icon

Správanie švagra

20. nov 2021

Ahojte potrebujem sa vyrozprávať lebo to čo sa.vcera u nas odohralo už bolo moc.
Mám 30 rokov som vydatá a aktuálne v 27 TT a nevieme sa s manželom dočkať našej princezničky ktorá sa nám má narodiť začiatkom marca. Keďže mám zdravotné problémy a cukrovku už dvakrát som predtým potratila raz v 10.tt druhýkrát sa nám narodil mŕtvy synček v 23 TT..ide o to že postupne už zariadujeme detskú izbičku a v izbe našej malej sa nachádza jedna staršia valenda ktorej sme sa potrebovali zbaviť..tu nastúpil mužov svagor že on príde s kolegom aj dodávkou a tu valendu zoberú k jeho strýkovi..tak sme boli radi..dohodli sme sa že prídu v piatok po obede manžel mal poobednú smenu takže on nevedel pomôcť s vynesenim ale.svagor sa dušoval že.s kolegom to zmaknu..včera o tretej zazvonil že prišiel po valendu že má dodávku požičanú na hodinu..ale prešiel sám že kolega musel ísť domov a nemohol prísť tak mu hovorím že sám to určite nevynesie a on na mňa že však mu hádam pomôžem ja.. najskôr som si myslela že sranduje že vidí v akom som stave a a ta valenda je fakt ťažká veď.aj traja chlapi majú čo robiť ju odniest ale on ma začal presviedčať že to v pohode my dvaja zvládneme tak som mu slušne vysvetlila že nech sa nehnevá ale ja určite nebudem tu obrovskú rarohu zdvíhať nechcem ohroziť svoj nenarodené dieťa že nech chvíľku počká skočím poprosiť suseda čo býva nad nami ci by nepomohol a vtedy na mňa spustil krik že kedysi ženy aj tehotné nosili ťažké veci pracovali na poliach až do pôrodu tam por odili a pracovali ďalej že však aj jeho žena tehotná vlacila ťažké veci a ich syn je tu živý a zdravý že to len ja som rozmaznáva

Strana
z2
jaskolka
20. nov 2021

Kašli na blbca. A argumenty, že kedysi pracovali do pôrodu a rodili na poli? A to, že x prípadov porodili mŕtve, či ťažko poškodené dieta, čo zomrelo krátko na to, alebo zomrela aj žena, to už nikto nespomína.Volakedy bola obrovská úmrtnosť novorodencov aj rodičiek, ženy aj velmi často potracali,rodili predčasne mŕtve plody, práve kvôli ťažkej drine, ale na to sa "zabúda"

mareka49
20. nov 2021

Kus chuja.
Ved akože keby si sa pretazila a začala náhodou rodiť, tak som zvedavá ci aspoň vtedy by sa uvedomil.
Je rozdiel odniesť nákup a zdvíhat x kilovu rarohu..

elizabet173
20. nov 2021

bude ti lepšie, keď ti tu tridsať báb napíše, že je to debil? Veď to vieš, tvoj muž má rovnaký názor, nechápem, prečo sa tým dva dni zaoberáš

autor
21. nov 2021

@elizabet173 ja som sa len potrebovala vyrozprávať rovnako ako to tu robí x ostatných žien ..

elizabet173
21. nov 2021

tak to chápem, ale zbytočne si tým kazíš náladu ešte aj na druhý deň

kamatopo
21. nov 2021

Debil a viac by som sa s ním nebavila. Ak by si náhodou potratila tak takýto primitiv by povedal že šak ti to nekazal. Proste ser naňho.a švagriná by sa mohla hanbiť. Keby toto spraví môj muž tak ho zjazdim a nie aby som mu držala stranu. Tehotenstvo nie je choroba a kedysi aj veru ženy rodili na roli no koľko detí pomrelo aj vtedy a aj žien takže takýto primitiv nemá čo robiť v tvojom živote

voleksi
21. nov 2021

Ved keď jeho žena vlacila ťažké veci v tehotenstve,prečo ju nevzal so sebou,aby mu pomohla?

Strana
z2