtka, tak Ti moze sledovat aj Tvoj net..

Inak na ziarlivost muza sa vykasli. Ked moze mat kamaratky on, mozes mat aj Ty.

hviezdicka30
autor
14. feb 2014

Baby poradte, zoberme to tak, ze teda ideme byt predat, co ak nebude suhlasit alebo sa predaj bude dlho tahat? akoze mam s nim byvat pod jednou strechou? k nasim uz nepojdem, to urcite, lebo ked som bola tak sa tu vyvaloval, zadlzoval, ked som mu nadhodila predaj, tak povedal, ze ok, ale ze mu mam platit polku hypoteku, ked chcem, aby odisiel... to vie, ze som na materskej!!

kveta
14. feb 2014

@hviezdicka30 To ze mali z Teba srandu, Ti potvrdil aj Tvoj muz? Ci to tvrdi len ona?

hviezdicka30
autor
14. feb 2014

@kveta coze??? moj net??? srandujes?? kokso, oni mozu vsetko a my nic, no super :-/ ved som mu povedala, ze ked mas ty, budem mat aj ja, to sa mu nepaci a ani mne nie, lebo na co mi takyto vztah potom uz, ked kazdy si robime to svoje??

bejbinka
14. feb 2014

@hviezdicka30 no tak kedze on zatlka, ona je špina zena a s manzelom sa bezne podvadzaju, mas len tri moznosti...bud to nechas tak a pockas, ci ho to neprejde (ale to by som ja osobne nedokazala), nasadis mu parohy, ak mas na to povahu alebo od neho odides. Ja by som mu mozno dala posledne ultimatum, ze ak s nou neprestane, odides nadobro. A keby si videla, ze na to kasle, jedneho krasneho dna by som mu nic nepovedala, zbalila to najnutnejsie a odisla k rodicom...(nemusis im hned povedat, ze mas podozrenie, ze Ta mm podvadza, mozes povedat, ze ste o nieco strasne pohadali, snad by Ta prichylili) a potom uz len cakat ci mu to somarovi dojde, ze Ta moze nadobro stratit. Ak nic z toho nezaberie, tak uz potom fakt odist teraz, kym mate dieta jedno a nie v buducnosti, ked budu dve a bude to este tazsie. Obavam sa, ze ked bol schopny toto Ti urobit raz, nebude mat zabrany to urobit aj druhy, treti a x-ty krat. Ak mate byt zatazeny hypo, tak jedine predat...z materskej to isto neutiahnes, platit nam polovicu.

hviezdicka30
autor
14. feb 2014

@kveta on mi povedal, ze hned bezala za nim, ze som jej pisala, chudatko, velmi ju obtazujem asi

kveta
14. feb 2014

@hviezdicka30 Vsak nehovorim spavat s niekym. Len kavicky, smsky.. Aby stratil pocit, ze Ta ma pod kontrolou istu.

hviezdicka30
autor
14. feb 2014

@bejbinka nasi nemaju problem mi pomoct to nie, len ich nechcem trapit, vyzvedat budu. zaludok na podvadzanie nemam, aj ked komu by sa nepacili lichotky, krasne dotyky... mam ho zas nechat v nasom bytiku, on si tu bude uzivat??? aj mne patri polka. neviem, ako to urobit, ci ho vyhodit, lenze moc nezmozem, kedze byt je aj jeho a zdielat s nim spolocnu postel, ci byt nehodlam, n a sluzku robit uz vonkoncom nie ☹

hviezdicka30
autor
14. feb 2014

@kveta jasne, bola som u suseda a vies si predstavit to eklo co bolo doma potom???? hruza, on je to tak, ze ked dvaja robia to iste, nikdy to nie je to iste!!!!!!!

kveta
14. feb 2014

@hviezdicka30 Pokojne chod k susedovi znovu. Nenechavaj sa obmedzovat.

jahodka8
14. feb 2014

@hviezdicka30 Prestaň na to myslieť, nevšímaj si to, nedoprosuj sa mu. V tejto fáze s tým asi nič neurobíš. On to neskôr zistí, len teraz sa v ňom tak povediac búria hormony, má ružové okuliare, nevidí ani napravo ani naľavo. To sa niekedy stáva, hlavne ked je muž v manželstve spokojný. Zariaď si svoj život pohodlnejšie, lebo takto z toho všetkého ochorieš. Pracuješ doma, v práci a ešte sa trápiš nad manželstvom. Musíš si to sama uľahčiť. Jeho tá zamilovať prejde, len to môže trvať aj rok, dva. Staraj sa o seba, choď ku kaderníčke, kúp si niečo pekné, venuj sa ľuďom ktorí o to stoja, napr. synovi, rodičom. Hlavne sa netráp, nejako už bude. Ked nemáš odvahu na rozvod napr. kvôli majetku, tak to nechaj tak, jemu sa to vráti neskôr a potom sa budeš na tom smiať. Skús byť k nemu milá kvôli synovi, lebo dieťa takéto veci vycíti a môže mať z toho dlhodobé následky duševné a zdravotné. A skús popracovať na vašom intímnom živote, ak s ním chceš zostať, lebo tvoji rodičia majú možno pravdu, že inde hľadá to, čo nemá doma.

hviezdicka30
autor
14. feb 2014

@jahodka8 ee, v posteli nam to klape, teda klapalo, uz z toho v podstate nemam potesenie ja, on je z toho smutny, ale nemoze sa mi to pacit uz, ked viem, ze je tu niekto... nasi su daleko ako som pisala, tak som na vsetko sama, priatelov mam tiez doma, daleko. neviem, ci odist, ci ho vyhodit... uz som to pisala, ma na byt rovnake pravo. pomooooc, chcem riesenie

hviezdicka30
autor
14. feb 2014

mate skusenosti s detekivmi??? kolko stoja? ako dlho to trva?