Starí rodičia nejavia záujem o vnúča
Dobrý deň, neviem či som len ja taká precitlivelá ale mame 6 mesačnú dcérku. Bývame na druhej strane republiky. Manžel má pomerne mladých rodičov, ktorí si od začiatku veľmi priali vnúča. Už to bolo doslova neznesiteľne ako svokra pri každom telefonáte a navsteve do mna len hucala že kedy bude vnucatko. Svokra chcela byt mladá babka ale odkedy sa nám narodilo dieťa záujem 0 bodov. Nevideli ju ani raz!!! (chápem bola taká situácia aká bola tak sa moc nedalo, ale predtým mohli kľudne prísť) ich výhovorka, že však mame prísť mi. Neviem či som ja chorá alebo čo ale nechcela som sa s malou trepať cez 400km cez celé Slovensko keď nemala ani len 3 mesiace, Bála som sa ako zvládne takú dlhu cestu, pritom oni majú tak isto auto môžu prísť kedykoľvek, ale vždy si našli lepší program (varenie gulášu na záhrade, ísť na víkend ku kamaratom, do Čiech , na grilovacku, na chatu...), vrchol všetkého že keď malú nemohli vidieť naživo keď bola korona tak ani len cez videohovor nezavolali... dokopy ju videli tak 5 krát za 6 mesiacov a to tiež len cez video nikdy sa neopytali ako sa má ako či je zdravá či jej nič netreba ... momentálne keď je už po všetkom tak sme uvažovali že by sme šli ku ním na návštevu predsa len je mala už väčšia ale popravde keď vidím ich “záujem” nemám tam absolútne najmenšiu chuť ísť a nasilu im malú podsúvať, keď im je za ťažko vôbec zavolať opýtať sa na ňu vidieť ju ... veľmi má to mrzí voči nej, že starí rodičia sa takto stavaju k jedinému vnúčaťu .... manžel to ani nekomentuje, vzdy len povie však nikoho nepotrebujeme ani nič od nikoho nepotrebujeme, mame seba mala má oboch rodičov to je dôležité on sa nikomu nejde vnucovať .... neviem ženy dajte mi radu jak sa s tým vyrovnať lebo má to dosť trápi ....

@iva812 zdieľam rovnaký názor. Veď deti mojich deti budú ako moje vlastne ... a nie že konečne kam čas na seba. Egoizmus a pohodlie