icon

Som zúfalá

hviezdicka30
14. feb 2014

Ahojte, neviem ako dalej, som neskutocne smutna, zufala... mam pocit, ze ma manzel podvadza, velmi sa zmenil, kolegyna ho vyvaza do prace, pozyva ju na obedik (nasla som mu mail), s mobilom chodi vsade (sprcha, wc), proste sa bez neho nepohne, ma h blokovany, vypnute zvuky... kolegyna mu vypisuje aj sms, pisu si cez FB, vsetko taji, viem to, lebo vidim historiu netu... ked mu to poviem, vsetko zatlka, povie, ze som paronoidna, ci hystericka, nasla som blok o kupe darceka, v case ked mala meniny a nasmu malemu, ktory mal vtedy tiez narodky nekupil nic... uz dalej nevladzem, absolutne mi s malym nepomaha, na vsetko som sama, nema ani o neho zaujem. Uz som skusala na nejaky cas odist, bola som prec 2 tyzdne, potom 3, potom 6 a znova to iste. uz sa mi hnusiiii, uplne, aj ked mi je velmi tazko, pretoze mam s nim syna. neviem, co mam robit, nemam nikoho, kto by ma vypocul, kde by som sa vyplakala, prosim, pomoze mi, velmi to boli, srdce mi ide prasknut na milion casti. keby bol aspon ferovy a povedal, mi ok, nechcem s tebou byt, ale len ma taha za nos. nechcem nic ine, len uprimnost, lasku, nehu pozornost. to vsetko vie, no nic z toho mi nedava, len berie. zvykol si na to, ze doma ma full servis, ani slamku neprelozi. nasich mam daleko, chcela by som tu ostat, no neviem ako dalej, ani financne. co robit?? vdaka za kazdu radu

hviezdicka30
autor
15. feb 2014

@tykat a ten dojem mam aj ja taky, lebo nieco mi hovori, ze by sa s nou urcite nevyspal, no serie ma, ak je namotany, lebo vies, nakeca mu, co chce pocut a je, lahsie sa mu dostane pod kozu... 😝
inac, ty ju poznas? lebo mam pocit, akoby ano, presne ako pises, ona uz vela kolegom znicila vztahy a nemuseli sa s nou vyspat, mnohym dala len chrobaka do hlavy, ako tomu mojmu a to som zistila az po dlhom case, ked mi to trebars v hadke flasol do tvare, ze ho podvadzam, ci ze maly nie je jeho, lebo ma modre oci... no akoby stari rodicia neexistovali... genetika 😵

nadej72
15. feb 2014

@hviezdicka30 ahojky....čitam čiatm a neverim vlastným očiam, však ty píšeš o mojom manželstve...úplne do bodky..presne toto prežívam ja..už tretí rok..presne tak sa citim aj ja..ta istá neistota...čo robit...byt na hypoteku, syn, a stale ešte niečo v srdci...a bolííííí to hrozne

hviezdicka30
autor
15. feb 2014

@jahodka8 to je jasne, ze to musia chciet obaja 😉 vy ste mali aky problem?

hviezdicka30
autor
15. feb 2014

@nadej72 no vidis, tak sme dve, ale nie, je nas kopec takychto, zial ☹ niekedy vsak to vobec nemusi byt o nevere, ale o tom vsetkom okolo toho, no hlavne ta dovera ked sa narusi, tak je to na hono... u vas sa co deje?

hviezdicka30
autor
15. feb 2014

@matozazzo suhlasim, uz som tak vykonala, lenze vedel, ze sa po nejakom case vratim, kedze pracujem, mam rozbehnute veci, objednanych ludi a vedel, ze sa vratim, ani som mu nepisala, nereagovala na telefonaty, sms, tak sa aj ozral, potom zase volala, prisiel, presvedcil ma a ja hlupa som naletela, akoze nemusi s nou nic mat a mam pocit, ze ani nema, len mu robi dobre, ak vidi, ze ziarlim, lebo kebyze ju chce, tak to robi tajne a nie, ze nevies, kde mam mobil? a potom ho zoberie do sprchy, to iste na wc, cize na to upozorni, alebo povie, ze ide ju pozvat niekam a bla... no proste debil... on na mna neskutocne vzdy ziarlil a ja nie, tak teraz, ked som doma ma asi prilezitost, lebo mam trochen viac casu na premyslanie... 😒

hviezdicka30
autor
15. feb 2014

@detana18 toto ma zaujalo, ako to urobim? nevyznam sa, vdaka

hviezdicka30
autor
15. feb 2014

@akonatohm sme spolu 12 rokov, manzelia 8, maly ma takmer 2 a pol roka

nadej72
15. feb 2014

@hviezdicka30 presne čo u teba..lenže ta jeho je rozvedená bezdetna, má kopec vplneho casu, muž má prácu pri ktorej si robi čo chce, je si sám sebe panom...takže si spolu užívaju...chodí síce domov, úž sa s nou nevlači ako ešte pred rokom...ja som si teda užila...2 roky dozadu boli spolu dokonca na dovolenke...a to tak velmi prosil či može ist s kolegovcami do chorvatska na par dni...ja som mu plne doverovala.nevidela som v tom nic zle, ku všetkemu sa popriznaval, sluboval, 2 mesiace na to som zas na nieco prisla, a potom zas, a zas a zas....ženska intuícia...včerana valentina som nachystala večeru, vinko ..a čakam a čakam....a zhoda nahod ho videla kamoška...ironia...ona je totiž z nasho maleho mestečka, vozieva ju domov, par x som ho aj ja videla, ale stale zapiera..včera to však prehnal...on sa totižto tvari ako keby nič..pride domov v pohode ako nič...ako to tu jedna kočka pisala, jemu to takto vyhovuje, fuul servis doma, má istotu že ked pride domov že ho tam budem čakat aj so synom, že bude mat navarene, oprate, upratane.on sa rozvadzat nechce...ked som mu to v klude ale povedala pred vianocami, že sa dalej takto trapit nemienim, že ked mu je s nou dobre , vyhladava ju tak asi nie je so mnou štastný tak nech ide....no dostal taky amok že som bola 2 tyždne modrá...som sprostá že som už vtedy neodišla, ale teraz som v stave takom že sa ho bojim ale musim urobit tomu koniec lebo ON SA NIKDY nezmeni....rozvod je ale jedna vec ale potom žit s takym človekom pod jednou strechou..lebo on povedal že sa nemieni delit so mnou o majetok..aj ked to vobec neriešim..to urči sud..len na vysporiadanie má 3 roky a on si dá načas..takže budem musiet ist do podnajmu..podam o rozvod a začne PEKLO...lebo sa to vymyká jeho nalinajkovanemu...

hviezdicka30
autor
15. feb 2014

@nadej72 uuuf, no teda ti chlapi su riadne svine!!! on ta akoze zbil, ked si bola modra??? tak toto by len raz urbil a uz ma niet. aj s nou spaval? kokso na dovolenke s nou bol??? to je uz vrchol!!!!!!! mate len jedno dieta? kolko ma? pytala si sa ho, preco je vlastne s tebou? o co mu ide? akoze nechapem tych chlapov a tie bezdetne zenske, ktore uz maju vec su najhorsie, kebyze maju, nikdy by neurobili to, co robia, ale ono sa im to raz vrati, ja tomu verim, mozno v inej podobe, ale vrati sa to!!!!!!! si silna zena, klobuk dole

hviezdicka30
autor
15. feb 2014

Mile zienky, dakujem vam velmi pekne za vase rady, postrechy, skusenosti, povzbudive slova, ani neviete ako ste ma nakopli a pomohli mi. vdaka, ste skvele, uzasne, pred mnohymi, ktore si presli tazkym obdobim sklanam hlavu, ste skvele!!!!!!!!!!

danula.ch
15. feb 2014

@hviezdicka30 to je presne to co on od teba chce, putka domaca, co mu navari, uprace, postara sa o neho a o dieta. nenalicena, v teplakoch, lebo ona nema pravo na normalny zivot. alebo aby si si nahodou niekoho tiez nenasla? 😉
ziarli vacsinou taky, co ma tiez za usami. ak to doteraz neskoncilo v posteli, nemas aj tak istotu, ze to tak po case neskonci. chces sa tak dlho trapit? a potom ked to aj nahodou ukonci, bude uz vas vztah plnohodnotny? asi sa budes dalej aj tak trapit. ....
drzim palce, nech sa uz rozhodnes akokolvek 🙂

nadej72
15. feb 2014

@hviezdicka30 ano zbil, ako psa..a vytačalo ho to že som neplakala, neprosila, len stála a nebudeš verit ale prave toto ma od neho citovo odputalo...bolí to stale a aj bude...lebo ma zradil človek ktoreho som lubila...stale tvrdi že spolu nespali ale to nech hovori tomu čo seno žere...týžden na dovolenke čo robili....pili kavičku a rozprávali sa?...vytrpela som si hrozne už na to nechcem ani mysliet vytrápena som bola na smrt...ponížena , ubitá, sebavedomie v riti...máme jedneho syna má 11, a prave preto to stale odkladam, lebo on sa o neho stará...aj teraz su vonku preto som sem nakukla...jemu to takto vyhovuje...má u nej nieco čo mu ja nedávam...možno ten stereotyp, sme spolu manželia 12 rokov, ona slobodna, bezdetna, žiadne starosti, vždy usmiata....asi tak..a ja len taka služka, ale je koniec, jeho preberie možno rozvod ale to bude neskoro..len ako pišem, podám žiadost a nastane peklo, a on ked chyti rapel je mu jedno či to vidi syn, takže budem sa musiet najprv odtahovat do podnajmu a potom podat a cakat....len keby tych penazi bolo viac...aj ked mám pracu, bude to velmi tažke po finančnej stranke, kym nas nerozvdeu a nevyrubia mu vyživne...a a ko hovoš všetko sa každemu raz vráti...verim tomu....on bude velmi lutovat, lebo on nechce prist o syna a o rodinu..len si sem tam užit a ponižovat ma..lebo má vo mne istotu....no SMOLA....už ju stratil

nadej72
15. feb 2014

kočky čítam tu celú diskusiu a ani si neviete predstavit akú silu ste mi dodali....ďakujem....končím s manželstvo..aj tak to nemá význam..skúsila som všetko...mám čisté svedomie že som pre záchranu urobila maximum....žiadosť spísaná už rok takže tam len zmením dátum 😝

saphira83
15. feb 2014

Toto mi velmi pripomina pribeh jednej mojej kamaratky. Tiez mal jej partner "kolegynu" a robil presne to iste. Ona kvoli syncekovi od neho odist nechcela. Prosila ho aby jej povedal pravdu, plakala, obskakovala ho a vsetko. A on, nou si isty, sa na nej smial a dobre sa zabaval. Vravela som jej nech to nerobi nech pred nim nikdy neplace, aj ked je to tazke, nech ho neobskakuje a hlavne nech sa tvari, ze uz je jej jedno, ale uplne, aj ked to velmi boli. Samozrejme neposluchla a zila to trapenie. Az raz sa zalubila do ineho, zacala chodit von, prestala si svojho partnera vsimat dala mu proste najavo ze nie je jediny. A cuduj sa svete, jej partner za nou zrazu zacal chodit s prosikom aby mu odpustila, s kolegynou skoncil a zacal byt vzornym otcom a partnerom. Ale to uz kamaratka o neho viac nestala tak to skoncilo rozchodom. Keby posluchla moje rady mozno by vztah zachranila. Chlap si tebou nesmie byt az taky isty. Jednoducho mu treba dat najavo ze svet sa netoci okolo jeho zadnej casti tela a hlavne si zacni vazit samu seba, neponizuj sa pred nim to ti nijako nepomoze. Urcite sa vyplac ak ti je tazko ale nie pred nim. Chod ku kamaratke, rodine ale neplac kvoli nemu pred nim. Drzim palce

jahodka8
15. feb 2014

@hviezdicka30 Ja ti ani presne neviem aký sme mali problém. No obidvaja sme pracovali, zároveň stavali dom, 1 dieťa, ja som pracovala už od jeho 1 roka na plný úväzok, pri dieťati sme sa striedali celá rodina, aj moji rodičia, krstná, svokra. Obidvaja sme toho mali dosť, ani sme sa pomaly nevideli, mm pracoval aj cez víkendy. Mm moju rodinu akosi nemal rád aj ked nám dosť pomáhali, peniaze nám nedali, pomáhali na dome a pod., s dieťaťom a teraz pred rokom sa to otočilo, ked nám prestali chodiť pomáhať, tak zistil, čo všetko to obnáša, no trvalo to 7 rokov kým na to prišiel. Pre mňa to v tomto období bolo akosi citovo chladné, moc sme sa nášmu vzťahu nevenovali a on ma potom začal podozrievať, že niekoho mám, lebo som pracovala v kolektíve, kde bola polovica mužov. Občas mi aj nejaký kolega alebo kolegyňa zavolali domov ked bol problém, ked sa chceli niečo spýtať, častejšie to boli kolegovia - muži, a potom vybuchol občas kvôli blbosti, lebo žiarlil. No mne to vadilo, že mi neverí, občas ma podozrieval a preto som často mala pocit, že ma neľúbi. Tiež sa syna stále vypytoval, kde sme boli, s kým, a podobne.

renka40
15. feb 2014

normálne rozmýšľam ale nad inou vecou. Niektoré ma tu poznajú , aj toto patrí do mojej rubriky s názvom ,,Týrané ženy" . Toto zažiť, je aké hnusné týranie, ponižovanie... ale vlastne, o tom som chcela: tie kolegyne sú predsa tiež ženy! Možno je to edna z tých čo tu píšu (čo ide na miniinterupciu a pije tonic?) Mali by mať city ako všetky ženy nie?!
Ja si myslím, že chyba je predsa v tom ženatom chlapovi! Veď on vie, že je ženatý! On vie že si nechce s inou nič začínať, lebo má svoju ženu a dieťa. On vie na kom mu záleží! A keby to bolo tak, tak dáva najavo svoj postoj a dotyčná by si nedovolila, lebo náš chlap by jej to neumožnil....

detana18
15. feb 2014

@hviezdicka prepac, ale konkretnejsie neporadim.. nikdy som to nastastie este neriesila. Ale urcite aj na konikovi najdes navod 🙂)

vieri22
16. feb 2014

Tiež som v podobnej situáciii, aj môj manžel bol na dovolenke s frajerkou, ..boli 10 dní..frajerka bezdetná, slobodná ....také blbé výhovorky mal, že ju v mladosti znásilnili a nejde na chlapov 🙂 a ked som sa opýtala, čo ste robili 10 dní...asi ste boli predškoláci a hrali ste sa s pieskom...Tiež zatlka, on nič nemá s tou ženou..Nechcem opísať čo som s ním zažila...zo začiatku ked zistíš, že má ženu a podvádza , je to prvotný šok, nechceš veriť tomu, ani tomu že Váš vzťah je v troskách..ano čím dlhšie ťaháš tým je to horšie..on si bude užívať a ty sa trápiť...

vieri22
16. feb 2014

Už si pripadám ako matka puberťaka, ktorý behá za dievčatami..

ssiisskkaa
17. feb 2014

nechcem sa vám sem miešať ale neskúšala si si sadnúť s tou ženskou? teda keby mna osloví žena chlapa ktorý by mal byť potenciálny milenec a mám za ušami tak sa potentujem, spanikárim a radšej sa stiahnem. nemyslím výhražne. práve naopak. milo... decentne.... inteligentne....

sissmiss
17. feb 2014

@juliana77 hehe. A toto je presne to co mali zeny ktore muzom nekontroluju mobil na mysli. Na co jej je preboha dokaz ze ju podvadza ked sa on sprava k nej ako k posl.spine? Keby ju nepodvadzal tak je vsetko v poriadku? Zbytocne sa na to ona fixuje. Sprava sa on ako debil, nepomohli niekolke sance, dovi dopo. Naco hladat dokaz o nevere alebo o vernosti? Nestaci ze je to nahovno?

hviezdicka30
autor
18. feb 2014

@nadej72 to nemyslis vazne, ze ta zbil!!!! tak uz tam nemas co robit, utekaj kade lahsie, to je posledne, co by si mal muz k zene dovolit! hajzel jeden!!! drzim palce s rozvodom, neboj sa , zvladnes to, si silna zena, ked si uz zvladla take hovado, tak zvladnes vsetko 😉

hviezdicka30
autor
18. feb 2014

@renka40 presne taaaak, ako plati v skole, ziak si len tolko dovoli, kolko mu dovoli ucitel... jaaaaj vrece na hlavu a vsetkych tlllct doradu!!!!

hviezdicka30
autor
18. feb 2014

@vieri22 akoze si dovolil nechat zenu s detmi doma a tahat na dovolenku s milenkou??? to si ho akoze pustila??? ja by som ho vyhodiloa a to navzdy, akoze mam svoje ego!! ja sa len nemozem dockat, kedy sa to tym mrcham vrati, nikomu nic zle neprajem, len tolko, kolko robia druhemu.

Inac baby, vsimli ste si, Kebyze mali deti, mali by uplne iny zivot, no hlavne priority, vedeli by, o com je ten zivot!!!

hviezdicka30
autor
18. feb 2014

@ssiisskkaa lebo to si ty, ale tie mrchy tak neurobia, tie su vtedy na koni, ze ta porazili a ze vyhrali, lebo si sa tym padom vzdala.

hviezdicka30
autor
18. feb 2014

@sissmiss treba dokaz, aby sa clovek vedel zariadit, lebo krizu clovek prekona, ale neveru, ktora je umyselna a trva, tak totok eee!!!!!!!!!!!!

hviezdicka30
autor
18. feb 2014

babulky zlate, dakujem za srdiecko, len neviem komu 😉

nadej72
18. feb 2014

@hviezdicka30 priznávam..odo mňa 🙂 držkaj sa..myslim na teba

nadej72
18. feb 2014

kočky moje, ja som cele 2 roky plakala, trápila sa, prosila a to mu mastilo EGO....doma žena ktorá mu robi full servis a užíval si s milenkou.bola som sprostá..každý mi to hovoril ale človek musi prist na to sám...mal vo mne istotu.....teraz som mu zobrala vietor z plachiet...chodí ako zbitý pes....nechce sa rozvádzat..pride o komfort čo mal doma...ale zaujala som pozíciu milej žienky..aby vedel o čo prichádza...aj napriek tomu ako mi naubližoval...a to na neho zabera...prosi kade chodi.....a som konečne v pohode...mali sme ist v pondelok na lyžovacku na cely tyzden...som mu povedala že nech si to uije s krpcom sám...že ja mám ine starosti...že si musim povybavovat rozvod a pod.veci...je uplne mimo...lebo on mal taku istotu vo mne že by som to nikdy nebola schopna spravit....je pravda že som na nom finančne závisla..ale kašlem mu ja na jeho prachy...ja už len vyžijem s alimentov pri tom jeho plate...a to ho najviac štve že sa netrápim a neplačem...a neprosim...a je mi tak dobre na duši 😉

vieri22
18. feb 2014

@hviezdicka30 dovoliť som nedovolila....tu to bolo , že on v Čechách si ide vybavovať prácu alebo zákazku potrebuje na to desať dní , bolo mi divné , že ubytovanie potreboval pre dve osoby, ale že ide jeho kolega..ešte ja som na internete vybavovala ubytovanie , bol to apartman a mohli sa tam ubytovať aj gayovia 🙂 ..potom si bral mobil všade na záchod, do sprchy , nepuštal z ruky a raz ráno sa nejako pozabudol, a pozriem do mobilu , hned ako pozriem fotka ženy, a ešte vyfotená pred tým ubytkom..tak som hned vedela, že bol s nou..ale aj tak zatlkal..ona sa mu hrabala v mobile..a tak sa spravila fotka..to ona išla za ním.do Čiech..jemu nestačili peniaze od nej si pýtal..ja na to tak si na tom tak zle,že od ženy si musíš pýtať peniaze.....či máš dôkaz alebo nie..už len s takým ukončiť..