Spoznala som muža, ktorý ma nepriťahuje

10. sep 2020

Ahojte chcem sa spytat ci niekto zazil to co ja. Som slobodna matka vo vztahoch sa mi nikdy nedarilo a teraz som spoznala muza s ktorym mi je velmi dobre, je pozorny, vzdy nam nachysta super program kam ist a citim z neho ze je dobrák, je sikovny, proste vsetko super, ale nepritahuje ma. Nechcem byt sama, ale s muzmi ktory ma pritahovali to nikdy neklapalo. Zazili ste to niektora ze ste tomu muzovi dali sancu aj ked tam nebola pritazlivost a casom sa to zmenilo ? Uz som sklamana z toho ze muzi co by ma aj chceli na nieco viac ti ma nepritahuju a vzdy ma pritahuje len nejaky s ktorym je to len o sexe alebo to nikam nevedie.

ivangeline
10. sep 2020

Choď do toho. Zjavne si naprogramovaná na zlých mužov, zmeň program. ❤️

amelia000
10. sep 2020

No to je podla mna ako chodit s bratom...

andy03
10. sep 2020

Ja som presne toto iste cítila na začiatku pri mojom manželovi ... kamaráti s výhodami a to bolo všetko 😂 teraz sme oslávili 11 výročie a luuuuubime sa a všetko klape ako má 😉

nairia
10. sep 2020

ja by som s chlapom, ktory ma nepritahuje, nedokazala mat okrem priatelstva nic, pretoze na intimnosti tam musi byt aj chemia - aspon za mna. a to poznam chlapov, ktori boli a su skveli muzi, ale bez chemie u mna ani drzanie sa za ruky, nieto este bozky ci sex, brrr... ide o to, ci si s nim vies predstavit nieco intimneho charakteru alebo nie... ak ta v tomto smere nepritahuje, za mna by to bolo no-go...

hederamonstera
10. sep 2020

Mala som taky vztah s chlapom, ktory ma nepritahoval....tesila som sa vzdy na kramy (lebo sme nemuseli sexovat) a pod. Cele zle. Nevydrzalo to (aj kvoli tomu)

anita6666
10. sep 2020

Nechala by som si ho ako kamoša na voľný čas (nie sex) narovinu by som mu to povedala a nech sa už zariadi ako chce.

anita6666
10. sep 2020

Nechala by som si ho ako kamoša na voľný čas (nie sex) narovinu by som mu to povedala a nech sa už zariadi ako chce.

majkeel
10. sep 2020

Otazka je, ci iba nie je tvoj typ, alebo by mohol o trochu krajsi, alebo ta natahuje, ked sa ta dotkne.
Ak trojka, ze fuj, nelam to a nechajte to tak, to sa neda prekonat ani casom. Iba si robi zbytocne nadeje.
Ak 1,2, mysli trocha dopredu. Ked si sa orientovala iba na vzhlad, tak to nevyslo. O par rokov zostarnes, on zostane rovnaky (rovnako skaredy ;) ), potom ta mozno zacne pritahovat, lebo sama zacnes pozerat viac na povahu, ako na vzhlad, lebo uz nebudes sama najkrajsia. Ale uz bude zadany s inou, alebo uz pre zmenu nebudes pritahovat ty jeho.

evamea
10. sep 2020

Ja osobne si neviem predstaviť sa dať dohromady s mužom, ktorý síce môže byť dobrý človek, ale absolútne ma nepriťahuje a čakať, či sa vo mne niečo vôbec niekedy zmení. Ako spoločník na výlety OK ale vzťah asi nie.
Samozrejme niekto môže mať skúsenosť a vznikla z toho veľká láska, ale ja by som sa na to asi moc nespoliehala.
Ak chceš, daj mu šancu a stretávať sa môžte ako priatelia a ak ti bude aj naďalej ako tu bolo spomenuté ako brat, tak asi to už inak asi nebude.

arianna25
10. sep 2020

Mila autorka, ty nemusis byt teraz hned rozhodnuta, ci to bude vztah alebo nie. Nechaj veciam volny priebeh. Nesustred sa na to usadit sa s niekym, lebo chlapi to vycitia a potom maju zenu raz dva v hrsti. Cas ukaze. Dychaj, uvolni sa, uzivaj si chvile pohody a uvidis.
Vycitis sama ci to chces alebo nie a medzitym sa ti ukaze cesta.

marsmykkok
10. sep 2020

Ja súhlasím s @majkeel Ak ti je vyslovene výzorovo odporný alebo nepríjemný, je to bez šance, ak je v pohode, len nie je sexi tak kľudne pokračuj vo vzťahu, časom sa na základe súžitia, povahy a tak to zlepší.

autor
10. sep 2020

@majkeel vobec to nieje tak ze by ma z neho natahovalo, dokonca si ani nemyslim ze je nejaky skaredy taky normalny vyzorovo len z neho ku mne nic nejde sexualne neviem si to moc predstavit bozkavat sa s nim alebo s nim mat nieco viac a citit pri tom nieco, ale zas vzdy ked som s nim je mi super, keby ma pritahoval povedala by som ze je to ideal aky som dlho hladala

lucmirka124
10. sep 2020

A uz si ho vobec pobozkala? Objala? Pritulila sa? Mozno tam je ta iskra a chemia kt potrebujes.

lucilaines
10. sep 2020

Tiez som mala takyto vztah, najlepsi chlap akeho som stretla, dodnes si to myslim. Velky dobral, mily, zlaty, modre z neba by mi zniesol. Ja som tomu aj sancu dala a naozaj som uprimne chcela, aby to fungovalo, ale nedalo sa. Pri intimnostiach ma striasalo a trpela som, casom som sa mu zacala vyhybat a nevedela som to prekonat.

nini1010
10. sep 2020

Mam kamosku ktora na zaciatku vztahu k muzovi necitila sex.pritazlivost.Teraz maju 2 synov a naozaj velmi velmi pekny vztah.Su k sebe taki pozorni a laskavi ze myslim ze aj to sexualne sa nastavilo casom k spokojnosti oboch.Ja by som tomu dala sancu.Nie ai pubertiacka,dopraj si konecne nieco dobre a verim ze ak je naozaj tsky fobry a pozorny ze ai ta ziska.

lenuliatko84
10. sep 2020

A naco mrhas cas s niekym kto ta nepritahuje?ci si nechas neskor urobit decko a opustis ho lebo ta nepritahuje?ano treba lasku,ale k manzelstvu patei aj vasen a dobry sex,inak clovek hlada inde

autor
10. sep 2020

@lenuliatko84 mrham s nim cas pretoze sa ku mne pekne sprava a asi som uz dospela ale vasen a sex pre mna niesu na prvom mieste a dieta si uz neplanujem robit vo vztahu kde nieje laska zo svojej chyby som sa poucila, zaujimalo ma ci ma niekto skusenost s tym ze sa veci casom daju zmenit to bolo vsetko

veronikaszabova
10. sep 2020

Anonym - lenza vasen a sex su vo vztahu dolezite...

tinatitti
10. sep 2020

Ja som žila takto s manželom 12 rokov. Absolútne ma v intímnej sfére nepritahoval, sex s nim ma nebavil. Nikdy som ho však nepodviedla a posledne 3 roky sme spolu už intímne nežili. Dnes je to môj ex. Naozaj som lepšieho muža nepoznala, veľmi dobre spolu vychádzame aj teraz, urobili by sme pre seba navzájom hocičo, hocikedy sa vieme jeden na druhého spolahnut. Avšak ako partneri už nie. Už sme len rodicia našej dcéry.

hankm
10. sep 2020

nechaj ho ist. ty potrebujes buchaca nie dobreho muza. maj v sebe trocha charakteru. dieta uz mas, reprodukcnu povinnosti si si splnila. zmier sa s tym a vyhybaj sa takymto musom ako je on. zameriavaj sa iba na alfa samcov, a epizodicke vztahy iba za ucelom sexu. na romantizujuci vztah zabudni.

hankm
10. sep 2020

@tinatitti 12 rokov? riadne pokrytectvo, musim povedat. sorry, ze tak natvrdo.

lenuliatko84
10. sep 2020

Aj ja som dospela neviem si predstavit zitov bez vasne.mam 36 a este zopar desatroci vasne s muzom ma caka,skoda ze si myslis ze dospela zena ako ty nema uz narok na vasen

tinatitti
10. sep 2020

@hankm nie som pokrytec. Je to dobrý chlap, ľúbila som ho. Prvýkrát sme spolu mali sex po pol roku randenia. A vtedy som pochopila, že v tejto oblasti nie sme kompatibilný. Ty by si nechala muža len preto, lebo sa ti sex s nim až tak nepáči? Aj keď ho máš úprimne rada? No mne to prišlo nefer. Ak je teda toto pokrytectvo, tak ok, som pokrytec. Ale necítim sa ním byť.

lenuliatko84
10. sep 2020

@tinatitti mna by skor zaujimalo,preco si s takym muzim zakladala rodinu?ked si vedela ze sex je o nicom.mohla si ho nechat tak a hladat dalej

whatever1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
radkaradix
10. sep 2020

ženy majú tú výhodu, že sa vedia zaľúbiť aj časom, pretože na mužoch ich priťahuje aj ich správanie.. ;) nevzdávaj to hneď, ak máš pocit, že inak je v tom perspektíva.. lebo po rokoch každá vášeň a vzrušenie opadne, krásavec zostarne a práve v tomto prípade oceníš, že vám dvom ostane práve ten dobrý vzťah, priateľstvo, spoločné záujmy, humor, rešpekt atď... navyše, možno ti na ňom vadia len drobnosti.. možno vôňa/oblečenie/účes a to postupne môžeš zmeniť k svojej spokojnosti :D :D držím palce!

hankm
10. sep 2020

@tinatitti ja som muz 🙂 z mojho pohladu, partnerstvo (manzelstvo) sa ma uzatvarat s rovnocennym partnerom, tz. ktory mi vyhovuje vo vsetkych sferach (nejake male nezrovnalosti su OK) ale nesulad v sexe je fatalny !!!! preto je VZDY lepsie ukoncit a zist z kratsej cesty. evolucia to vsak zariadila tak, ze v tejto sfere bezprecedentne vyhravaju alfa samci a zeny uz podvedome citia, ze oni nie su az taky vhodni na dlhodobu starostlivost tak si za otca dietata vyberu pragmaticky, tak ako ty "dobreho muza". ono ten alfa samec ak by mal platit na vsetky deti, ktore za zivot splodi tak neviem neviem, boris je len jeden. v podstate si ho iba vyuzila na relativne dobry geneticky material, financne zabezpecenie, emocnu podporu a vychovu a v momente, ked si podvedome zistila a uvedomila si, ze uz zvladas vychovu sama tak sa ozvali dlho potlacene pudy a tie si uz nevedela potlacit. dalsi fakt, kym su deti male tak asi vseobecne u zien klesa chut na sex, unava, starosti...milin tem na koniky a ked sa zena upkoji opadne primarny stres tak sa dostanu na povrch tie utlmene pudy. nie nadarmo sa hovori, ze zena si sex najviac uziva okolo 40tky. zhrnute, od zaciatku si beries iba to, co je dobre tebe. je to napisane velmi kruto, ale neiktore veci sa inac nedaju. ludia su velmi slabi a evolucia sa s nami vie velmi skaredo zahrat.

0silvia0
10. sep 2020

@tinatitti a nasiel si tvoj muz kompatibilnejsiu zenu k sebe? A ty mas noveho partnera?

tinatitti
10. sep 2020

@hankm nesúhlasím. Nebudem ti tu rozpisovať celý svoj život. Máš na vec svoj názor, neberiem to to. U mňa to však nebolo o tom, čo pises. Možno vo všeobecnosti to platí, no na môj život nie.

tinatitti
10. sep 2020

@0silvia0 môj ex manžel je stale sám. Áno, ja mam nového partnera. Mam s nim malú dcérku.