Spravili by ste si dieťa s chlapom, ktorého poznáte mesiac?
Spravili by ste si dieta z chlapom ktoreho poznate mesiac ? Vravel ze by uz chcel dieta ja mam 23 a on 35 .. sme spolu mesiac ale za ten čas ma uz viac krát oklamal
prave si napisala vyborny navod ako si posr*t zivot, ale ze na totalku.
Nuz, kto chce kam...
Len toho dieťatka mi je velmi luto, s takymi rodicmi ho pekne detstvo rozhodne necaka.. ☹
a nie, ani normalneho chlapa a ani debila si dietatom neudrzis!
no moja na 23 rokov si dosť beznádejný prípad, akože udržíš si chlapa dieťaťom, no tak to si na mega omyle, potom tu budeš plakať, ostala som sama a neviem čo robiť, po mesiaci a s debilom ako vravíš

vyzerá, že je zazobaný. načo inak takého starého (a ešte podľa jej slov) debila po mesiaci chcieť udržať???
@ukulela Boris nemá 35 :D :D :D ale ako vtip je to na 1*
@spadnutaslivka jasne, mas pravdu ... a okrem toho, on uz pomaly u dobre vyzerajucej a aspon trocha rozumnej mladej baby nema sancu. mam pocit, ze tie posledne boli uz len transky a ucastnicky dvojboja botox-silikon ...
Ty si truba 😀
zase sa nejaký pubertiak dobre baví? U vás už asi prší a nuda, čo?
Uz dlho, od svojich 11 rokov, som nepouzola tento slovny obrat ale... Si blba alebo ano? 🤣🤣
Jasné, že on by už dieťa chcel, veď už nato vek má. Ale ty si riadne sprostá. Poznáte sa mesiac, za ten mesiac ťa už viac krát oklamal, ale takého debila si treba udržať deckom. Rýchlo sa zobuď z toho sna lebo žiadneho chlapa si nikdy deckom neudržíš. Aby si tu o pár mesiacov nepísala, že si slobodná mamička, nemáš kde bývať, za čo kupiť jedlo a chlap ťa opustil a neplatí alimenty. Nikdy nepochopím, ako dokážu byť niektoré ženy sprosté, ale také si naozaj nič iné ani nezaslúžia ako aby ich život poriadne prefackal v horšom prípade aj debilný chlap.
Podľa mňa len vymyslená téma
A za pár mesiacov budeme čítať, ako pouzivala každú možnú ochranu a zadarilo sa. A samozrejme zmenil sa až potom. Ďalšie témy budú či už pipol rodicak a ako z neho vyžiť. Niektoré si fakt zaslúžia to čo majú.
Byt zalubena do citujem"debila" je hlupe.
Rychlomsa odlub!!!
A dietatom si ho nepridrzis.ked nebude chciet,nezoszane pri tebe.
Prave preto,ze je,ako vravis "debil"
A este ta za mesiac viackrat oklamal...
Ty si normalna????
Posli ho do kelu!
A po mesiaci by som s nim este ani nesexovala,nieto riesila dieta..
Boze dobty,pomoz🙏🙏🙏🙏🙅♂️

Dolezita otazka pre mnohe zeny - je to Boris Kollar?