Som zúfalá zo svojho partnera
neviem ako zacat, ale bola by som vdacna za kazdu radu alebo aspon nazor, lebo som sa dostala do stadia ze neviem pohnut, neviem sa rozhodnut......s partnerom sme spolu 3 roky a máme rocné dietatko.....samozrejme ze na zaciatku vztahu to bolo krasne vsetko super atd klasika.....ale presiel rok otehotnela som a vsetko sa pokaslalo....na dieta sa tesil v tom problem nebol ale ide o to ze pocas tehotenstva som naozaj mala velke problemy s precitlivelostou, proste som strasne potrebovala citit jeho podporu a rozpravat sa o vsetkom ....nehovorim ze ja som dokonala samozrejme som mu niekedy vycitala vsetko mozne ale proste som bola tehotna a citila som sa tak ze sa mi skonci zivot atd...proste nebola som na dieta pripravena (ale samozrejme ze si to teraz uvedomujem ze to bolo hlupe, ale tak mladi absolutne nezabezpeceni ludia bez akychkolvek uspor...a ja som realista viem ze zo vzduchu sa zit neda)
takze k veci vtedy to zacalo pohadali sme sa (bezna hadka) a dal mi facku...dodnes sa neviem z toho spametat ako ma mohol udriet ked som bola tehotna....odvtedy ma sice uz neudrel ale viac krat do mna sotil atd a to este stale som bola tehotna....proste viem ze som niekedy mozno bola neznesitelna ale tak mne sa to nezdalo.....ja som ho stale prosila s placom nech sa sprava ku mne milo ze to fakt potrebujem jednoducho neznesiem ked je ku mne hnusny ze som tehotna a vsetko znasam horsie ale tak nedokazal to...takze moje tehotenstvo vyzeralo asi tak ze som velku cast z neho preplakala hlavne po nociach a jeho to akosi ani netrapilo proste ci bol doma alebo odcestovany v praci jednoducho kaslal na mna .....odvtedy som si vsimla ze moj plac ho doslova rozculoval a bolo to tak aj po porode ......kolko krat mi povedal nieco hnusne mne hned prislo do placu a preplakala som aj 3 hodiny vkuse...mozno si budete mysliet ze som nejaka hysterka co pre vsetko reve ale ja uz som to nevedela zastavit pretoze som vedela ze mam problem, ze chlap sa ku mne sprava hnusne a ja nemozem len tak odijst lebo s nim mam dieta :(
keby som videla ze ho to aspon trochu stve ze mi ublizil ale on mi namiesto toho povedal ze chod revat vedla zobudis dieta a otocil sa na druhy bok a spal ( a to som neplakala nahlas snazila som sa velmi potichucky ako vzdy)..........rozmyslala som uz hocijako ale hovorim si ze aj keby som videla plakat cudzieho cloveka tak sa nad tym aspon pozastavim co sa mu stalo alebo sa snazim ho nejako upokojit ale on necha matku svojho dietata takto sa zrutit.....a samozrejme ze ked som videla ze ma ma na haku tak proste som ten plac uz nevedela zastavit lebo som si uvedomovaala ze mam po boku chlapa co na mna takto kasle :( je to hrozne aj teraz ked na to len spominam
neviem co mam robit on si ma chce vziat ale ja netusim preco ked sa takto sprava....preto sa nechcem za neho vydat.....
ako otec je velmi dobry to nemozem povedat ani slovo.......hovori ze ma miluje ale tak tomu teda fakt neverim ze niekto kto miluje moze mat toho cloveka tak na haku v situacii ked je smutny..........tietosituacie sa neopakuju casto ale myslim ze urcite kazdy mesiac sa to stane............strasne ma to trapi a ked sa chcem o tom rozpravat tak hned ma odbije ze to bolo davno a on to riesit nebude
a uz neviem ci ho vobec lubim a uz vyse roka som mu to ani nepovedala myslim tie slova lubim ta......vyzera to tak ze je si mnou prilis isty dokonca ked som sa ho pytala ci mu nevadi ze mu nevyznavam lasku tak povedal ze on si je isty ze ja ho lubim....som v soku lebo ani ja to neviem po tom vsetkom co sa stalo to jednoducho nedokazem ani povedat a klamat nechcem.....tak nerozumiem preco si ma chce brat nerozumiem o co mu ide......bojim sa ze po svadbe by sa spraval este horsie
dokonca ked sa opije tak mi nadava do p.... a k....
proste zda sa mi ako keby mal dve tvare na jednej strane je pozorny stale mi donesie cokoladu alebo hocico...ale zase na druhej strane ma vobec nechce pocuvat (lebo on nema ziadny problem a mam si ho sama vyriesit)co ma trapi a proste ked vidi ze fakt je mi zle tak sa sprava este horsie
a podla mna ludia ked su spolu tri roky tak je to este krasny vztah ale toto co je medzi nami ......az mi je do placu
dufala som ze sa to casom zmeni ale akosi nic
bola som uz aj v situacii ze by som radsej zomrela ale samozrejme to nepravim.....kedze sa nemam s kym porozpravat stalo sa ze som si zacala pisat na zoznamke ale islo len o to ze som sa trochu postazovala a to bolo vsetko ...samozrejme ze na to prisiel a vyrobil mi neormalnu scenu este si aj vsetko skontroloval co som pisala ale samozrejme nic take tam nebolo....proste ja uz som bola na tom hrozne a nemala som nikoho komu by som sa postazovala a on ma samozrejme pocuvat nechcel......hned mi ucet zrusil a teraz sa zase nemam s kym porozpravat
ospravedlnujem sa za ten roman ale to nie je ani zdaleka vsetko :(
@zufalka789, pocas mojho druheho tehotenstva som bola nonstop nervna, agresivna, zla, vytocena z dcery kt. nas miluje provokovat, dokonca som muzovi dala po hlave so Slabikarom, lebo ma to vytocilo, ze uz nech sa konecne s dcerou uci, mala som z nej strasne nervy, a manzel sa ma ani nedotkol. Ano povedal, ze som nervna atd., chapal, ze su to hormony a vsetko dokopy, ale nas vztah tym nijako neutrpel. Potom som si povedala, ze toto je uz za hranicou a zacala som brat horcik a super mi pomohol. Ja by som s nim nemohla byt, asi by som nonstop plakala. Nevzala by som si ho urcite.
Zivot sa poserie len raz, potom je uz posraty. Nechapem co na jom vidis. Keby mna sa niekto doktne ako tehotnej,tak uz by ma v zivote nevidel ani o mne nepocul a este by som ho aj nahlasila. Nechapem,kde maju zemy sebauctu v dnesnej dobe. Nechaju so sebou zametat.
@zufalka789 to ma vystiera, ked Ta oklamal ohladom penazi , je to vazne, nie si nesvojpravna, peniaze Ti maju chodit na Tvoj ucet, dostavas sa do nebezpecnej situacie, okamzite je to potrebne riesit
@zufalka789 udrel ta raz a este tehotnu ,,rodicak si dal posielat na svoj ucet a poza tvoj chrbat,zakazuje ti chodiť von co je on tvoj sef?
toto nebude dobre,hajde prec od takeho chlapa cim skor lebo si poser.ieš zivot ,aj sebe aj dietatu.Taky chlap neje dobry partner ,je to egoista a manipulator
Ahoj prečítala som si tvoj úvodný príspevok a poviem ti len toľko, že aj so mnou hormóny v tehotenstve robili veľké divy 😊 bola som naozaj strašne precitlivená ale že straaaašne....samozrejme môj muž ma nikdy neudrel ani mi nenadával to by som mu ju vrátila asi naspäť...ALE môj muž je veľmi citlivá a kľudná bytosť 😁 vždy sa vie vcítiť do situácie toho druhého...a nie každý muž vie ten nápor hormónov ustáť, tým ho nechcem ospravedlňovať, urobiť to nemal...ALE už je to za vami...ospravedlnil sa ti za to...a ten tvoj plač, no sú síce muži ako môj ktorí ho zvládajú dobre ak teda nieje príliš častý...ale poviem ti pravdu väčšina mužov ho nenávidí, cítia sa byť vtedy zahnaný do kúta a vydieraný, pretože ty sa vtedy staviaš do pozície dieťaťa...neviem či mi rozumieš...sú jednoducho muži na ktorých je takýto "tlak" opakom toho čo by si čakala (objatie, porozumenie) a radšej odíde...alebo koná skratovo...a tým sa vytvára začarovaný kruh žena plače ešte viac....a tak stále do kola.Podľa mňa ťa má rád len to v takej situácii nedokáže dať najavo.Takže už neplakať!Viac sa usmievať!Aj bez vážnejšieho dôvodu!A hlavne už sa v tom NEVŔTAŤ pretože to bude to čo váš vzťah zabije...a predsa máte dieťa.Čo bolo to bolo načo si kaziť budúcnosť minulosťou?Dnes sa usmej buď k nemu milá a už nato nemysli...chlap nevytvára teplo domova to dokáže len žena...miesto kam sa rád vracia pretože tam je pokoj, láska, pochopenie a Odpustenie...znie to strašne keď tento koniec po sebe čítam 😏 ale je to tak...ak zmeníš svoje premyšlanie zmení sa všetko uvidíš.Chlap prvý s nežnosťami málokedy začne oni to dávajú najavo činmi tak to proste je ak ti to chýba (objatie,pusa) tak začni prvá to nie je hanba....nerozmýšľaj toľko....konaj daj viac lásky viac lásky dostaneš.Držím vám palce toto sa dá prekonať
A ešte aby som nezabudla, lebo z môjho príspevku to vyznieva tak že sa máš snažiť len ty, ale to som nechcela povedať...musíš si pritom všetkom vybudovať zdravé sebavedomie, a nedať sa obmedzovať...ale ak sa chceš rozprávať...ten tvoj je zrejme už na to alergický...ja viem s kým iným by si to mala všetko prebrať ak nie s ním...ale daj mu načas od toho oddych...so svadbou vyčkaj...tým mu dáš priestor aby sám porozmýšlal...ale ak ho ľúbiš dávaj mu to najavo, oni sa tvária že to nepotrebujú ale opak je pravdou...a potom to začne robiť aj on uvidíš 😉 ešte raz držím palce...
Pises, ze byvate u vasich. Po tom vsetkom, co si pisala, by som ho odtial vyhodila. Strucne vysvetlila preco a nech ide. Nechat ho nech rozmysla a mozno to vztahu pomoze. A mozno nie, vykasle sa na teba, ale aspon budes vediet, ze nestal za to. A ty potrebujes aj zit. Mat priatelov, obcas s nimi niekam ist a prísť na ine myslienky, lebo je to tak ako ti uz pisali...vynervovana si z jeho spravania a niektori chlapi proste nevedia riesit taketo situacie. Ty tym, ze vlastne nikam nechodis, stale rozmyslas dokola nad nim a jeho to dusi. Ale to mu samozrejme nedava pravo na to, aby ta fackal, sacal a nadaval ti skaredo. Uprimne, ja by som s takym muzom nebola. Podla mna ta vobec nema naozaj rad. A na UP mozes kedykolvek nahlasit zmenu ibanu. Konečné rozhodnutie je na tebe, toť moja rada 😉 Drzim palce.
@zufalka789
Tvoj uvodny prispevok hovori: "tak strasne by som chcela, aby ma moj muz vypocul a pochopil". Je vidiet, ze je to tvoja silna potreba.
Muzi tuto potrebu poväcsine nemaju a preto si ten tvoj ani len nevie predstavit, ze by to pre teba mohlo byt natolko dolezite a preto to neriesi.
Tvoja potreba je neuspokojena.
Na druhej strane, muzi potrebuju citit od zeny podporu a pochvalu v tom, co robia. Ty ho ale momentalne vidis v zlom svetle, pretoze nedokaze uspokojit tvoje potreby, takze podporu a pochvalu z tvojej strany momentalne nema. A tak ani jeho potreby nie su uspokojovane.
Je to bludny kruh, ktory musi prerusit zena, lebo ona to preziva horsie. Ty musis pochopit, ze nie muzov mame na to, aby sme sa vykecali z nasich trapeni, ale su to zeny, tie su ovela lepsie posluchacky. Ja viem, mas to tazke, lebo nechodis do prace a teda s kolegynami si pokecat nemozes. Musis teda najst dovernicku v niekom inom.
Ak nemas sestru, sesternicu, najblizsou zenou by ti mala byt tvoja mama.
Ak ti ten vztah velmi nefunguje, mala by si aj tam prehodnotit svoje zmyslanie, aby to bolo lepsie. Mama tu nebude vecne, tak aby si potom nieco nelutovala. Ona sa nezmeni, nemozes to od nej cakat. Zmier sa s tym, aka je a maj ju rada napriek vsetkym jej mucham.
Kto lasku dava, lasku dostava. Nelutuj sa, lebo sebalutost je strata casu a mrhanie energiou. Rob stastnu samu seba a popritom aj ostatnych, lebo v tom je tiez stastie. Ale nikdy necakaj, ze statnou ta urobia druhi.

@zufalka789 lenže toto je len názor jednej strany. Je tam veľa otázok - prečo ste sa hádali? Kto hádku začal? Jediná vec, ktorá sa stať nemala - udrieť Ťa rozhodne nemal, ani v tehotenstve a ani inokedy. To normálny muž neurobí. Zrejme ani on nie je celkom zrelý, ani na vzťah a už vôbec nie na dieťa, aj keď píšeš, že je dobrým otcom. Ak raz udrel...