icon

Sporili sme dcérke na detskú izbu a on si kúpil BMW

26. feb 2026

Uz tyzden s muzom nerozpravam a asi aj zacnem balit kufre lebo toto je uz vrchol. 2 roky setrime na to ze dcerke urobime z podkrovia detsku izbu lebo teraz spi s nami v spalni a ma 4 roky. Mali sme odlozenych 6000 eur. Vcera mi slavnostne oznamil ze kupil od kamosa bavoraka lebo to bola 'ponuka co sa neodmieta' a ze sak izba pocka ved mala je este mala. Ja som skoro odpadla. On si kupil hracku pre seba a peniaze na izbu su fuc. Auto sice funguje ale ma nabehanych 300 tisic km takze do toho budeme len sypat prachy. Ked som mu povedala ze je nezodpovedny tak mi vynadal ze on taha peniaze do domu (zaraba viac ako ja o 400 eur) a ze ma pravo si spravit radost. Citim sa ako handra, na nicom co povie sa neda stavat a vsetko co sme si dohodli proste zrusil kvoli jednej starej plechovici. Stalo sa vam niekomu nieco podobne? Co by ste robili na mojom mieste? Ma vobec zmysel ostavat s clovekom co ma taketo priority?

Strana
z4
anonym_b83479
26. feb 2026

Určite by som pri ňom už nebola. Za starú rašplu s 300 000km vysolit 6000€!!!!???😳😵‍💫 primitív, bez mozgu.😵‍💫🫣

doriiis
26. feb 2026

Nie, nestalo. S takýmto dementom by som nebola.

anonym_02ceab
26. feb 2026

No ja by som bola v tomto momente asi už vo väzení. „Dobby nechcel nikoho zabiť… Dobby chcel iba vážne ublížiť."

13uzivatelka11
26. feb 2026
@anonym_b83479

Určite by som pri ňom už nebola. Za starú rašplu s 300 000km vysolit 6000€!!!!???😳😵‍💫 primitív, bez mozgu.😵‍💫🫣

@anonym_b83479 ja ešte chápem že si takéto šunky kupujú mladí chalani, kvôli tomu odznaciku, ale dospelí chlap...

olimuc
26. feb 2026

Ja by som uz bola vdova ……. Kupil si opicu pre ktoru nebude mat banany … hlavne, ze ma krasavec hnileho bavoraka 🤦🏻‍♀️ on musi mat fakt prazdnu hlavu … zbalena by som bola najneskor v piatok poobede … ak by bol dom moj, uz spi v aute

anonym_7aaabf
26. feb 2026

ak to bola ponuka, ktora sa neodmieta - tak ho urcite kupil velmi vyhodne a mozete ho obratom strelit za 7000 .. ale myslim, ze stare bmw s 300k .. take lahke predat nebude

anonym_5b8ae9
26. feb 2026

bavorak ? to za tie prach čo kupil za sunku ? ma to volant aj motor ?
to si moze kupit tak max sorry za vyraz debilko co ma 19r a nevie co bdue robit s vyplatou tak ju bude pchat do auta

martinka13
26. feb 2026

To má koloko rokov? Ako malé decko

patrike
26. feb 2026

To ma viac rovin :
- partner je zjavne alfa macho, ktory si rozhoduje po svojom, co ti mohlo imponovat pri baleni, ale take typy sa menia len k horsiemu
- partner je hlupak, lebo kupil kopu srotu, do ktorej bude nutne strkat dalsie peniaze
- suhlasila by si s tym, aby ti dal tiez 6000 o pouziti ktorych by si rozhodla sama, ale auto by si nepouzivala, ani by teba, ani dceru nikdy nikam nevozil ?

yna1
26. feb 2026

Ukázal sa jeho charakter a to, že myslí len na sebe a ty a dcérka ste mu ukradnuté keď namiesto toho, aby spravil dcérke izbičky si kúpi starú hrču. Fuuu, s takým chlapom by som viac nebola aj keď viem, že písať to je ľahšie ako to urobiť

anonym_3b541f
26. feb 2026

Spýtaj sa ho, či by bol v pohode keby ty si kúpila kabelku za 6000€ lebo bola výnimočne zlacnená bez toho aby ste sa o tom porozprávali?
Auto ste doteraz mali, alebo nie?
Potrebovali ste ho vymeniť, rozprávali ste sa žeby sa zišlo iné?

anonym_449b1a
26. feb 2026

Takého mám doma . Zachraňovať svoj zadok a ostatný sa môžu ísť pásť.Moze ísť ....Keď on len sebe ja svojim deťom a sebe .Nechcem rozoberať detaily.Odteraz vieš že ak na niečo odkladať tak poza jeho chrbát.Fuj normálne si mi pripomenula toho čo mám vo vedľajšej izbe

lutomm
26. feb 2026

zbal seba, dieta a odid. clovek, co sa takto sprava je nezrely, rozumovo nevyspely, a pokial si jednoducho kupil auto za spolocne peniaze a ani sa s tebou predtym o tom neporozpraval, je pekny sebec. jeho priority su na urovni pubertiaka, ktoy si zije svoj diskopribeh.

danica2711
26. feb 2026

no zbohom... toho chlapa ponúkali zadarmo za odvoz, či prečo si si také čosi zavesila na krk?

patrike
26. feb 2026
@danica2711

no zbohom... toho chlapa ponúkali zadarmo za odvoz, či prečo si si také čosi zavesila na krk?

@danica2711 Co nechapes ? Bol taky muzny a rozhodny ...

hopatko
26. feb 2026

Otec roka toto

anonym_3be45b
26. feb 2026

🤣 bmw za 6000 je ponuka, ktora sa neodmieta. chlapec este ocividne nedospel.
ked to ma od kamosa, seriozne by som sa s nim porozpravala nech sa ho pokusi vratit. nech prizna ze to boli peniaze pre dceru a ze ozaj bude lepsie, ked bude mat vlastnu izbu.
lebo za 1. odist nie je take lahke ako sa to napise alebo poradi. a za 2. dietatu sa lepsie zije v domove kde su pritomni obaja rodicia, ako prechadzat si rozvodom a vyrabat si traumy...

hederamonstera
26. feb 2026

Popravde neviem co by som robila…ja si ani neviem predstavit, zeby mi muz nepovedal o kupe tak drahej veci, vzdy vsetko diskutujeme spolu a to som ja na RD (k tomu tvojmu porovnaniu financii).
Ja by som ho donutila to predat spat…

billy_jean
26. feb 2026

Jasné, detská izba môže počkať, hlavne že dospelý muž má novú hračku s 300-tisíc kilometrami, lebo taká ponuka sa predsa neodmieta. Aspoň už vieš, že spoločné plány platia len dovtedy, kým sa neobjaví niečo lesklejšie na štyroch kolesách.

sara07
26. feb 2026

najhoršie že ti to urobi znova
nevieš sa spolahnut že dodrži slovo
vykrikovat 400€ ? a pomaha vôbec doma s niečim ?
uvažovala by som o rozvode kym nemaš dalšie dieta, pekne vyživne ...
nepochopila som načo kupuje tak stare auto s km ?
je to sebec proste ...

anonym_73cf08
26. feb 2026

Toto je asi len ceresna na torte a asi ti to konecne otvorilo oci.Tak ich zbytocne nezatvaraj a pozeraj sa realite riadne v tvarou v tvar.

mysicka36
26. feb 2026
@lutomm

zbal seba, dieta a odid. clovek, co sa takto sprava je nezrely, rozumovo nevyspely, a pokial si jednoducho kupil auto za spolocne peniaze a ani sa s tebou predtym o tom neporozpraval, je pekny sebec. jeho priority su na urovni pubertiaka, ktoy si zije svoj diskopribeh.

@lutomm Nie, zbaliť mu kufrík a nech si spí v aute 😀

crazy_cat_lady
26. feb 2026

6 litrov za ojazdenu sunku, tak to sa fakt vyplati :D neviem si predstvit, ze by moj manzel minul tolko penazi, bez toho, aby to so mnou neprebral, ked navyse ste tie peniaze odkladali na nieco ine. No zbal seba, alebo chlapa a kopni ho do zadku. Nepotrebujes po svojom boku niekoho, kto je nezodpovedny a ocividne aj financne negramotny

muchotrafka298
26. feb 2026

Este je len februar a tento pan je aspirant na titul tupec roka. Hej, ide robit frajera na BMW, som zvedava, ze z coho bude opravy tych priserne drahych nahradnych dielov platit. To nebude ani zrat, len vsetko do auta vrazi. Ale bude mat BMW, honor sedliakov.

anonym_781e3e
26. feb 2026

Takého máme v rodine.
Kým bola manž. s dcérou u rodiny na pár dní, zobral všetky peniaze a kúpil auto. S kámošom sa opil - asi oslavovali "dobrú" kúpu auta, sadol do auta a zrazil sa s kamionom. Opitému sa nič nestalo - ani v nemocnici si ho nenechali.
Minul všetky peniaze, auto bolo na odpis.
Manž. sľuboval hory doly. a najmä že už nikdy viac piť nebude.
Nič z toho nesplnil - rozviedli sa o niekoľko rokov.

Radím ti, s týmto radšej manželstvo ukonči, inak ti hrozia z jeho strany neustále prekvapenia. A nie príjemné.

anonym_e80ff6
26. feb 2026

@anonym_autor Toto je typický chlap. Môj brat, aj ocino by spravili to isté. 🤦

anonym_433a29
26. feb 2026
@anonym_3be45b

🤣 bmw za 6000 je ponuka, ktora sa neodmieta. chlapec este ocividne nedospel.
ked to ma od kamosa, seriozne by som sa s nim porozpravala nech sa ho pokusi vratit. nech prizna ze to boli peniaze pre dceru a ze ozaj bude lepsie, ked bude mat vlastnu izbu.
lebo za 1. odist nie je take lahke ako sa to napise alebo poradi. a za 2. dietatu sa lepsie zije v domove kde su pritomni obaja rodicia, ako prechadzat si rozvodom a vyrabat si traumy...

@anonym_3be45b Nemusí byť z toho trauma. Ja som jasala, keď sa naši rozviedli a otec vypadol z domu. Prvý krát som si mohla bez stresu vydýchnuť v 16 rokoch.
Tento chlap je očividne sebecký a hlúpy. Radšej si kúpi sebe hračku, ako by dal dieťaťu priestor. Je možné že takéto veci bude robiť aj naďalej. Prípadne dlhy nie sú sranda. Prípadné hádky medzi rodičmi. Celé ešte vypeckované kvôli peniazom a prípadnému finančnému stresu. A stres a neistota prebudí v ľuďoch len to najhoršie. A to sú potom ešte len hádky.
Nie je povinnosť dosadiť do pozície druhého rodiča akéhokoľvek hňupa, len aby sa vyplnila pozícia a boli dvaja. Niekedy človek urobí viac paseky ako osohu.

Kamarátka nepoznala otca a bolo jej to chvíľu ľúto. Potom jej kamaráti porozprávali storky o ich otcoch a zrazu aj bola rada že ho nepozná. Niekedy je lepšie bez.

beronsche
26. feb 2026
@anonym_e80ff6

@anonym_autor Toto je typický chlap. Môj brat, aj ocino by spravili to isté. 🤦

@anonym_e80ff6 toto vôbec nie je typický chlap.
Toto je nezrely chlapec.
Že by sa tvoj brat zachoval ako otec má aj vedecké vysvetlenie..

anonym_01e4d8
26. feb 2026

@anonym_autor to by som chcela videt aké bmw kúpil za 6000€ 😆

anonym_c173e0
26. feb 2026
@anonym_01e4d8

@anonym_autor to by som chcela videt aké bmw kúpil za 6000€ 😆

@anonym_01e4d8 take ktore bude treba opravit aspon za 2000 eur kazdych par mesiacov, proste otec roka a kupa ktora sa neodmieta

Strana
z4