Chlap ma fyzicky nepriťahuje

29. sep 2022

Nejaký ten čas sa stretávam s jedným mužom. Je mi sním dobre, je vtipný, zaujíma sa, podporuje ma, má pochopenie. Cítim sa sním dobre. Priťahuje ma to aký je, viem si ho predstaviť ako chlapa do budúcna avšak fyzicky ma nepriťahuje. Poznamenal, že by bol rád ak by sme to naše stretávanie posunuli niekam a ak by z toho mohlo i niečo vzniknúť a teraz mám dilemu. Doteraz som to neriešila, keďže nič také medzi nami nebolo ale rada s nim trávim čas, no teraz nie som si istá čo chcem. Skúsili by ste to? Nie je vyslovene škaredý, len nie je tam tá príťažlivosť, žiadne erotické predstavy alebo túžby s nim, motýle v bruchu alebo tak.

zojazoja
29. sep 2022

Za mňa ja osobne konkrétne nie vôbec.. ú mňa museli byť motýle.. inak to nešlo a mohol by byť aj zo zlata.

melanta
29. sep 2022

Nie, vôbec by som to neskúšala. A nie je to o kráse. Ale o chémii. Ak necítim motýle v bruchu, ak ma nekopne milión voltov keď sa ma dotkne, tak neviem si to predstaviť. Chýbala by mi tá vášeň, ktorá v úvode vzťahu má byť silná a nie že žiadna.

pribinak
29. sep 2022

Keď nefunguje chemia, Tak sa s ním nestretavaj. Dávaš mu zbytočne falošnú nádej

elizabet173
29. sep 2022

nie, nešla by som do toho

tenerifka
29. sep 2022

NIE

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
54tinka54
29. sep 2022

Nie, nie a ešte raz nie 🙂

scorpionflower1
29. sep 2022

Ak ta vobec nepritahuje, nechod do toho. Ale ja moc nesuhlasim ani s tym nazorom, ze treba byt roztopena hned ako sa ta dotkne. Ja som z mojho muza nebola, prislo to postupne za par mesiacov a bolo (a je) to velmi silne aj fyzicky aj emocionalne, napriek neistemu zaciatku. Zalezi aj na tom aky je chlap v posteli.

marianarem
29. sep 2022

Co ja viem...ja by som nehadzala flintu do zita. Ja poznam viac parov, kde jeden z nich necitil pritazlivost a casom sa to zmenilo. Ked tak rozmyslam, su to minimalne 4 pary a zo vsetkych su uz dobre manzelstva a deti.

grilazka
29. sep 2022

Za mňa tiež nie. Po čase by ta omrzel taký chlap. My sme s manželom spolu už 17rokov a stále ta chémia tam je. A keďže vy ste spolu krátko,tak to vzrušenie by tam malo byť veľké.

jaskolka
30. sep 2022

Aspoň niečo by tam malo byť. Nemusíš hneď padať do kolien, ale keď ta absolútne nijako ani trochu nepriťahuje, tak veľké trvanie to mat nebude.
Mám jedného kamaráta, uz dlhoročného, ešte od škôlky. Ozaj super chlap, spoľahlivy, milý vždy pomohol. Ale ako muž má nikdy nepritahoval, hoci on by záujem mal. Tiež s nim bolo dobre, príjemne
No nevedela som si predstaviť, že by som sa s ním mala pobozkať alebo ešte niečo viac. Skratka nič tam nebolo.

domca1408
30. sep 2022

niekedy sa to prelomí prvou pusou...ale pokiaľ ani potom nie tak finito....bez príťažlivosti to nejde..lebo potom sa zrazu objaví niekto z koho sa ti tie motyle v bruchu objavia a tomuto jedine ak ublížiš...

hope87
30. sep 2022

Hmm...ja by som do toho nesla. Nikdy som sa nestretavala s niekym, kto ma fyzicky nepritahuje a ani si to veru neviem predstavit. Jedna vec je, ze ti je s nim dobre a druha je to "fyzicno". Dobre ti moze byt aj s kamoskou, mamou, atd...ale s chlapom, ktory by mal byt tvojim partnerom, je to o niecom uplne inom. Takto ho mozno len tahas za nos a ani si to nechces priznat, lebo tebe je s nim dobre a on od toho ocakava dalsi level. Si na to pripravena, ked ta nepritahuje?

w123
30. sep 2022

ja som sa s takym dala dokopy a som maximalne spokojna najlepsi chlap na svete to je 🙂 ja som sa s nim od zaciatku citila uzasne len som si s nim nic nevedela predstavit a casom som sa zalubila do toho kym je a potom som po nom uz tuzila aj fyzicky dodnes ho milujem preto aky je to clovek a nie pre jeho obal a on to vie 🙂 a je s tym ok a inak ako halsey povedala motyle v bruchu su varovne znamenie 😃 daj tomu cas

daniela2202
30. sep 2022

Určite skús, možno nestane veľký zlom, a budeš šťastná ako blcha....stále platí- čo po peknej miske, keď je prázdna 👉

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
scorpionflower1
30. sep 2022

@w123 ja si myslim, ze tie "motyle v bruchu" dost ludi precenuje. Urcita pritazlivost tam byt musi, to je fakt, ale tie motyle a silna sexualna pritazlivost dokaze zatemnit usudok. Par mesiacov kvalitnych postelovych radovanok, ludia si myslia, ze strasna laska a po roku-dvoch-troch zistia, ze si nemaju vlastne co povedat alebo su nazorovo totalne nekompatibilni a nic okrem toho sexu im spolu nejde.

zojazoja
30. sep 2022

@scorpionflower1 to veľmi zlahcujes..ale motýle v bruchu nie je predsa jediná požiadavka, ktorá určí,že si dotyčný začne niečo viac..vzťah.. pri motýľov v bruchu predsa nejde o sex..nejde o to ze mam motýle v bruchu takže ma priťahuje a hurá hurá do postele hneď s nim...

scorpionflower1
30. sep 2022

@zojazoja Asi nerozumiem co chces povedat. Sorry.

katuskamala1
30. sep 2022

Moja sestra tak hovorila, ze on mi je ako braaaat. No a z brata je uz 20r manzel a maju taky sexualny zivot jak keby mali 17 rokov a to cely cas :D :D

Inak ja osobne, by som sa s nim bozkavala a ak by prislo vzrušenie, tak by to fungovalo, ale ak by mi bol ten bozk neprijemny tak žiaľ neni o com..

mandzula
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zojazoja
30. sep 2022

@scorpionflower1 motýle v bruchu nerovná sa hneď sexuálne radovanky

germaniawerks
2. okt 2022

@mandzula A ako ťa pobozkal, keď ťa nepriťahoval?

mandzula
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marca12
2. okt 2022

Ak ani pri bozku nepocitis nic,tak to ukonci. Chemia vo vztahu musi byt,inak po case horko zaplaces.

germaniawerks
3. okt 2022

@mandzula Fíha, tak to kvitujem. A ako to prebehlo? Tak asi sa ti nevedome páčil, len si o tom netušila.

mandzula
3. okt 2022

@germaniawerks vzdy mi imponoval jeho mozog, to bol asi ten rozhodujuci prvok.