icon

Stále čakám, že kedy budú zásnuby

vve
29. okt 2020

Ahojte je tu este niekto retardovany ako ja kto stale caka a stale nic a trapi sa pre to kazdy jeden den? Chcem sa s niekym takym podelit o pocity lebo nemam to komu povedat.
Snazime sa o babo vsetko fici jak ma ale toto akoze kde sme kde su gentlemani ktori si chcu vziat svoju partnerku a tuzia ju mat. Strasne ma to deprimuje. Ja viem ze sa lubime ja viem se raz sa vezmeme ale uz cca rok a pol na to cakam pretoze sme sa o tom aj bavili aj vyzeralo ze to planuje.
Ked nieco chcem tak to spravím ci? A nemam ziadne prekazky (financie atd). Pretoze uz som si zacala nemyslat ze setri na prsten hahahahhaha to uz by bol aky fail... naivka som asi. Neviem prosim nedissujte ma a nedemotivujte my sa ozaj lubime nema inu a chce byt somnou len proste je tu otaznik ze oreco???? Ja uz chcem byt manzelka jeho :(:(

Strana
z3
vve
autor
30. okt 2020

Teraz mam taky divny pocit ze predsa som mohla vydrzat. Ale zaroven som si dokazala to, co ste tu mnohi pisali. Riesit vaznu debatu narovinu. A dokazala som to. A mam klud na srdci aspon.

janickacrazy
31. okt 2020

@vve urobila si dobre, neboj, tak hádam to dobre dopadne

janeninka
31. okt 2020

@vve tak gratulujem. Co ty vies mozno si predisla aj nejakym neprijemnostiam. Este by si bola nanho takto par tyzdnou nabrusena a uz by si aj zacal daco namyslat.

vve
autor
31. okt 2020

@janeninka mas pravdu dakujem za uhol pohladu. Je to tak ako ma byt. A po vyspati z toho, som sa zobudila stastna a spokojna, ze viem, ze ma chce. Ozaj som prisla teraz o vela nervov a podrazdenych dni tak uz som zasa spokojna milujuca a mila priatelka 😂🥰🥰

vve
autor
31. okt 2020

Ďakujem všetkým 🤩😍

Strana
z3