icon

Spoločné bývanie po rozchode s deťmi

veronika19895
28. mar 2025

Mamičky dostali ste sa do takej situácie? Rozišli ste sa alebo máte pred rozchodom. Len máte spoločné bývanie a dve detí. A nemáte kam ísť žili by ste napriek tomu v spoločnej domácnosti?

ukgirls
28. mar 2025

@veronika19895 docasne ano -ale snazila sa to cim skor vyriesit

domkakvet
28. mar 2025

@veronika19895 iba docasne.

deti95060810
28. mar 2025

moja švagrina už niekoľko rokov.

kavasmliekom
28. mar 2025

@veronika19895 keď si vieš predstaviť, že ten druhý tam vedľa bude spať s niekym iným... Deti budú na hromadke... Ty, nový partner,... On, nová partnerka, deti...
Lebo neverím, že plánujete byť sami.
Keď na mesiac, dva... Tak áno, s podmienkami... dlhšie nie.

janickacrazy
28. mar 2025

@veronika19895 nemôžeš ísť bývať k rodičom alebo súrodencom? Určite sa dá tak bývať pár mesiacov, ale dlhodobo je to náročné.

osky
28. mar 2025

Aky vyznam ma rozchod,ked byvate spolu...

tenerifka
29. mar 2025

@janickacrazy ona s detmi ma odist zo spolocneho bytu, aby sa v ñom pan sultan mohol sam roztahovat?, haha, tak to urcite nie.
Autorka, urcite sa to da, ale docasne a s pravidlami, na to musia byt obaja zucastneni vyspeli jedinci, ktori myslia v prvom rade na deti, lebo tie si to ods.. ru najviac

jakubrianka
29. mar 2025

@janickacrazy ona s deťmi má odísť? Žena ktorej nik nedá hypo najbližšie 3-4 roky a s deťmi má kočovať po rodinách? To ten muž horšie zvládne zmenu ako deti ktoré si potrpia na známe prostredie či prečo? Ja už naozaj ničomu nechápem, lebo stále dookola tu ženy odporúčajú že má odísť žena s deťmi.

retatka
29. mar 2025

Nie nežila by som tak ale ani v nefunkčnom vzťahu , snažila by som sa to čím skôr vyriešiť .

bielasovicka
29. mar 2025

@jakubrianka no asi preto lebo to ona chce opustiť muža, a nie naopak.

janickacrazy
29. mar 2025

@tenerifka tak samozrejme v ideálnom svete by odišiel on, ale zrejme odísť nechce, preto to autorka rieši, aspoň teda ja som to tak pochopila, kamarátka tak odišla, lebo muž jej robil naprieky a nedalo sa to vydržať