icon

Som zúfalá

hviezdicka30
14. feb 2014

Ahojte, neviem ako dalej, som neskutocne smutna, zufala... mam pocit, ze ma manzel podvadza, velmi sa zmenil, kolegyna ho vyvaza do prace, pozyva ju na obedik (nasla som mu mail), s mobilom chodi vsade (sprcha, wc), proste sa bez neho nepohne, ma h blokovany, vypnute zvuky... kolegyna mu vypisuje aj sms, pisu si cez FB, vsetko taji, viem to, lebo vidim historiu netu... ked mu to poviem, vsetko zatlka, povie, ze som paronoidna, ci hystericka, nasla som blok o kupe darceka, v case ked mala meniny a nasmu malemu, ktory mal vtedy tiez narodky nekupil nic... uz dalej nevladzem, absolutne mi s malym nepomaha, na vsetko som sama, nema ani o neho zaujem. Uz som skusala na nejaky cas odist, bola som prec 2 tyzdne, potom 3, potom 6 a znova to iste. uz sa mi hnusiiii, uplne, aj ked mi je velmi tazko, pretoze mam s nim syna. neviem, co mam robit, nemam nikoho, kto by ma vypocul, kde by som sa vyplakala, prosim, pomoze mi, velmi to boli, srdce mi ide prasknut na milion casti. keby bol aspon ferovy a povedal, mi ok, nechcem s tebou byt, ale len ma taha za nos. nechcem nic ine, len uprimnost, lasku, nehu pozornost. to vsetko vie, no nic z toho mi nedava, len berie. zvykol si na to, ze doma ma full servis, ani slamku neprelozi. nasich mam daleko, chcela by som tu ostat, no neviem ako dalej, ani financne. co robit?? vdaka za kazdu radu

nadej72
18. feb 2014

@vieri22 bože tí chlapi su neuveritelní hajzlíci 😖

ssiisskkaa
18. feb 2014

@hviezdicka30 "lebo to si ty, ale tie mrchy tak neurobia, tie su vtedy na koni, ze ta porazili a ze vyhrali, lebo si sa tym padom vzdala. " - ale to vôbec nie je pravda....poznám pár žien čo su milenkami.... nie su všetky rovnaké....tak ako nie su všetky rovnaké manželky. poznám jednu z nich ktorá má výčitky, toho chlapa posiela stále za svojou ženou, nech si zachránia manželstvo.... a to o nej tá žena vie. stretli sa, bavili sa s usmevom na perách.... ale tam je asi to manželstvo už v troskách... ale aj podla nej vidím že nie každá milenka je mrcha 😀 a ona mi tiež vravela že keby si ju tá jeho žena posadí a povie nech mu dá pokoj tak okamžite sa sťahuje.... ale oni to maju divne...ona mu napíše správu a jeho žena odpíše že "spinká nám,poviem mu ked sa zobudi nech ti odpíše..."... to je už trošku choré 😝

sissmiss
20. feb 2014

@hviezdicka30 nepotrebujes dokaz, naco? Ak by ta nepodvadzal ale do konca zivota by ste zili takto, tak si spokojna? Ak ano, tak nehladaj, naco. Ak ta to vsak takto nebavi a jemu to je jedno, tak to zmen ty, ty si ta ktorej sa tento styl spoluzitia nepaci, jemu to zda sa uplne vyhovuje.A tam tiez nezalezi na tom ci ta podvadza alebo nie. Ty prost len hladas odobrenie svojho spravania, aby si mala v rukach, v mysli, pre ostatnmych, podvadzal ma, preto som to ukoncila. Mam dovod, istotu. Ale to je strasne malo...lebo istotu budes mat, len ak ho nacapas priamo inflagranti, sms ti nebude stacit, z toho sa vykruti. Ty proste nechces aby to bola pravda ze ta podvadza a vies ze dokaz proste o nevere len tak lahko neziskas, takze mozes byt spokojna. Toto ti moze vydrzat dlho 😉

bibika55
23. feb 2014

@hviezdicka30 Čítala som Váš príspevok a jediné Vaše východisko je pobaliť a poslať ho k nej,s tým že jej zavoláte a poviete jej nech si ho berie.Vyhoďte ho.Taký chlap si nezaslúži,aby ste sa k vôli nemu trápila a žobrala o jeho lásku a nehu.Viem aké to bude ťažké,ale bude sa čudovať Vášmu rozhodnutiu.Pre neho je to teraz isté dobrodružstvo,ktoré mu zatemnilo mozog.Keď mu vzťah skončí,príde žobrať on.Nedajte sa prehovoriť,lebo už druhý krát to nedokážete sa ho zbaviť.Ste mladá a niekde na Vás čaká chlap,ktorý si Vás bude vážiť a milovť Moje životné skúsenosti 58r ženy,ma doviedli k istým názorom.Po čase sa Vám polepší a budete si pochvaľovať Vaše rozhodnutie.Držím palce. 😵 😵 😵

adamuska
24. feb 2014

@bibika55 nieco na tom je,lenze ked zena skor prihliada na to "a co deti?!" Ako vysvetlit malym ze ocinovi sibe a musi z domu prec? Aby neutrpela ich psychika...

bibika55
24. feb 2014

@adamuska Neviem aký vzťah majú Vaše deti k otcovi.Keď ho milujú môžu k nemu chodiť.No nikdy nepozerajte v tomto na deti.Bola som tiež hlúpa v rozhodnutí.Rozviedla som sa s 3 deťmi.Tá neskutočná úľava sa dostaví neskôr.Vzťah s mužom len kvôli deťom je najväčšia blbosť akú môže žena urobiť.Žijete len jeden život a žite ho tak aby vyhovoval Vám a nie niekomu inému.Nič sa vrátiť naspäť nedá.Čosi z Vážho života som si užila.Viem o čom to je.Je to len na Vás,čo vlastne chcete.Do toho.

bibika55
24. feb 2014

Psychika detí je len vo Vašich rukách.Konajte premyslene.Dajte si na jednu stranu klady Vášho vzťahu a na druhú zápory.Čo preváži Vám napovie ako ďalej.

hviezdicka30
autor
28. feb 2014

@nadej72 dakujem, posielam tiez 😉

hviezdicka30
autor
28. feb 2014

a to dalsie srdenko je od koho?? vdaka babulky 😉

hviezdicka30
autor
28. feb 2014

@ssiisskkaa aaale su, never tym sladkym reciam, to su len preto, aby tych chlapov ziskali. ved o to ide, byt lesie ako ich manzelky!!!

hviezdicka30
autor
28. feb 2014

@sissmiss eee, vobec to nie je tak...

nadej72
4. mar 2014

kočky včera podana žiadosť na súd....ten balvan čo mi padol zo srdca muselo byť počut až za hranice 😉 neuveriteľne sa mi ulavilo....trvalo to skoro 3 roky až kým som sa dostala až sem a uvedomila som si svoju cenu...stálo to tolko bolesti ale som na seba hrdá....kočky čo zvažujete urobiť tento krok....držím Vám palce...ak to teraz tak necítite nevadí...nebojte sa ono to príde a raz pohár pretečie ako u mna...treba na to cas , ono to vo Vas dozreje...ešte pred pol rokom by som si ani nepomyslela že to raz spravím....a velka vdaka patrí aj Vám...vaše príbehy a osudy ma nakoply a presvedčili o tom že to ide, že sa to dá zvládnut a má cenu bojovat za svoje štastie....posielam Vám všetkým vela síl do boja...lebo je to boj....ale verme že pre nás vítazný...cmuk

tappetty
4. mar 2014

@nadej72 SI NAJLEPSIA!!!!! vsetkyklobuky dole a baby co mate podobne problemy berte si priklad!!!!! obdivujem ta IDEEEEEEEEEEEEEEEEEES 😀 😀 a nech sa ti uz len dari!!!! dufam ze to obdobie v ramci sudov atd utecie co najskor a vsetko bude baaaaaaajo 😀 🙂 🙂 este raz vsetky klobuuky dole!!!

ssiisskkaa
4. mar 2014

@hviezdicka30 no napr. tá čo som sem písala ho nechce získať 😀 a že chce byť lepšia ako jeho žena... nechce.. bohužial poznám obe a tá jeho žienka veru má čo robiť... žiadna úcta k nemu, nadávky, štve deti proti nemu.... a to celý život chlapčisko bol ticho, stiahnutý.... asi aj preto sa zalubil do takej čo sa onho zaujima, citi s nim ked to mal v robote ťažké, vypočuje ho. tá jeho milenka je až príliš dobrá. o nej by ani nik nepovedal že by mohla mať niečo so ženáčom. spávať spolu nespávaju.len raz.... u nich je to fakt o takej čistej láske, porozumení, komunikácii. teda ak su ešte spolu. je mi divné sledovať toto tak sa s nikým z nich nesnažím moc kontaktovať 😀 len chcem povedať že niekedy je to chrapunstvo muža ale poznám prípady kedy človek partnera svojim správaním do toho dotlačil. schválne píšem neurčito lebo aj vela žien aj tu je neverných...

@nadej72 gratulujem ti. je to fakt silná vec spraviť takýto krok. obdivujem takéto ženy 😉

kacicka123
4. mar 2014

@nadej72 A odchadzas teda od neho? Som si to tu citala a nedivila by som sa. Ja som tu tiez zalozila temu, nedavno, ked som sa dozvedela, ze muz, ktory tvrdil, ze v case krizy mal "platonicku kamaratku na kavicku", ked som mu dosla na to, ze sa s niekym kontaktuje tak nakoniec ta kamaratka akosi nebola moc platonicka...tak ma to nejak dostalo...
A chodila som ako bez duse...ale teraz tak akoze precitam po vasich komentároch - aj tvojich aj @hviezdicka30 aj @vieri22...ved je vlastne uplne fuk ci s nou sexoval alebo nie. Ponizoval ma, dourazal....nadal mi aka som zufala chudera a potom sa na tom mozno s "kamarátkou" dobre bavili. Az mi je hanba ako strasne som sa snazila ten vztah zachranit. Teraz mozno posledných par mesiacov ma vyslovene neuraza, teda vacsinou. Akurát minule ked som mu povedala, ze je mi fakt luto, ze on nemoze ist na lyzovacku,ale bohuzial mame situaciu aku mame a ze treba dat na bezne nakupy, tak som bola "spina vyj...na"....ked si to teraz tak premietnem...Sme spolu cca 7 rokov. Z toho posledného 1,5 roka je tazka kriza (uplne ze chlad, ziadne city z jeho strany) a predtým cca rok taka tichsia kriza - ze neklape to, ale nehovori sa o tom a caka sa, ze sa to nejak vyriesi...predtým to bolo relativne ok, ale tiez boli veci, ktore by sa nemali stavat (sem tam vyplavalo nejake klamstvo, sem tam nejake kaaamosky na azete, sem tam nejaky nocny telefonat (urcite omyl!!!) ) Od kedy som dosla na to, ze ma nejaku takuto "kamaratku" chcela som zabojovat, aj sa tak stalo. Ale nemalo to za výsledok, ze by sa na nu vykaslal. Akurát mal vacsie vycitky odist a preto to tahal na 2 strany. Az teraz mi tak nejak vybalil, ze ona ho kontaktuje a on uz nechce...Ktovie preco - nejak neverim tomu, ze by sa zobudilo svedomie. Predvcerom, ked som sa chcela otvorene porozpravat, tak zabil, ze "tu to nie je ziadna vyhra, ale tam sa mi zda, ze by to bolo este horsie". Fakt toto chcem? Byt mensie zlo? Ci mam byt rada, ze vôbec sa chce venovat rodine? Nevim. Ale momentalne som nejak silnejsie naklonena ho opustit ako predtým. Vy, co ste si prezili "kamaratky (samozrejme vzdy platonicke)" urcite viete - nechcete tomu uverit, nechcete vziat otca detom...kua...co ti chlapi stvaraju? Nie by si vazili co maju doma, ale budu vymyslat...

nadej72
4. mar 2014

@kacicka123 tak odist zatial nemam kam...jedna vec je rozvod druha vysporiadanie sa majetkovo...muž povedal že ked to podam tak zacne boj , a začal.....na zaciatku každeho mesiaca mi posielal peniaze na domacnst...hold už neposlal....platil mi životku...už nezaplatil....teraz ma bude vydierat peniazmi....ked bolo ako on chcel tak bol štedrý...nemusela som ani do roboty chodit...všetko som mala...ale ja som sa opovažila vzopriet tak kope okolo seba...je to chrapuň....nelutujem že som to spravila...len teraz zacne peklo....bude neprijemný, ma kopu penazi na právnika takže nakoniec z toho vyjdem ja ako chudera....

nadej72
4. mar 2014

kočky aj týmto som vas chcela poprosit o radu...pisem do tejto rubriky, neviem ci možem ohladom vyživneho alebo to mám napisat do inej temy...ale skusim aj sem 😉 ..potrebovala by som poradit ohladom vyživneho...cca behom mesiaca mi asi pride vyjadrenie zo sudu ohladom terminu a urcite teda aspon si myslim tam bude aby som zdokladovala vydaje na syna....mám v tom hokej...chcem byt ale max.pripavena a nezabudnut na nič....u nas to fungovalo asi takto : muž chodil do roboty ja som sa starala o domacnost a syna...mala som sem am nejaku pracu...to boli moje peniaze..muž platil všetko ale fakt všetko, cez byt, hypoteku, energie, poistky, nakupy, pre maleho...v tomto sme problem nemali až doteraz kym som nepodala o rozvod....každy mesiac mi este daval peniaze na bezne nakupy a moje vydaje..takže mi bolo sveta žit..ale ja som teraz mala tu drzost podat ziadost takže už žiadna dotacia....je to chrapun ale nevadi, nelutujem to...ale k veci : budem uprimna a budem pisat na rovinu : muž zaraba na dnesne pomery veeeelmi dobre cca 3.000 v čisto..ja som si napisla do žiadosti 1000..aj ked som to trosku nadsadila...neviem ale ako vyčislit vydaje na syna...čo vsetko tam zahrnut...ja ked som si to cca ratala tak to vychadza zhruba 250 - 300 mesacne..nakolko len kruzok syna vyjde na 100 mesacne....ako rataju na sude vyživne..je to možno sproste to takto na rovinu napisat ale aj 300 mi je malo, nakolko len 500 mi daval mesacne na z toho som neplatila nič...čitam tu na fore že životna uroven deti by sa mala rovnat rodičom...a dieta by rozvodom nemalo tratit čo sa tyka tejto urovne...nechcem aby to vyznelo že sa chvalim ako mi bolo...to fakt nie...peniaze nie su vsetko, vyskusala som si to..viem o čom hovorim..s prvym synom som žila 10 rokov sama z ruky do huby ale bola som štastnejsia...takže kočky skuste mi povedat vas nazor alebo radu..co asi ocakavat?....

kacicka123
4. mar 2014

@nadej72 niektori chlapi - fakt hnus. Nema ine paky - vydiera peniazmi. Zbabelec. Drzim ti palce!!!!

nadej72
4. mar 2014

@kacicka123 dakujem bude to zle..ale necuvnem...ani za svet...len sa utvrdzujem v tom že ma mal fakt ako len služku.

nadej72
4. mar 2014

ešte dodatok k predošlej sprave...súd si pyta aj vypisy z učtov?...lebo ten moj ma take vydaje že mne sa panenky pretačaju 😠 ...len značkove veci, BIO potraviny, elektronika...no s peniazmi problem nema..mám známu ktora mi povedala: si tak sprosta, mala si si aj ty niekoho najst a žit si svoj život a pretvarovat sa, a uživat si jeho peniaze...no aj to je cesta len clovek musi mat na to žaludok...a ja mám svoju hrdost....

nadej72
4. mar 2014

@kacicka123 no ty to mas teda tiež doma vesele...presne toto aj ja....oni su borci, možu všetko....ale tento zatial môj sa pekne vyfarbil....a to teda povedal že sa bude zubami nechtami na sude bit o zachranu manželstva....že on sa rozvadzat nemieni..a ja že aky uda dovod...že ma lubi a urobi všetko pre záchranu rodiny...ale doma medzi 4 očami bol dovod takyto : nikdy sa s tebou nerozvediem lebo sa nemienim s tebou delit o majetok ktory je len moj....chudak...ani už nemožem pisat lebo mi tečie z ust pena 😀 taka som zuriva...

nadej72
4. mar 2014

@kacicka123 pre trošku radosti som ti poslala srdiečko 😉

kacicka123
4. mar 2014

@nadej72 dakujem krasne. Moje prve!!!! 🙂

kacicka123
4. mar 2014

@nadej72 Tvoj je taky typicky "manazer". Kopec zarabam, dam to doma pocitit. U nas to bolo tak, ze kym som bola v praci, mala som viac ja. Ked prisli deti, tahali sme tak relativne na polku, co znamenalo, ze som siahala na uspory a cca v novembri minulého roku studna vyschla, tak som mu povedala, ze zial, musi on. Kokos, mesiac ci dva tahal on a uz ziapal ako ma zivi a ako on kvôli nam nevychadza. Koniec. Skoro ma prekotilo, lebo to, ze ja som minala supory a predtým aj potiahla, to ho netrapilo...ked mal tahat on, trapi ho to. Niektore ine rodiny to maju tak, ze zena ma socku a muz taha, zena nema uspory. U mna mal stastie, ze som mala. Takze je to skor o cloveku. Ci chlap ma 3000 alebo ledva tretinu, aj tak moze zo seba robit majstra sveta.

adri266
5. mar 2014

@nadej72 skus si radsej precitat prispevky na tuto temu, urcite tam najdes nieco, co Ti pomoze. Pripadne napis svoj problem tam.
https://www.modrykonik.sk/forum/category/rozvod...

hviezdicka30
autor
5. mar 2014

@ssiisskkaa ale z jeho strany to chrapunstvo je! mal by si konecne uvedomit co chce a ked je ta jeho milenka taka uuuuzasna, tak reco neopusti svoju zenu?? ci potom by zistil, ze taka uzasna nie je, alebo by to zistila ona, ze aky vlastne on je a preco sa k nemu ta jeho zena tak sprava... hmm..

hviezdicka30
autor
5. mar 2014

@nadej72 aj ja som ti posielala este minuly tyzden, vari neprislo?? 😢

hviezdicka30
autor
5. mar 2014

@kacicka123 vies ako to je, nevazis si, kym to nestratis... nachadzaju si "kamaratky" preto, ze ich vypocuju, pochopia, dobre im pomastia ich ego, aj ked mnohokrat to vobec nemyslia vazne, mnohe sa len zahravaju, zahanaju samotu, to ze nemaju deti, ci maju vlastny problem doma, cize ich netrapi, ze znicia nejaky dalsi vztah, muz sa potom na taku dokonalu "kamaratku" namota a je to, hlava v oblakoch, kaslem na zenu,, ci deti. Je to smutne, len neviem, ci by tie dotycne zenske boli radi v kozi tych manzeliek, aaale raz sa kazdemu vsetko vrati, mozno v inej podobe, ale ono to pride 😉
Vy ste spolu dost kratko, na to, kolko kriz uz mate za sebou.. Rozhodne sa nedaj tomu blaznovi urazat, vaz si samu seba a tie pokec kamosky netoleruj, akoze on si zaklada harem, ci co? kokos, vesala by som za guleeee 😠

hviezdicka30
autor
5. mar 2014

@nadej72 dobre, dobre, len si ho podaj a cim vacsi klud a pokoj bude na tebe vidiet tym viac ho to bude stvat. ako sa hovori, nepriatela treba znicit eho vlastnymi zbranami, tak teda bojuj a nedaj sa nicim zastrasit, to prave on sa boji, preto utoci, sak nech si tu curven necha a zije s nou, ved toto vlatne chcel. nedaj sa oblafnut, ani ked bude mily, takato spina, akou on je za to uz vobec, ale vobec nestoji. ked ti bude najhorsie, ozvi sa, rada ta vypocujem 😉 drzkaj sa, velky cmukajz zasielam, aby si mala vela sil a energie bojovat s tym slizskym chamtivcom 😉

kacicka123
5. mar 2014

@hviezdicka30 Ved toto. Nevazia si. Ja nehovorim, ze som dokonala. Mam svoje chyby, aj nakricim, aj zbuzerujem, ale lubila som ho a nikdy by som mu nezahla (ja viem, ze sa nema nikdy hovorit nikdy, ale tak clovek uz pozna svoje hodnoty). Teraz sa hra na dobrého a zase som nasla v kompe, ze chodi na azet. A tvari sa, ze teraz akoze vsetko ok. aaaaaaaaaaaaaa. Myslim, ze celkovo sme sa k sebe asi nehodili, ale asi sme obaja mysleli, ze to zvladneme. Ocividne sme nezvladli. Vies, povies mi, ze netoleruj, ale co mam robit? Mam robit doma sceny? Aj take byvalo, ale nemalo to vyznam. Mozem ho poslat do kelu, ale bojim sa co bude. Budem na vsetko sama. Mama mi akurát vcera povedala, ze ak ho necham, nech s nou neratam. Ako ona mi vela pomaha, ale asi to uz nezvlada. Takze chodit do prace, platit hypoteku, starat sa o deti. Viete ako to je - najhorsi zamestnanec - matka s detmi, ktore este nemozu byt same doma :-/