icon

Som zúfalá

hviezdicka30
14. feb 2014

Ahojte, neviem ako dalej, som neskutocne smutna, zufala... mam pocit, ze ma manzel podvadza, velmi sa zmenil, kolegyna ho vyvaza do prace, pozyva ju na obedik (nasla som mu mail), s mobilom chodi vsade (sprcha, wc), proste sa bez neho nepohne, ma h blokovany, vypnute zvuky... kolegyna mu vypisuje aj sms, pisu si cez FB, vsetko taji, viem to, lebo vidim historiu netu... ked mu to poviem, vsetko zatlka, povie, ze som paronoidna, ci hystericka, nasla som blok o kupe darceka, v case ked mala meniny a nasmu malemu, ktory mal vtedy tiez narodky nekupil nic... uz dalej nevladzem, absolutne mi s malym nepomaha, na vsetko som sama, nema ani o neho zaujem. Uz som skusala na nejaky cas odist, bola som prec 2 tyzdne, potom 3, potom 6 a znova to iste. uz sa mi hnusiiii, uplne, aj ked mi je velmi tazko, pretoze mam s nim syna. neviem, co mam robit, nemam nikoho, kto by ma vypocul, kde by som sa vyplakala, prosim, pomoze mi, velmi to boli, srdce mi ide prasknut na milion casti. keby bol aspon ferovy a povedal, mi ok, nechcem s tebou byt, ale len ma taha za nos. nechcem nic ine, len uprimnost, lasku, nehu pozornost. to vsetko vie, no nic z toho mi nedava, len berie. zvykol si na to, ze doma ma full servis, ani slamku neprelozi. nasich mam daleko, chcela by som tu ostat, no neviem ako dalej, ani financne. co robit?? vdaka za kazdu radu

Strana
z7
nadej72
6. mar 2014

@hviezdicka30 hviezdička moja mila 🙂 dakujem za pozvbudive slova....mne sa tým razítkom na podatelni veeeelmi ulavilo....povedala som mu to len vcera vecer....neveril že som to spravila...kukal ako puk asi hodinu, potom sa zavrel do svojej pracovne, tam bol asi hodinu...potom som si ja isla lahnut ...a on celu noc behal po byte...nervný ako pes....aj som sa bála co bude pri jeho vybušnej povahe...ale si asi zrátal že keby sa ma len trosku dotkol tak idem na policiu a na sude mu to len prihorši...takže mám za sebou krušnu noc..oka som nezažmurila....rano len buchol dvermi..tak si myslim že dnes tak skoro nepride...pojde sa vyplakat na rameno krasavici 😉..bože kočky moje mne je tak dobre...bude ešte horuco ale to rozhodnutie stalo za to...mne už poslednu dobu ani nevadilo že má tu pipinu ale ta jeho faloš...chodil domv vysmiaty ako slniecko a ja som sa trapila....on je hnusna povaha..ten bude teraz tak nervozny z tejto situacie že vybuchne aj pri nej a tá len potom uvidi jeho pravu tvár...juuuuj ako rada jej ho prenechavam...nech si ho užije zo všetkym nie len dovolenka, welness, kavička, večera.....už sa tešim ked bude potom a budem slobodna 😉 a nie len tyrana, utlačana a ponižovana chudera....lebo to som doteraz bola....a bola som SPROSTA 😖....už bude len dobre..prajem aj tebe len to naj.....pevne nervy, a nesmieme sa dat takto citovo vydierat..cmuky 😎

nadej72
6. mar 2014

kočky moje zlate..všetkým Vám ako ste tu a mate doma hajzlíkov 🙂 hlavu hore, nedajte sa, bojujte..ja viem že je to veeelmi tažke , prešla som si citovým peklom a srdce mám na dvojo...ale musite na to prist a treba dozriet času ako hus klasu 😀 ...ale naozaj je to tak že časom všetko prebolí...mna to prešlo tým rozhodnutim spravit ten krok a podat žiadost...lebo viem že on teraz bude trpiet...nie som pomstichtivá ale každy len to čo si zasluži...necúvnem ani za svet....tolko citovej bolesti čo mi on sposobil by zabilo aj stádo....fakt som bola na dne...už niekedy až tak že sa mi ani koli malemu nechcelo žit...uplna troska....skoro 3 roky bolesti....a DOSŤ...a velmi sa tešim na to čo ma ešte čaka.....aj vam bude dobre nebojte sa....hrdost musí zvítazit....sme silne....všetky vás objímam a bozkávam...a velke Ďakujem že ste 🙂 😉

nadej72
6. mar 2014

@hviezdicka30 a srdiečko mi prišlo 😀 cmuk ďakujem

hviezdicka30
autor
6. mar 2014

@kacicka123 samozrejme, ze sceny nie, to nema zmysel, akurat sa zbytocne ty sama vytocis a on sa moze smiat. prekvapuje ma postoj tvojej mamy, ze s nou nemas ratat, preboha, ved kto ta ma podporit, ak nie vlastna matka!! jaaaaj hruza, ona by bola radsej, ked ta bude vidiet nestastnu, zronenu, bez sil a zmyslu zivota??? nechce vidiet hrdu zenu s radostou v ociach??? akoze fakt nechapem, prepac, ale musela som to napisat, lebo mi to neda. nema zmysel ostavat v takom vztahu, ked ty uz vies svoje a aj on, stale tie zenske vyhladava, ved ked ich chce, tak nech sa paci. ja viem, tazko zene samej s detmi, ale myslim, ze lepsie bez takeho hajzla, ved ta iba trapi, snazi sa ta uplne, ze zdeptat znicit a deticky to citia, nie je to dobry vzor do ich buducnosti . zelam vela sil 😉

hviezdicka30
autor
6. mar 2014

@nadej72 rado sa stalo moja 😉 vidis, co som ti povedala, uz je to tady, zuuuri ako lev v klietke 😀 mas ho 😉 neboj, si silna zena, ty to zvladnes, bude ta to stat este vela nervov a sil, ale ty to zvladnes, pretoze si jednicka a on si ta nezasluzi, nech je s tou chuderou, ved ona uvidi este, len aby neutekala od neho, ked uz bude cely jej 😀 presne tak, nesmieme sa dat!!!!!!!!!!! do tohoooo 😵

kacicka123
6. mar 2014

@nadej72 Sa mi to paci, ako z toho celého citim tvoju ulavu. Je mi jasne, ze sa aj bojis, ved este sa asi budete dost natahovat, ale prvy krok si urobila. Si silna! Mas moj obdiv!

kacicka123
6. mar 2014

@hviezdicka30 Vies so mnou asi tazko - jedna kocka mi tu napisala, ze som slaba a ze to nechcem riesit. Ako teraz to tak asi je, ale asi potrebujem nabrat silu na rozhodnutie. Stale sa snazim hladat nieco dobre. Vcera som napr videla pozitiva v tom, ze si uznal chybu a povedal, ze to za to nestalo a ze chce byt s nami. Ale teda zase ten azet. Ale ok, kebyze abstrahujem od azetu - psychologicka mi radila (ked mi bolo pred rokom tak tazko, aj tam som bola), ze nemam patrat, nemam smejdit mam zit to, co je. Z tohto pohladu, to doteraz bolo zle, ziadne prejavy citov, obcas trochu "lasky". Vcera mi povedal, ze sa pokusi sa mi viac venovat. Pri odchode sme si dali pusu (to tiez uz dobre dlho nebolo)...Je mozne aby sa vztah dostal do nejakého normalu po nevere? Existuje moznost, ze by si uvedomil o co pride? Ano, som naivna, ale tak chcem mat pocit, ze som urobila vsetko.

hviezdicka30
autor
7. mar 2014

@kacicka123 ulne ta chapem, je treba dat sancu, aaale... dobre si to zvaz, mnohi chlapi zeny iba citovo vydieraju, vies, potrebuju mat v niekom istotu, nikede si budu uzivat a doma budu mat teplucko, navarene, upratane, oprate, ozehlene... nechcem ho napadat, ani do toho rypat, ale na tvojom mieste by som si dala pozor, neviem, ake to po nevere je. Neviem, ci by som s takym clovekom dokazala este zit, zdielat jednu postel... Co ak to urobi zas? ved sama vidis, ze ho to laka a to, ze ti povie, ze sa pokusi, to nestaci, musi pre to aj nieco urobit a s azetom skoncit. Nikdy totiz nevies, co ho zas zlaka a pokuseni je zial mnoho. Akokolvek sa rozhodnes, drz sa!

kacicka123
8. mar 2014

@hviezdicka30 Dakujem za povzbudenie. Teraz som vo faze vyckavania. Uprimne - vychutnavam si jeho snazenie. Moj chlap je taky, ze on nevydrzi nic moc dlho, tak som zvedava. Vies take, ze nadchne sa. A ked som po jednom dni intenzívneho snazenia neopatovala, tak hned psychac, ze teraz on sa bude snazit a ja mu po mesiaci poviem, ze koniec, tak to je strateny cas. Aaaaale ja uz sa nedam Som kukla a hovorim - aky strateny cas? Kazda sekunda so zenou, ktoru milujes je pre teba pozehnanim. ;o) Je mi jasne, ze ho v duchu musel slak trafit. Ale teraz som v takej nejakej dalsej faze. blbe ze az po roku...Ale teraz je to take, ze si vychutnavam jeho ponizenie a neistotu. Som mrcha? Mozno som. ALe vzdy som bola hrda zena a nikdy nie putka.A tento mi tak ublizil a tak ma dourazal a tak mi narusil sebavedomie, ze fakt som sa nejak nebola schopna vzopriet. Ci s nim ostanem alebo nie este neviem. Uprimne - navstivim psychologycku a necham si trosku pomoct - sama si s tymto nejak neviem poradit. Ako samozrejme rada by som zachovala rodinu, ale musim byt 100% presvedcena. ze chcem, nie len, ze by to tak malo byt.

zvolsiinylogin
10. mar 2014

@hviezdicka30 mas velky problem......skus ist nieco vybavit a zvez sa aj aj s nim aj s "milou" kolegynou....spoznaj teren, nedaj sa, ved ho lubis....skuste sa dohodnut na dovolenke, a pred milou kolegynou, nic netaj, rozpravj o tej dovolenke, chystaj plany aj pred nou...nech to ona konecne pochopi, ze je to tvoj muz.....a nie je...nepises, ci kolegyna je zadana, vydata, ci niekoho ma, ci ma deti.....v najhorsom pripade jej poriadne doma zavar....nepises, ci vies o koho konkretne ide, poziadaj ju o priatelstvo na facebooku, uvidis, ako zareaguje.....aspon ja mam taky system......aspon sa zbytocne netrapim, robim si kamosky, aj ked je to zaludne, lebo v podstate su to kamosky ani neni....tvoj auto nema? kupte si ho.....nech sa osamostatni......nech ta pozve na veceru....skuste obnovit vas vztah, pospominat ako to bolo, ked ste spolu chodili....a tak, neviem moja, moj terajsi je verny, ale dokedy....a ked nie som si ista, vystriehnem chvilu, ked nie je pri mobile, a precitam si iba prijate spravy, a viem na com som, vsetky nikdy nestihnem, pripadne pozriem, kto mu volal...tazko radit...

zvolsiinylogin
10. mar 2014

@kacicka123 keby to tak dojebal, ze tam by to bolo horsie, ja by som sa iba spytala a lubis ma? ten moj exot ma porovnava s exkou a tiez uz mal reci typu, a s nou bolo lepsie...svagrina, ktora ho pozna cele roky sa ma iba spytala, a v com lepsie? asi musim nacrtnut aj tuto temu, nechapem, ako ma moze porovnavat s tou pickou, ktora roztiahne nohy na poziadanie....zatial som ticho, ale postupne si skladam ruzove okuliare.....aspon je verny, kazdy den hovori, ze ma lubi, ale niekedy vybuchne a je zle.....vsetko dodrbali peniaze, tie jeho exekucie z prveho manzelstva, ze mali dlh na providente, alebo nezaplateny doplatok plynu? ced on tam uz s nou nezil a predsa ma splacat jej exekucie, uz som napol rozhodnuta, bud to da do poriadku, s tym, ze sa bude kontaktovat pravnik a da sa do poriadku BSM a ona bude platit polovicu dlhov,alebo nechcem pomysliet na to najhorsie, jeho exka je totiz u neho chuderka svetica...

zvolsiinylogin
10. mar 2014

@hviezdicka30 och ano, a ktej ziarlivosti, ako tu pise danielka, tak moj je ziarlivy ako pes, v praci jednemu chlapovi nadal, lebo som sa s nim rozpravala pred svojim o veducej.....

zvolsiinylogin
10. mar 2014

@hviezdicka30 alebo ho prinut, nech zmeni pracu, hm....a najde si novu....

zvolsiinylogin
10. mar 2014

@hviezdicka30 spava s kazdym? tak to je potom udrziavana stetka, citam to tu namatkovo, a aj tak reagujem....ale myslim si, ze nech vypisuje tebe a nie jemu take hovadiny, ze vysla zo sprchy, to akoze erotise naladenie jeho? rovno do oci jej povedz, ze on si mysli o nej, ze je pica, ved ju to prejde, by som sa divila, keby nevychladla.....ziadna zena sa neda urazat, a hlavne nie od toho, kto je jej ideal....no , vela stastia....

Strana
z7