Správanie nevlastného otca
Zdravim , mám priateľa s ktorým som pomaly rok žijeme spolu. Bábo z prvého vzťahu ktoré má 15 mesiacov , vnútorný pocit vomme mi hovorí že nieje voči môjmu synovi úprimný predomnou.. ale dnešný deň mi nedá spať . 3 dní do zadu boli spolu vonku. Potom som sa opýtala syna čo robili vonku . Ukázal že mu ťahal vlasy a bacal po hlave . Neriešila som . Priateľ povedal že mu iné dieťa dalo lopatkou. Dnes som volala so sestrou pýtala sa ho cez kameru . A kde je.... ? ( nechcem menovať meno priateľa ) a malý sa bacal po hlave . On mu že ty podvodník čo namna klameš .potom sa priateľ nahneval išiel fajčiť a ja mu hovorím čo to ten malý ukazuje teraz si budú všetci ktovie čo myslieť.a ešte ak to ukáže svojmu bio otcovi tak potom zas budú starosti. A priateľ na to že tak dostane tak isto aj on . Neviem vôbec čo si myslieť a ako reagovať.
Mňa skôr zarazilo to, že sa ti to ani nesnažil nejak vysvetliť, ale proste hneď vybehol s tým, že dostane aj jeho bio otec. Neviem, či si si niečo takéto všímala aj pred týmto incidentom a aký je priateľ inak človek. Vieš či je pokojný alebo je to teda skôr nervák
@hanka1674 ony sú s bývalým rivaly a musím priateľa veľa krát krotiť ale čo sa týka malého som verila dosť lebo poznám ho fakt roky a teda tvrdí že malého ľúbi
Ľúbiť ho môže ale očividne je aj agresívny.
Ja ked som malemu tiez v tom obdoby vysvetlila, ze nema schodzat z postele hlavickou lebo je to auau ale nozickami, tak z toho vzniklo “mama auau” a pri tom si buchal po hlavicke. Drzalo ho to a s radostou to vrave hocikedy, mala som co vysvetlovat. Nastastie potom ho svokra naucila robit opicku, tak z toho bolo “baba hu”, buchanie po hlavicke a mala co onavysvetlovat.
Ale k teme. Skor by mi vadilo, ze “ priateľ na to že tak dostane tak isto aj on”. Ako dostane byvali a kto dalsi, ked aj on? Ako maly? Nieje ten priatel vybusny? To bynebolo dobre pri malom.

@chodec15 Ked bude starsie, tak okrem vyprasku sa moze dostavit aj zastrasovanie. Vzdy sa najde sposob, ako umlcat obet. Tak sa neda fungovat, ze mam partnera, ale nemozem mu vobec doverovat, vsetko musim sama riesit. Teraz uz je to skor o tom, ci ma autorka oporu aj v niekom inom, ako to chce riesit, ci ma kde byvat a tak, ale to je zase ina diskusia.