Stará sa vám svokra do výchovy detí?
Aj Vám sa svokra stará do výchovy?Poučuje a tak?
@katuska04 potom je slaby
Nastastie sme spolu malo tak velmi nie,ale ked je u nas alebo my ideme k nim tak ano,stale to iste preco mu nedas toto a toto,take babo uz moze jest vsetko,minule mu pchala smotanovy nanuk s cokoladou (maly ma skoro 9m) a alergiu na bkm,ked som jej povedala ze to nesmie tak namna vyskocila ze co by nesmel moze vsetko ze ona vie,priznam ze trosku som pouzila taky vyraznejsi ton a povedala ze ma alergiu na bkm a nic z mlieka nesmie,tak koniec sveta branim jej byt s malym,idem ju piucovat atd atd a aby som nezabudla preco ho nedavam do chodacky,preco ho nedavam sadat,zbytocne vysvetlujem ze cvicime vojtovku lebo je pozadu lebo ona furt svoje,tak obmedzujem stretnutia na minimum,jednak ma z nej boli hlava a za druhe len co sa otocim uz pcha do drobca bludy a najradsej by ho mala 24h v kociku,nezaujima ju ze maly sa mi tam dobre nevyspi a ukazovat susedom,ked jej poviem ze maly to nema rad a vzdy pride z jej prechadzky nervozny tak sa osopi ze ho musi brat castejdie!!skoda slov k nej
@adal tiez ma zaraza ako niektore dokazu svokru nazvat,ano aj mne svokra ide na nervy,aj mi ublizila vela krat,ale z ucty k manzelovy a k tomu ze je to jeho mama by som si nedovolila ju urazat.mna na mojej zaraza to ze predtym mi vravela ako sa jej svokra starala do vychovy a do vsetkeho,plakala kolko si vytrpela a teraz robi na vlas to iste a to nechapem!
@sandrusa2803 áno... aj partnerova sestra resp.dve sestry..
Keď bol maličký tak občas zapindala že je malý slabo oblečený to aj v lete keď boli 40 teploty ale ako narástol tak nie vobec ani slovo nepovie ja mám svokru rada veľmi nemôžem na ňu povedať ani len slovo cixe pre mňa top svokra na svete.. maleho lubi pomáha mi s nim pokazde keď má čas i ho bere k sebe... ani moja mamina nehovorí nič nechávajú to na nás ved nim sa tiež nepacilo keď im do toho kafrali predsa...
@lenbea tak ta ma ta pani svokra dieru, ale v mozgu a poriadnu 😂😂😂
U nás je to hmmmm malý je stále zle oblečený -este ho natruc vyzleciem nech behá pre mňa za mňa nahý ,stále má sopel - neviem kde ,stále ide byť chorý - neviem kedy a stále je hladný - namiesto pozdravu pri príchode malému daj jesť ,a jesť mu daj a jedol už ,no nekrmim ho asi.Napapa sa rukami už je zle lebo sa mu ani pri jedle nevenujem - nechám ho nech sa ešte viac hra v tanieri .A úplná topka je náš malý nepapa sladkosti a kupovanu výživu to je úplná katastrofa bez toho umrie hladom a to ho vidia raz za mesiac dve tri hodinky keď ho prídeme ukázať 😂😂😂😂😂😂
@prihlassa asi tam nejako často chodíte.... Raz za mesiac to je často, ja by som to nezvládla, obdivujem Vás, že toto musíte trpieť...
@sellycka13 raz za mesiac to sa v pohode dá kým s manželom vypijeme kávu prejde hodinka a potom väčšinou manžela vytočia rodičia, dvíhame sa a odchádzame a tým prejde každá zdvorilostnã návšteva a malička útecha je nastúpim do práce a znova budeme na úrovni návštev na narodeniny a sviatky
@prihlassa škoda ešte aj sviatky a narodeniny si pokaziť 😂😂😂ja som žiadala priateľa, že na moje narodeniny tu nechcem nikoho vidieť, aby mi nepokazili narodeniny napríklad 🙈😂
Na moju svokru alebo ako by to som to nazvala nemá nikto 🙂🙂 to je iný extrém teda nie stále občas keď to príde ide do tuhého.Ked mal malý 2-3mesiace chcela som vyvetrať baby sa mu lepšie spinkalo samozrejme prišla hore zbadála že je otvorené okno a hneď som ostala špina a či si chcem vychovávať deti ako mati.tak dom jej povedala že áno 🙂🙂🙂( o pol 11 večer chodila snama domov a plakali sme čo sme boli dosraty dosraty s prepáčením) povedala som si svoje a mala som 3 dní pokoj. Malý nemôže plakať lebo bude chorý,zajide sa, a neviem čo všetko 🤦🤦🤦🤦🙂🙂🙂 no čo vám poviem celé zle a najhoršie na Tom bolo to že sa sťažovala dcére a ťa hneď domna tak tu som tiež rýchlo uzemnila že keď ona bude mať deti pochopí a sama bude vedieť čo je pre jej decko najlepšie. A bolo toho ešte strašne moc ale čo povedala naposledy tak to jej nikdy v živote neodpustím... Poznáte to keď idú dieťaťu zúbky ake je ...no tak nám šli a mal zvýšenú teplotu až horúčku dva dni mi poriadne nejedol a len na mne nalepený prišla ,,svokra"hneď mi ho brala na ruky lebo ja si neviem utíšiť svoje dieťa ,utisila som ho a až s toho plakania zaspinkal . Samozrejme keď sa zobudil tak s plačom tak si ho šla prebaliť prezliecť a že hneď mu dám papať ...samozrejme vtom sa objavila medzi dverami a povedala že preboha živého daj tomu malému najesť ja nebudem na neho pozerať ako umiera😢😢😢😢😢😢 a to bola posledná kvapka a od tedy sa snou nerozprávam a ani nechodí zanami.
Malý má rok a ešte ani raz neprišla zamnou obleč mi ho zoberiem ho von a ty si oddychni a ešte mi zadržala s takým posmechom že jaaáj ale som si dobre pospala.
Jednoducho není som tu vytana ako sa hovorí dcéra je dcéra a nevesta je cuzdi človek...takto takúto ja mám ,,svokru"

@katuska04