Spávam s ešte manželom priateľovej milenky
V oktobri sa prevalilo, že ma priateľ po siedmich rokoch podviedol s vydatou ženou, a nebola to len jednorazová záležitosť, ale stretávali a spávali spolu už niekoľko mesiacov dozadu. tušila som to, ale neriešila som, nestíhala, nepátrala. nasvedčovalo tomu zmenené správanie priateľa, hlavne keď si viac vypil, tak ma za hocijaku blbosť napádal, kritizoval, čo predtým nerobil. tušila som teda, že niečo je asi za tým. ukazalo sa že jeho milenka je vydata a ma školopovinneho syna. je odo mňa staršia skoro o desať rokov (ja mám 33). žili sme v spoločnej domácnosti s priateľom, už roky, obaja sme investovali do bývania, deti nemáme. samozrejme, že sa to dozvedel jej manžel a spravil obrovsky cirkus, zavolal aj mne a vlastne od neho to mám v konečnom dôsledku potvrdené, lebo moj ex mi to konečne priznal až po prevalení - vraj kvoli tomu že sa bal že čo bude s domom (!) tak mi to nebol schopny povedať lebo on vraj nema kam ísť ..k veci, jej manžel podal žiadosť o rozvod a odsťahoval sa z bytu, z ktoreho ju nevyhodil len kvoli malemu. moj ex sa okamžite k nej nasťahoval a ja som zostala v dome sama. stalo sa to, že ma jej manžel niekoľkokrat zavolal na kávu, potom na večeru, zblížili sme sa... natoľko, že sme sa spolu v jeden večer vyspali, a bolo to nadherne... odvtedy sa stretavame pravidelne... raz u mňa, raz u neho, je nam spolu dobre aj keď je to šialená situácia. trvá to medzi nami asi mesiac, boli sme spolu aj na sviatky, hoci nie na celé, lebo cez vianoce bol so synom. každý, kto o tom vie, mi hovorí, že si mám dať pozor, že je blbosť skákať hned do ineho vzťahu a ešte s nim, že aby si on len neliečil na mne rany ... ale ja neviem ... on mi hovorí, že ma miluje, je mu so mnou dobre, že by mi neublížil takymto sposobom ...a že je vlastne už teraz v)dačný za to čo sa stalo a za to že sme "spolu" teda stretávame sa, ale už čoraz častejšie a už mi je aj smutno ked´nie je pri mne .... bojím sa čo bude, lebo myslím že už som sa do neho zalubila, ale možem si za to sama, pretože som tomu od začiatku nechala takyto priebeh. paradoxne je to ona, čo robí problemy pri rozvode, vydiera ho so synom rôznymi sposobmi a to odvtedy čo zistili, že sa spolu stretávame, tak zrazu sme my tí zlí ...čomu ja vobec nerozumiem, ale je to tak...dokonca som sa na svoju adresu dozvedela že som k--a... chapete to ... lebo ja nie, ale to je jedno, asi to nie je podstatné. ide o to, že odkedy zistili že sme spolu tak obidvaja zblbli, moj ex mi začal vyvolavať, raz mi nadava raz robi sceny že ako si to predstavujem, ona začala vyvolavať jemu že ako mohol (!?!), že ona si uvedomila že sa nechce rozviesť a že ako ho lubi ... niekedy mam pocit že sa z toho celeho zblaznim a najhoršie na tom všetkom je to že ho už lubim a on mi tiež povedal že on o mňa nechce prísť...
u nas v meste je taky pripad. nevernici sa vzali, maju spolu dieta a su este po rokoch stale spolu. ich byvali partneri sa tiez dali dokopy, ale neviem, si este su tito spolu. tak to zivot niekedy vymysli
...asi je to osud...🙂 Vela stastia prajem...vasich ex si netreba vsimat...mozno si uz uvedomili o co prisli...
Odpoved je jednoducha-najvacsia laska opada po pol roku spolunazivania. Ak vam to bude klapat aj potom vec je vyriesena 🙂
reku zamena manzeliek 😀
no co, aj horsie sa stava....hlavne ked to vsetci nejak preziju je to ok.
pozrite si niekedy film Zeny na pokraji nervoveho zrutenia od Pedra Almodovara, vhodna tematika k tomuto 😉
je to krasne, uzivaj si to. Treba na to zlahka, ziadne stresy. Zablokovat telefony na ex, nevsimat si okolie, ktore ti nadava. Je to tvoj zivot a zijes ho len ty a zijes ho len raz. Bez ohladu na to, kto to zacal, zi tak, aby si nelutovala. Kazdy okamih je darom, aj ked tato situacia je komplikovana, zivot je cely komplikovany. Nic nie je jednoduche a preto si treba uzivat kazdu sekundu kym sa da. Zajtra tu uz nemusime byt. Kasli na vsetkych neprajnikov, a nezahodte lasku len preto , ze vam zavidia.. Ak aj on citi to co ty, tak dajte domu sancu a mozno prave toto je zaciatkom niecoho noveho krasneho 🙂 drzim paste
@mikchaila ďakujem veľmi pekne, tiež sa toho nechcem vzdať, a vlastne, nie vlastnou vinou sme sa my dvaja ocitli v tejto situácii, na ktorej je najlepšie to, že my sme boli vlastne tí podvedení a teraz sa to otočilo a podľa niektorých sme my tí najhorší... a dokonca som sa dopočula už aj takú verziu, že sme to všetko zapríčinili my... a pritom je to všetko úplne inak. On je kludnejší ako ja, všetko vybavuje s chladnou hlavou aj v prípade malého, plánuje spoločnú dovolenku - SO MNOU aj s malym ... na FB si dal moje fotky , opakuje mi že chce byť so mnou, keď sme spolu je to krásne, povedal mi, že toľko citov nedostal od byvalej za cely čas čo odo mňa za tychto par tyždňov ...niekedy je to fajn ale niekedy keď začnem rozmyšľať, tak sa do toho celkom zamotam a hlavne keď začnem počúvať okolie. najradšej by som teraz bola asi na pustom ostrove
@8rybka1 Nepocuvaj okolie, ale seba.. Nikto z tvojho okolia nie je v tvojej situacii a aj ked si mysli, ze sa vie do nej vzit, nevie. Ak ti je lepsie a terajsim partnerom, tak bud s nim. Neber ohlad na nikoho a nic, na teba ho tiez nikto nebral... Uzivaj si a kasli na ludi. Houby o tebe a o tom co sa stalo vedia a vsetci su mudri. Nech sa stara kazdy sam o seba a riesi hlavne seba! Zelam vam nech vam to vyjde a ste stastni!
pozri, deju sa fakt horsie veci,toto este dobre dopadlo, nahodou sa to zvrtloa je to inak. Pocuvaj len seba,na okolie kaslat, co ich do toho ako to bolo a je. Kazdy ma pravo byt stastny po svojom. Verejnosti tym rozhodne neublizujes a sebe tiez nie,tak co...na jednej strane spolocnost dychtivo cita,kde koho Borisko Kollar oprel a ci uz je tehotna 12ta ci 15ta zenska a Teba pojdu sudit za to,ze Ta osud dal s niekym dokopy.
Planuj si svoj zivot podla seba,nikto iny ho za Teba zit nebude a Ty musis byt spokojna a stastna s tym,ako zijes. Okolie si moze len mysliet,ale co by na Tvojom mieste robili je diskutabilne a asi by ostalo pri plnej hube reci.
Ja na okolie kaslem,kaslala som vzdy...proste nech riesia seba, svoje problemy, tvarime sa ako svati,pritom vela z nas riesi tiez neveru,alkoholizmus,nasilie doma,alebo nadavky od partnerov,rodinne a nie zrovna idealne vztahy...tak co...
este si spominam na jeden silno romantikus film,kde bola manzelke zahynul manzel s milenkou v aute na nejakej Mallorce, ta tam dosla a zistila,ze teda ako sa veci maju,ze chlap bol neverny a chystal rozvodove papiere a teda zrazu nevedela ci ho oplakavat za to, samozrejme ona ostala s deckom 12rocnym na krku a tam stretla manzela tej muzovej milenky,ktora tiez zahynula. Tak sa ti dvaja vdovci dali nejako dokopy a teda cele sa to zamotalo,lebo okolie,lebo oni dvaja,ze ved maju smutit a sa to nepatri a ako to v nemeckych filmoch byva vsetko dobre dopadlo 😉 No tak sem tam sa stane aj v realite taketo nieco podobne. Take pribehy pise len zivot a sem tam to vie byt nemecky krasny film,sem tam drama a horor ako vysity.
drzim Ti palce,nech si stastna 😉
to by ste sa mohli spolu zmierit a usporiadat swingers party 😀
NUz ja len tolko,viete co je podmienkou manzelskeho trojuholnika?...no predsa aby aspon 2 uhly boli tupe😉🤭🤣
@perdulka7 veru. 95 percent nickov v starsich forach su neaktivne.

ospravedlňujem sa, ak som dala príliš komplikovaný názov, ale inak som túto situáciu nevedela opísať, a tiež ma mrzí, ak som napísala príliš dlhý príspevok - ešte som mazala niektore časti aby bol zrozumitelnejší, ale zrejme sa mi to nepodarilo. mrzí ma, že si niektoré myslíte, že sa asi zabávam - ale asi to patrí k tomu. ano, som novo zaregistrovaná. že je to ako telenovela - tak to hovorí aj moje okolie. každopádne ďakujem za všetky príspevky