icon

Spanie dcéry u babky po rozvode

24. máj 2025

Ahojte, pred mesiacom som sa s mužom rozviedla, on odišiel bývať k mame. Zatiaľ tam dcéra spala 1x a včera bola u neho druhýkrát na noc. On s dcérou včera ani nespal doma u jeho mamy, ale šli spať k jeho bratovi. Problém je v tom, že keď dcéra prišla domov, tak bola jak vymenená - uplakaná, nervózna no nedalo sa s ňou. Podľa mňa si musí najprv zvyknúť na celú túto situáciu aj s tým, že občas bude spávať aj u jeho mamy. A nie raz vezme dcéru spať tam a potom zase inde. Prišlo mi to, že bola z toho celého zmätená.
Neviem, dajte nejaké vaše názory. Mám to nechať tak, nech s ňou spí kade tade, raz tam a raz tam?
Dneska som mu dohovarala, že podľa mňa to takto na začiatok neni ok.

domkakvet
24. máj 2025

Na zaciatok to nie je v poriadku, bolo by dobre keby s nou nespal kade tade.

kiki68
24. máj 2025

Dieta ma spavat v jednom byte, cize ked je u neho, tak v jeho byte a moze tam but jeho mama, u Teba zase v Tvojom. Dieta si tam musi zvyknut, odporucam tiez zacat terapie u psychologa. Nasi znami to teraz pred rokom a pol riesili a toto odporucil psycholog. Maju byty blizko seba, dieta si zvyklo na tento system a je to bez placu. Tiez mavaju sedenia u psychologa, odporucila to aj skolka a neskor skola. Dolezite je veci nemenit bez dovodu a navodit dietatu rutinu u oboch rodicov

soraya25
24. máj 2025

A nemohol ju brat sexuálne zneužiť? Ja by som toto nedovolila hneď by mi blikali kontrolky. Sexuálne zneužívanie je najčastejšie v blízkom okoli

kaca222
24. máj 2025

Vek dcéry?

autor
24. máj 2025
@soraya25

A nemohol ju brat sexuálne zneužiť? Ja by som toto nedovolila hneď by mi blikali kontrolky. Sexuálne zneužívanie je najčastejšie v blízkom okoli

@soraya25 nie, to nie
Normálne tam bol ex s dcérou, jeho brat so ženou a ich deti.
Len mi to príde príliš takto odrazu

autor
24. máj 2025
@kaca222

Vek dcéry?

@kaca222 4 roky

marca12
24. máj 2025

Pre dieta je velky stres zo zaciatku spat mimo domu a hlavne zvyknut si na novu situaciu. Rodicia by mali prisposobit plany novej situacii a co najviac pomoct dietatu,aby sa vedelo apatovat. To musi ex pochopit,ze ju nemoze vlacit kade tade a robit jej este vacsi gulas.

kvetinka_2
24. máj 2025

Dieťa si v prvom rade musí, zvyknúť na celú túto situáciu, nechajte jej priestor. Malo, by to byť tak, že keď je malá u teba mala, by spávať u teba. Keď je u otca, mala, by spávať u neho (keď, býva u mamy, tak samozrejme tam), aby si zvykla. Nie, že bude prespávať u brata, u sestry a ja neviem kde. Aspoň nie na začiatok. Potom, keď už bude zmierená, zvyknutá potom skúsiť. Ale, keď hovoríš, že prichádza uplakaná, nervózna, tak asi ešte úplne zmierená a zvyknutá nebude. Myslím, že tam určite niečo, nie je s kostolným poriadkom.🫣🤷

terezkaarthuramax
Autor odpoveď zmazal
terezkaarthuramax
24. máj 2025
@soraya25

@soraya25 presne moja reč.

terezkaarthuramax
24. máj 2025

Aj tie decka mohli sa jej napriklad posmievať, biť ju... Mohol dať brat ex napríklad každému svojmu čokoládku, ale dcérke tvojej nie...