icon

Spávam s ešte manželom priateľovej milenky

8rybka1
13. jan 2014

V oktobri sa prevalilo, že ma priateľ po siedmich rokoch podviedol s vydatou ženou, a nebola to len jednorazová záležitosť, ale stretávali a spávali spolu už niekoľko mesiacov dozadu. tušila som to, ale neriešila som, nestíhala, nepátrala. nasvedčovalo tomu zmenené správanie priateľa, hlavne keď si viac vypil, tak ma za hocijaku blbosť napádal, kritizoval, čo predtým nerobil. tušila som teda, že niečo je asi za tým. ukazalo sa že jeho milenka je vydata a ma školopovinneho syna. je odo mňa staršia skoro o desať rokov (ja mám 33). žili sme v spoločnej domácnosti s priateľom, už roky, obaja sme investovali do bývania, deti nemáme. samozrejme, že sa to dozvedel jej manžel a spravil obrovsky cirkus, zavolal aj mne a vlastne od neho to mám v konečnom dôsledku potvrdené, lebo moj ex mi to konečne priznal až po prevalení - vraj kvoli tomu že sa bal že čo bude s domom (!) tak mi to nebol schopny povedať lebo on vraj nema kam ísť ..k veci, jej manžel podal žiadosť o rozvod a odsťahoval sa z bytu, z ktoreho ju nevyhodil len kvoli malemu. moj ex sa okamžite k nej nasťahoval a ja som zostala v dome sama. stalo sa to, že ma jej manžel niekoľkokrat zavolal na kávu, potom na večeru, zblížili sme sa... natoľko, že sme sa spolu v jeden večer vyspali, a bolo to nadherne... odvtedy sa stretavame pravidelne... raz u mňa, raz u neho, je nam spolu dobre aj keď je to šialená situácia. trvá to medzi nami asi mesiac, boli sme spolu aj na sviatky, hoci nie na celé, lebo cez vianoce bol so synom. každý, kto o tom vie, mi hovorí, že si mám dať pozor, že je blbosť skákať hned do ineho vzťahu a ešte s nim, že aby si on len neliečil na mne rany ... ale ja neviem ... on mi hovorí, že ma miluje, je mu so mnou dobre, že by mi neublížil takymto sposobom ...a že je vlastne už teraz v)dačný za to čo sa stalo a za to že sme "spolu" teda stretávame sa, ale už čoraz častejšie a už mi je aj smutno ked´nie je pri mne .... bojím sa čo bude, lebo myslím že už som sa do neho zalubila, ale možem si za to sama, pretože som tomu od začiatku nechala takyto priebeh. paradoxne je to ona, čo robí problemy pri rozvode, vydiera ho so synom rôznymi sposobmi a to odvtedy čo zistili, že sa spolu stretávame, tak zrazu sme my tí zlí ...čomu ja vobec nerozumiem, ale je to tak...dokonca som sa na svoju adresu dozvedela že som k--a... chapete to ... lebo ja nie, ale to je jedno, asi to nie je podstatné. ide o to, že odkedy zistili že sme spolu tak obidvaja zblbli, moj ex mi začal vyvolavať, raz mi nadava raz robi sceny že ako si to predstavujem, ona začala vyvolavať jemu že ako mohol (!?!), že ona si uvedomila že sa nechce rozviesť a že ako ho lubi ... niekedy mam pocit že sa z toho celeho zblaznim a najhoršie na tom všetkom je to že ho už lubim a on mi tiež povedal že on o mňa nechce prísť...

anima9
13. jan 2014

@miskakyska No.ale.však, Ťa to primelo premýšľať nad názvom diskusie 😅...v hlavolame 😅

eliska31
13. jan 2014

@anima9 suma sumarum kazdy spi s kazdym...no zjednodusene povedane 😅

sailes
Autor odpoveď zmazal
anima9
13. jan 2014

@eliska31 No ale my dve hádam nie 😅 😅

viera27
13. jan 2014

@sailes navzajom nemohli mat dieta. To mas velmi casty pripad, ze sa nedari aj napriek tomu, ze su partneri obaja OK. Jednoducho to tak je, ako keby neboli navzajom kompatibilni. A to poznam nejeden taky par, kde sa snazia uz roky, fyzicky su obaja OK, ziadna prekazka nebola zistena, len to proste nejde a nejde....

maca_p
13. jan 2014

@eliska31
@anima9 este ony dve nespali spolu 😀
ma napadla ta ceska komedia http://www.zenam.sk/post/svaeta-stvorka-pikantn...
odporucam pozriet, psina, dobry filmec 😀

veronicka1901
13. jan 2014

Tak toto nie je lubostny trojuholnik, ale stvoruholnik 🙂. Komplikovany nazov temy, popis, situacia. Neviem, co dodat 🙂.

simca06022011
13. jan 2014

@veronicka1901 telenovela 🙂))

anima9
13. jan 2014

@maca_p Prečítaj si to celé, možno sa tam aj o Tebe píše 😅

eliska31
13. jan 2014

@maca_p too je len otazka casu 😀

juliana77
13. jan 2014

@8rybka1 Novodobé kvarteto. možno aj Steelova by sa tu inšpirovala.

anima9
13. jan 2014

@eliska31 No ale toto, Eliška 😅

eliska31
13. jan 2014

nooo a ne???? Uz ked zamotat tak poriadne...a keby ze sa to stane tak chlapy zistia ze boli podvedeny a zacnu sekat dobrotu a vratia sa k svojim manzelka a je happy-end 😀

anima9
13. jan 2014

@eliska31 To akože ja prídem do cudzej témy o nevere a nakoniec zistím, že ja s niekým spávam? 😅 😅

eliska31
13. jan 2014

@anima9 prepac...az teraz som precitala co si mi pisala 😅 😅

pea87
13. jan 2014

Pilcherova by to lepsie nevymyslela 😀

maca_p
13. jan 2014

@anima9 o mne nieee, ja som tam nebola 😀

maca_p
13. jan 2014

@eliska31 ale manzelky ich poslu do certa 😀

kveta
13. jan 2014

Moj manzel, ked bol mojim exmanzelom, stravil noc s frajerkou biologickeho otca svojho syna.. Teda s frajerkou muza, s ktorym som este ako vydata pocala syna.. Aj to sa stava.. 🙂

eliska31
13. jan 2014

@kveta fuuuuuuuuuuuuu toto este lepsie...tu uz som uplne stratila nit...kto je komu co? 😕

kveta
13. jan 2014

@eliska31 Manzel ma opustil pre milenku. Tesne pred rozvodom som si nasla priatela a zo zdravotnych dovodov okamzite otehotnela. Nasledoval rozvod. Po rozvode som zistila, ze som tehotna a oznamila som exmanzelovi, ze podla zakona o rodine bude otcom.. Neposkvrnene pocatie.. Male sa narodilo. Biootec maleho si nasiel frajerku a ta ho podviedla s mojim exmanzelom. S exmanzelom sme sa neskor znovu zosobasili.

eliska31
13. jan 2014

@kveta jaaaaaj....no tak to uz chapem 😅

fra
13. jan 2014

@kveta ak tomu celemu dobre rozumiem, tak k dokonalosti tomu chyba len to, aby prva milenka tvojho manžela bola ta ista osoba ako frajerka biootca tvojho maleho ktoreho nakoniec podviedla 😝

anima9
13. jan 2014

@maca_p No ale nikdy nehovor nikdy 😀 Dobre čítaj, čo tu radia, ak by si sa náhodou dostala aj Ty do ošemetnej situácie 😅

kveta
13. jan 2014

@fra Ee. To by neslo. Biootec nie je bohaty a milenka takych nechce.. 😝

anima9
13. jan 2014

Poznám aj lepšie telenovely, ako toto tu. Ak hlavná hrdinka celého príbehu bola ešte aj slepá... 😅

fra
13. jan 2014

@kveta takže z toho vyplyva, že manžel je bohaty, super 🙂

kveta
13. jan 2014

@8rybka1 Kazdopadne drzim Ti palce. Nic zleho si neurobila. Proste si to uzivaj..

kveta
13. jan 2014

@fra Hej. Do prveho manzelstva so mnou ale vstupoval ako chudobny student. 😉

fra
13. jan 2014

@kveta cherchez la femme