icon

Sporili sme dcérke na detskú izbu a on si kúpil BMW

26. feb 2026

Uz tyzden s muzom nerozpravam a asi aj zacnem balit kufre lebo toto je uz vrchol. 2 roky setrime na to ze dcerke urobime z podkrovia detsku izbu lebo teraz spi s nami v spalni a ma 4 roky. Mali sme odlozenych 6000 eur. Vcera mi slavnostne oznamil ze kupil od kamosa bavoraka lebo to bola 'ponuka co sa neodmieta' a ze sak izba pocka ved mala je este mala. Ja som skoro odpadla. On si kupil hracku pre seba a peniaze na izbu su fuc. Auto sice funguje ale ma nabehanych 300 tisic km takze do toho budeme len sypat prachy. Ked som mu povedala ze je nezodpovedny tak mi vynadal ze on taha peniaze do domu (zaraba viac ako ja o 400 eur) a ze ma pravo si spravit radost. Citim sa ako handra, na nicom co povie sa neda stavat a vsetko co sme si dohodli proste zrusil kvoli jednej starej plechovici. Stalo sa vam niekomu nieco podobne? Co by ste robili na mojom mieste? Ma vobec zmysel ostavat s clovekom co ma taketo priority?

Strana
z4
anonym_3be45b
28. feb 2026
@martinapn

@anonym_3be45b ale to dieťa rastie. A tu izbu bude potrebovať. Myslite,ze je tak jednoduche v tejto dobe nasetrit peniaze? A boli to peniaze pre dieťa. Ako toto moze jeden rodič spravit. A vyhodiť ich za totalnu zbytocnost,za vrak. A neporadit sa s partnerkou. Co ak zacnu zase setrit a jemu prepne v hlave a zase to minie na hlupost? Co ak sa nieco stane a teraz by tie peniaze potrebovali? Chlapec zabudol,ze uz nie je slobodny a ma zodpovednost. Akym partnerom bude svojej zene v buducnosti? Dieťa nemá byt dovod drzat manzelstvo nasilu. Ale je to na nich. A teda hlavne na nej, ci zostat alebo odist.

@martinapn ja som nikde naobhajovala co spravil. ale milujem tieto silne reci zien, ako by sa za to a tamto ony hned rozviedli. lenze ony sa nemusia, takze lahko sa pise, ked absolutne netusia, ake to je potom tazke. zit sama s dietatom, na vsetko byt sama, vacsinou v podnajme, zarabat na najom/hypoteku s minimalnym prispevkom(ci uz financne alebo ohladne ponoci s dietatom) od byvaleho. ked je zena chora a treba sa aj tak starat o dieta, odniest do skoly, vybrat zo skoly, strachovat sa aby napr. neodpadla a dieta nebude vediet zavolat pomoc. riesit sama ocr, nasledne pn ked ochorie od dietata. nemoct si dovolit vylety, dovolenky... potom pride oddychnuty otecko a dietatu da vsetko. kto bude ten zly?
kazdopadne nech autorka sama zvazi co je pre nu lepsie. ja netvrdim ze ma niekto trpiet s debilom len kvoli dietatu. ale mne by rozvod kvoli 6 tisicom za auto nestal za to, ak by bol partner inak normalny. a hlavne ak by tam bola laska a vztah k dietatu. ak ho uz nemiluje, alebo po tomto nemiluje, nech teda ide.

dankamg2
28. feb 2026

Asi by som mu dala na výber - buď budú do mesiaca peniaze na izbu späť alebo rozvod. To neboli len jeho peniaze, ale aj jej. Dôvera je základom každého vzťahu, bud tam je alebo nie je.

sova7
28. feb 2026
@anonym_3be45b

@martinapn ja som nikde naobhajovala co spravil. ale milujem tieto silne reci zien, ako by sa za to a tamto ony hned rozviedli. lenze ony sa nemusia, takze lahko sa pise, ked absolutne netusia, ake to je potom tazke. zit sama s dietatom, na vsetko byt sama, vacsinou v podnajme, zarabat na najom/hypoteku s minimalnym prispevkom(ci uz financne alebo ohladne ponoci s dietatom) od byvaleho. ked je zena chora a treba sa aj tak starat o dieta, odniest do skoly, vybrat zo skoly, strachovat sa aby napr. neodpadla a dieta nebude vediet zavolat pomoc. riesit sama ocr, nasledne pn ked ochorie od dietata. nemoct si dovolit vylety, dovolenky... potom pride oddychnuty otecko a dietatu da vsetko. kto bude ten zly?
kazdopadne nech autorka sama zvazi co je pre nu lepsie. ja netvrdim ze ma niekto trpiet s debilom len kvoli dietatu. ale mne by rozvod kvoli 6 tisicom za auto nestal za to, ak by bol partner inak normalny. a hlavne ak by tam bola laska a vztah k dietatu. ak ho uz nemiluje, alebo po tomto nemiluje, nech teda ide.

@anonym_3be45b ona už je na všetko sama! Akurát ma ešte na krku sebeckeho chumaja.

janamakva
28. feb 2026
@anonym_02ceab

No ja by som bola v tomto momente asi už vo väzení. „Dobby nechcel nikoho zabiť… Dobby chcel iba vážne ublížiť."

@anonym_02ceab 😀😀😀👍😄

sova7
28. feb 2026
@anonym_3be45b

@anonym_3be45b normálny chlap neminie 6000 e na chujovinu pre SEBA! bez debaty s partnerkou s peňazí ktoré sporili pre JEHO ! dieťa. Ak on je normálny zjem svoje topánky

martinapn
28. feb 2026
@anonym_3be45b

@anonym_3be45b ja tiez nehovorim,ze rovno riesenim je rozvod. Ale teda v prispevku pise,ze je to vrchol,takze asi sa diali aj predtym veci. Ano, rozvod/rozchod je tazky,to si musi zvazit ona,resp. oni obaja. Ale kde je zaruka,ze ten muz zabezpeci vsetko to,co pisete? Lebo toto je podla mna celkom važne zdvihnuty prst. A mat starost o dieta plus este aj o nespolahliveho chlapa je podla mna na jednu zenu celkom dost.

Strana
z4