Starám sa o manželove dieťa

olustek
10. aug 2015

Maminky stara sa niektora z Vas aj o manzelove dieta z prveho manzelstva?

horana
10. aug 2015

Sice nie, ale drzim palce, rola macochy je nevdacna celkovo, aj nova mama aj povodne dieta to maju tazke a cesta k sebe byva trnita a kazda zo stran vidi vinu v tej druhej.
Ako hovori jedno prislovie: "Prdy a deti si clovek znesie len vlastne" 🙂

mamina_25
10. aug 2015

@olustek ja som vyfasovala do zivota priatela aj s dietatom so svojou uz exmanzelkou.je to obcas o drzku ale najdu sa aj krasne chvile,ktore sme spolu stravili.je to dost narocne,drzim ti palce 😉

olustek
autor
11. aug 2015

Je to narocne ja sa staram uz 7 rokov a je to ci dalej tym horsie a na pekne chvile uz si nespomeniem.

mamina_25
11. aug 2015

@olustek preco je to cim dalej tym horsie,co sa stalo?

vroni
11. aug 2015

asi ja 😉 To asi je tam preto, lebo po dvanastich rokoch je to, o co sa staram, skor dospely chlap nez "dieta" (ma 21) Ale zase my sme dobre vychadzali od zaciatku a podpora od otca bola a je 100%

olustek
autor
11. aug 2015

Pretoze nemame rovnaky nazor na vychovu s jeho matkou a ona sa snazi vsetko znicit co vybudujeme. A tym padom sa dieta nauci vyuzivat teda aj zneuzivat situaciu. Manzel ma podporuje ale viacej je v praci ako doma odchadza o 7:00 a pride 19:00 to uz mame za sebou vsetko ohladom vychovy a pripravujeme sa do postele citat knihy. A smeruje to k tomu ze uz sa mi nechce starat o neho ale venovat sa len svojim detom.

janickacrazy
11. aug 2015

@olustek A prečo je malý u vás? Prečo sa onho nestará jeho matka? Ja som sa starala o 2 deti mojho bývalého, lenže on bol vdovec, čiže mamu už nemali, ale aj tak to nebolo vždy ľahké. Koľko má malý rokov?

olustek
autor
11. aug 2015

@janickacrazy lebo ona sa o svoje dieta nedokaze postarat vraj preto ze robi na trojsmenke. Ale to je len ospravedlnenie pretoze jej to takto vyhovuje chodi po baroch uziva si maleho si berie kazdy druhy vikend a prispieva na neho 30e na mesiac.

timea7
11. aug 2015

@olustek tak to je sila....ja sa síce o partnerove dieťa nestarám, ale veľmi často bol u nás, chodil s nami aj na výlety, dovolenku, vzťah máme super. Dnes je už dospelý, vždy som sa k nemu správala ako ku kamarátovi, nie ako k dieťaťu.