Som zúfalá
Ahojte, neviem ako dalej, som neskutocne smutna, zufala... mam pocit, ze ma manzel podvadza, velmi sa zmenil, kolegyna ho vyvaza do prace, pozyva ju na obedik (nasla som mu mail), s mobilom chodi vsade (sprcha, wc), proste sa bez neho nepohne, ma h blokovany, vypnute zvuky... kolegyna mu vypisuje aj sms, pisu si cez FB, vsetko taji, viem to, lebo vidim historiu netu... ked mu to poviem, vsetko zatlka, povie, ze som paronoidna, ci hystericka, nasla som blok o kupe darceka, v case ked mala meniny a nasmu malemu, ktory mal vtedy tiez narodky nekupil nic... uz dalej nevladzem, absolutne mi s malym nepomaha, na vsetko som sama, nema ani o neho zaujem. Uz som skusala na nejaky cas odist, bola som prec 2 tyzdne, potom 3, potom 6 a znova to iste. uz sa mi hnusiiii, uplne, aj ked mi je velmi tazko, pretoze mam s nim syna. neviem, co mam robit, nemam nikoho, kto by ma vypocul, kde by som sa vyplakala, prosim, pomoze mi, velmi to boli, srdce mi ide prasknut na milion casti. keby bol aspon ferovy a povedal, mi ok, nechcem s tebou byt, ale len ma taha za nos. nechcem nic ine, len uprimnost, lasku, nehu pozornost. to vsetko vie, no nic z toho mi nedava, len berie. zvykol si na to, ze doma ma full servis, ani slamku neprelozi. nasich mam daleko, chcela by som tu ostat, no neviem ako dalej, ani financne. co robit?? vdaka za kazdu radu
@hviezdicka30 Hlavne sa netráp tým stále. My ženy na materskej sme veľmi citlivé k manželovmu správaniu. Ja som takéto veci vôbec neriešila a nepripúšťala si, že sa môže stať, dokiaľ som chodila do práce. Keby si bola niekde zblízka, tak by sme si mohli niekam spolu vyjsť na kávu.
@sendy182 on na neho nezabudol, len mu nic sam nekupil, iba spolocny darcek sme mu dali, no mal za nami k nasim pricestovat a vysral sa na to :-/ inac, presne takto som to uz asi 2x urobila, dosla som namatkovo za nim do prace, lenze nebol tam, mobil nedvihal... potom mal niekde setrenie, tiez tam nebol, inokedy mi isiel naproti. cize neuspech, no ked som mu to povedala, ze sme tam boli, tak bol nestastny a nasraty, ze som mu to nepovedala, ze by si to bola zariadil a bol tam, no mobil mi dvihnut mohol. akze serie ma to, uplne, ze vsetko. kedysi ma braval do prace ulne, ze vzdy, vies, oni tam maju vratnicu a vratnik ma iba tak nepusti :-/ skusim vyskusat znova, no nie je jednoduche sa trepat do ineho mesta aj s malym... no stoji to zato
@lorela ja viem, ze znova budem stastna, len kedy... :-/ uz som to co pises skusila a nemalo to vyznam, kedze hned zobral motorku a vypadol prec ☹ takze sa to otocilo proti mne a bola som na maleho uplne, ze sama :-/
@fiorela eee, nevyhovuje mi to vobec a on to vie, vie, ze som zasadova, leeeenze mam aj slabe stranky, pokricim, ponadavam, neurobim, vykaslem sa a znova na vsetko zabudnem, urobim. ach jaaaj, je to take tazke a zvlast, ze rozhodujem aj za svojho syna nielen za seba. AKo mam teda postupovat?? Ako ho pritlacit k muru? z bytu ho vytlacit nemozem, nakolko je nas spolocny, ked som odisla k nasim, tak si bytik uzival, este aj prachy si pytal, ze na opravu auta a ked som dosla, anik prachy ani auto opravene. ja neviem, co s tym, ako to ukoncit, alebo teda riesit, lebo skusala som uz takmer vsetko, no prijmem rady skusenejsich. dik
@hviezdicka30 A na ako dlho s tou motorkou vypadol, myslíš tým niekoľko dní?
Ono proste najviac ma stve a provokuje to, ked ja mu nieco hovorim, ze viem to a to a on sa mi smeje do tvare a uplne, ze ma provokuje... brrrr vtedy by som ho najradsej zabilaaaa
@lorela nie, len na par hodin
@hviezdicka30 No ale keď sa vrátil, mala si sa správať rovnako odmerane niekoľko dní. Čo, niekoľko dní, niekoľko týždňov, pokiaľ by neprišla nejaká rozumnejšia reakcia od neho, ako len výletík na motorke.
Urob niečo radikálne - niečo, čo ho šokuje! Zneistí! Spochybní! Lebo takto to nemá konca kraja.
Prikláňam sa k tým názorom, aby si v žiadnom prípade nešla za tou jeho, neviem čo, viac sa nevypytovala, nekontrolovala ho. Neponižuj sa. Ukáž, že TI JE ĽAHOSTAJNÝ. Ukáž mu, že vás môže stratiť! Nie akože, NAOZAJ. A počkaj na jeho reakciu.
@lorela on ju ma davno na haku... preberie ho mozno len ziadost o rozvod aj to bude prosit iba preto, ze je samoluby... Chodenie po ihriskach , vyletoch, kamaratkach nic neporiesi. Ona si tie výlety neužije, ani to trucovanie.. . Moze prestat varit, zehlit aj prat, jemu to bude jedno.. nechce byt s nou, len on prvy krok neurobí.. On je spokojny. ma frajerku a doma to nejak vydrzí, aj tak tam chodí iba spat.. Nestara sa o manzelku ani o potreby syna... Caka kym to ona nejak vyrieši, lebo on predsa neopustí zenu s malým diataom.. Ako by vyzetral pred rodinou? 🙂
@lorela ked sa vratil, mala som ho v pazi, potom rypal, tak som mu povedala zopar "teplych" slov, tak sa zbalil a odisiel na par dni (myslim, ze na 3), spal v kancli, v praci, inokedy bol u rodicov, potom sa vratil, ze sa vsetko zmesni, aj sa zacalo, no a ptom bac, zase ona mu vypisuje, proste ma to uz serie, aj ked stale tvrdi, ze s nou nic nema, ale stve ma to, lebo vzdy ma ta krava naserie a to riadne!!
@hviezdicka30 jáj ak je komplikácia isť za ním do práce tak to potom nie.... 🙂 🙂 🙂 🙂 ....tak som to nemyslela..... ak si tam už pred tým bola 😉 ............pozri je to na tebe........ak ťa to zožiera trápiš sa tak to rieš.....ak si silná povaha a chceš byť s ním aj za takúto cenu.....tak je to tvoje a len tvoje rozhodnutie.......a ešte ma napadlo čo by na to on ak by si si našla podobného priateľa ako má on kolegynku.......verím že by bol benevolentný 😉 😉 😉 😉 ........držím palce....
Baby, tak velmi vam dakujem, no nestaci mi to, potrebujem viac, niekoho pri sebe, kto ma pochopi, povzbudi, objime.
@hviezdicka30 ak nemas nikoho, kto ti dokaze pomoct, tak sa asi budes musiet vratit k rodicom. Na zaciatku je to naozaj tazke, ja sama neviem, ako by som si to zariadila. Musela by som mat istotu, ze mi dieta vezmu do skolky, a ja do prace a potom by to snad islo, ale musela by som mat vlastne byvanie. Akonahle musis platit skolku, alebo prenajom/podnajom, tak si myslim, ze je to velmi tazke.
Na toho chlapa sa vykasli, nema tolko ucty, aby sa priznal. A zanedbava aj rodinu. Hlavu ma popletenu. mozno spolu nespia, tak si mysli, ze o nic nejde. Vsak len flirtuju.
Je to strasne, ze my zeny mame vzdy dilemu, snazime sa zachranovat, co za to nestoji, a ti chlapi nemaju svedomie. A ani sa necudujem. Chlap sa vo vacsine pripadov o to dieta nestara po rozvode, sud mu napari 100-200 eur vyzivne, a ostane mu zvysok platu. A ty co z tych 100 euro zaplatis? On sa urcite takto kvoli tebe netrapi.
ahoj.prezivas asi presne to co ja pred dvoma rokmi...presne som robila to co ty,ze som na par dni ci tyzdnov odisla ale tym som mu len dobre urobila,lebo mal volnu cestu k slobode...chvala bohu sa mi to dost skoro potvrdilo,ze to co som ho upodozrievala je pravda tak som od neho aj hned odisla.pokial si ta chlap nevazi,nema zmysel byt nadalej pri nom...tiez sa o dcerku vobec nezaujma,taktiez ked mala narodeniny tesne pred nasim rozchodom,tak sa na nu uplne vykaslal...teraz sme stastne aj bez neho,aj ked som sa tie dva roky pretlkala zivotom sama s malou ale zvladli sme to a vobec nam nechyba...tiez nebolo lahke zabudnut,ale nedokazala som nechat si toto so sebou robit..ze on mal doma o seba postarane a chodil za druhou..teraz ten kto to vsetko lutuje je on nie ja...Dcerka ma noveho tatina ktory ju miluje ako svoje dieta a coskoro bude mat aj surodenca...Ale drzim ti palce nech to medzi vami dobre dopadne,aby to co tusis ze ta podvadza nebolo pravdou..
je mi z toho vsetkeho strasne zle, som na dne, nevladzem, nemam sil uz ☹ keby to aspon tak nebolelo, mam vycitky,ale voci sebe, ze som mohla byt taka sprosta a vzdy mu dat sancu, aj ked na mna serie...
@hviezdicka30 pytala si sa na detektivov. zaujimavy clanok: http://www.sme.sk/c/7099565/sukromny-detektiv-n... (aj ked chod do toho podla mna len v poslednommoznom pripade)
... ale co sa tyka rady pre teba ... asi zacni hladat moznosti ako zit sama. ris, kolko by si dostala z bytu, ci by si si vedela zabezpecit byvanie ... ak sa mas utapat a on ta ma tahat za nos, tak to radsej prec od neho.
@hviezdicka30 ja mam z toho celeho dojem ze tej dotycnej ide hlavne o to aby niekoho nasierala, aby na nu niekto ziarlil, aby nejaka manzelka plakala doma do vankusa a ona sa na nej mohla bavit s jej muzom, toto je to co ona potrebuje. Tej nejde o pretahovanie cudzich manzelov tej ide o to by sa o nej hovorilo.
Takze radim, sadni s muzom a zacnite riesit vas dvoch, nech ti normalne povie ci ta este lubi a chce aby ste boli rodina. Ak ano skus vymazat tu chuderu z mysle aspon na cas. Ak ta muz vola na veceru tak chod, bud mila, prijemna, nehuc na neho, nevycitaj, tu pipku nespominaj, naplanuj pre vas program tak aby sa nemohol vysmyknut. Vyzdvihni ho v praci, nedaj sancu tej ku.vicke. Ak sa z programu vyvlecie, chod s niekym inym, hoci aj so susedom alebo kamaratom. Aby videl ze sa vies zariadit aj bez neho. Ked budes mila a usmiata bude sa rad vracat domov. Bude sa na teba tesit. Vyskusaj. 😉
@tykat Ja presne s tebou súhlasím. Len na to asi potrebuje čas, aby si to upratala v hlave. Pokiaľ nebude v pohode, tak to bude také nasilu, aj jej manžel to vycíti, že sa pretvaruje. Ja som bola trochu v podobnej situácii, no ja som to nejako nesilila a ani nevyčítala, lebo som mala svoje kamarátky, rodinu, kam som išla s deťmi a nejako to prešlo samé, manžel sa začal dosť venovať deťom a aj oni s ním chceli viac byť. To musia chcieť obaja byť spolu.
@hviezdicka ci odides alebo nie, to nejdem rozoberat.. ale ak vies, ze ta moznost je.. a zaroven vies, ze ak odides narobi dlhy .. ako prve by som riesila zrusenie BSM.. ak budete spolu, stastni, ale ak aj nie.. stale to ma pre teba vyhody 🙂cize vylucit z BSM a ked sa rozhodnes odist, tak ho mozes aj nechat v byte a cakat kedy ta vyplati alebo ho predate.. a ak spravi nejake dlhy, uz sa ta to nebude tykat 🙂
Ahoj, ako dlho ste manzelia? A kolko ma syncek? Z tohto pohladu co tu citam, je uplne jasne ze ta podvadza. Hlavu hore, pozbieraj sa a podaj na rozvod. Toci s tebou a taha ta za nos. Vie ze u teba ma istotu lebo ty si ako jeho verny psik. On zatial co skusa a hlada inde novy zivot, ty si v depresiach. Nedaj so sebou tocit. Postav sa a bojuj. O rok dva prides na to, ze to bolo najlepsie co si mohla spravit. Za ten cas pride druhy a uvidis ze budes sa len smiat na manzelovi aky bol somar pocas manzelstva. Zasluzis si viac.
@verrramkonik dakujem 😉
@ukulela nakolko mame na byt hypoteku, tak moc nam toho po predaji neostane a aj to pojde na polku, takze 😖
@tykat ahojky, dakujem za ustretove slova 😉 toto, co pises som skusila, poviem ti, stalo ma to vela sil, namhy, no ked som zas dostala tusaka, ze sa nieco deje a zistila som, ze si zase pisali (aj ked neviem o com), uplne, ze ma to dostalo do explozie, snazim sa to drzat, drzat a nakoniec vybuchnem akoo tornado. Neskutocne mu vadi, ak som doma nalicena, necakam ho v teplakoch, staram sa o seba, furt sa ma vypytuje, ze kde som bola, maleho, ze ci tu bol nejaky ujo a tak, no a ked ma sused pozval na vinko, tak som sla, sak reku, som mu povedala, ze tebe to hovorim stale, aby sme si vyrazili a nechces, no lenze potom mi to dal patricne vyzrat 😖

@hviezdicka30 Podľa mňa si príliš slabá a mäkká, a on to veľmi dobre vie, preto to aj náležite využíva - teda lepšie povedané zneužíva! Myslím si, že by si nič nemala riešiť s ňou alebo s jej manželom, je to totiž problém vás dvoch. NEPONIŽUJ SA! Podľa toho čo píšeš si myslím, že ona by tiež nerada zo svojho manželského zväzku utekala, pravdepodobne tam bude mať dobré zázemie - možno finančné.... a ten tvoj má zase doma o všetko postarané - a manželku, ktorú oblbne sladkými rečičkami a zase je dobre... Keď sa ti takýto život nepáči, mala by si sa konečne zobudiť a povedať si svoje rázne DOSŤ! .... a nenechať sa zase uchlácholiť jeho rečičkami, o ktorých vie, že na teba zaberajú.... jednoducho trvať na tom, že buď sa začne správať k tebe ako k svojej manželke alebo od neho odchádzaš, žiadne kompromisy alebo ústupky - jedno nejaké pozvanie na obed a už bude mať od teba zase na pol roka pokoj... toto nedopusť! Ibaže by ti to takto vyhovovalo...