Správanie švagra
Ahojte potrebujem sa vyrozprávať lebo to čo sa.vcera u nas odohralo už bolo moc.
Mám 30 rokov som vydatá a aktuálne v 27 TT a nevieme sa s manželom dočkať našej princezničky ktorá sa nám má narodiť začiatkom marca. Keďže mám zdravotné problémy a cukrovku už dvakrát som predtým potratila raz v 10.tt druhýkrát sa nám narodil mŕtvy synček v 23 TT..ide o to že postupne už zariadujeme detskú izbičku a v izbe našej malej sa nachádza jedna staršia valenda ktorej sme sa potrebovali zbaviť..tu nastúpil mužov svagor že on príde s kolegom aj dodávkou a tu valendu zoberú k jeho strýkovi..tak sme boli radi..dohodli sme sa že prídu v piatok po obede manžel mal poobednú smenu takže on nevedel pomôcť s vynesenim ale.svagor sa dušoval že.s kolegom to zmaknu..včera o tretej zazvonil že prišiel po valendu že má dodávku požičanú na hodinu..ale prešiel sám že kolega musel ísť domov a nemohol prísť tak mu hovorím že sám to určite nevynesie a on na mňa že však mu hádam pomôžem ja.. najskôr som si myslela že sranduje že vidí v akom som stave a a ta valenda je fakt ťažká veď.aj traja chlapi majú čo robiť ju odniest ale on ma začal presviedčať že to v pohode my dvaja zvládneme tak som mu slušne vysvetlila že nech sa nehnevá ale ja určite nebudem tu obrovskú rarohu zdvíhať nechcem ohroziť svoj nenarodené dieťa že nech chvíľku počká skočím poprosiť suseda čo býva nad nami ci by nepomohol a vtedy na mňa spustil krik že kedysi ženy aj tehotné nosili ťažké veci pracovali na poliach až do pôrodu tam por odili a pracovali ďalej že však aj jeho žena tehotná vlacila ťažké veci a ich syn je tu živý a zdravý že to len ja som rozmaznáva
Jednym uchom dnu, druhym von 😉. Ty vies kolko strachu a usilia ta stoji kazde tehotenstvo, nepotrebujes o tom predsa svagra presviedcat. Nech si mysli co chce, ma narok na vlastny nazor, ty si sa zachovala spravne.
a? rozumu mu nenalejeme..
gauc vyhodte k smetiaku a na buduce hulvata do bytu nepustaj ked si sama
Viete ja niesom žiadna krehotinka ja sa nebojím ťažkej roboty ale to je taký problém pochopiť že mám strach o svoje dieťa? Vždy som vedela že muž manželovej sestry je primitív ale toto čo predviedol včera je moc
Neuraz sa, ale je to debil. Lutujem jeho manzelku.
Vobec sa tou situaciou netrap
Kašli na neho. Ty sa staraj o seba, svojho muža a bábätko v brušku
Hentaky pako? Ani sa ním nezatazuj
Debil je to, iné by som k tomu nepovedala.. poznala.som v mojej rodine podobného bula už je našťastie mimo mojej rodiny..
Ponukne sa s pomocou a nakoniec sa urazi? Tieto samonasieracie typy su ceresna😂 nemas mu co vysvetlovat
takého somára som mala.... nútil ma prenášať s ním nábytok, a dva mesiace pred pôrodom som na poli zbierala zemiaky - svokra doma a ja sama po poli chodila s kýbľom kým on sa vozil po poli na traktore...
mne sa nič nestalo, bábo sa narodilo presne na deň, ale normálny človek sa takto nespráva...
To co je za chlap? Obmedzene nazory a este ta aj pourazal. Dufam, ze si to povedala manzelovi. Pomoc od neho uz nechcite.
Tak ja by som mu gauc nepomáhala zniesť ani keby tehotná nie som ...veď žena nemá takú silu o tom ostatnom radšej pomlcim. Blbec.
Zavrieť mu dvere a čau. Ako aj ja som teraz tehotná, nič mi nie je a nohy mam vyložene,, nerobím nič a muž ma obskakuje. A ani ako netehotna som nikdy nebola ochotná vlacit tazke veci. Možno by som švagrovi povedala, že keď si to jeho žena nevedela lepšie zariadiť a nasla si vola, ty za to nemôžeš, tak nech ona drie pri nom ako mulica.
@janinah máme ju ešte stále doma veď sa to stalo len včera..ale.slubil mužov bratranec že ju zoberie tak v nedeľu s mužom vynesú
By som ju dala na bazár za odvoz a svagrovci ukázala cestu a povedala nech zavrie zvonka
Svagrinej ine nezostava, ona s tym chrapunom musi zit, tak bude klamat samu seba, ze je ok
Je pravda, ze kedysi zeny aj na tom poli niekedy porodili. Toto sa spomina. Ale uz menej sa spomina, kolko deti zomrelo. Moja babka aj toto doda a ze sa aj niektore napr. neprebrali uz po makovom vyvare.
V prvom tehotenstve sme byvali na 2.
bez vytahu, jedine, co mi muz dovolil vyniest bol toaletny papier. Ked ma na 1. pristihol s taskou, skoro ho kleplo. Ani podla mna nie je tehotenstvo choroba, ale toto je ozaj cez. Kasli na magora. Ja mam tiez svagra idiota a uz neriesim. Syn ma 4 mesiace, este ho nevidel, lebo nema cas, ale uz je na 3. dovolenke od jeho narodenia. A ja dufam, ze este dlho nebude mat cas, nechce sa mi pretvarovat.
Spýtala by som sa ho, koľko tehotenstiev má za sebou. Tým by som debatu ukončila. Blbeček 🙈
Najlepsie, co mozes teraz urobit pre svoje nenarodene dieta je, ze tuto skusenost so svagrom “mentalne zahodis”.
Je to debil, kasli na neho.
Blahoželám svagrinej za výber partnera. To dlho musela hľadať tak galantneho a empatickeho chlapa?
uprimne.... uz v zivote nikdy by som o takehoto cloveka nezakopla. akoze.... neexistuje. kaslat mamho aj na svagrinu. on porusil dohodu. on nesplnil slub.... ON. toto by bol pre mna dovod prerusit vztahy a fakt sa stretnut len formalne ked musis. konecna. akoze ine vulgarizmy mi nanho sadnu ale nechcem aby mi zmazali prispevok

Že on nám chcel urobiť službu a pomôcť ale môže sa na nás zvysoka vykašľať keď ja sa hrám na citlivku a krehkú kvetinku čo za to že je tehotná už nemôže nič robiť že tehotenstvo nieje choroba..a podobne..odišiel s tým že si s tým gaucom máme pomôcť sami bachol dvere a odišiel