Starí rodičia neprídu na oslavu
Ako by ste zareagovali keby stary rodicia neprisli na oslavu narodenia ich jedineho vnuka.oslava je 350km, oni cestuju po celom svete. Oslava je u mojich rodicov, boli tam raz 2 hodiny. Sme spolu 6 rokov, manzelia rok. Odmietli uz prist na svadbu mojej sestry, na moju oslavu promocii a teraz toto. Vztahy su medzi nami a svokrovcami dobre. Navstevujeme sa, byvame blizsko, ale k mojim rodicom ist zrejme nechcu. Vraj ze to by bolo na otocku. Svokor nepracuje a svokra si moze vziat dovolenky kolko chce. Berie si ju ked jej ma pristnavsteva uz 2dni vopred aby prichystala veci. Co si myslite preco?
Procetla jsem si celou diskuzi a přijdeš mi strasne agresivní ve svych odpovědích. Možná je to o tom, jak jsi jim to podala. Možná jim “oslava narození” prostě nic neříká, ne každý z toho potřebuje dělat tyátr, někteří se radují spíše potichu, a dokazují tu radost a vděk z narození dítěte jinými způsoby...
Nebuď tak vztahovačná- láska se naštěstí neměří tím, jestli mu byli v pár měsících na oslavě nebo ne…
Ak je cielom naozaj poznat dovod,jedina cesta je opytat sa priamo ich. Vsetko ostatne su len dohady,alebo skusenosti inych ludi.
Ono vieš čo je na tom najsniesnejsie, že ti malé z toho mat nič nebude, bude mu to jedno, akurát možno bude nervózne.. A navyše teraz je fakt plno kadejakých ochorení, my sa mesiac ťaháme von z kašľa a bolesti hrdla a ty ideš pri bábätku robiť mecheche a ja verím tomu, že si z tých co toť pred par mesiacmi dezinfijivala aj psa a Rusko mala aj na záchode a zrazu niekto povedal, netreba, tak hurrra party, party, zrazu sa nebojíme. Ale bacha, sú aj iné choroby, okrem toho, že korona je rozšírená ako das 🤣. Len sa akosi netestuju. Takže to, čo ty predvádza je trápne. A najmä s malým dieťaťom.
Ahoj ako preco omielas tie tropické krajiny, ich život a peniaze.
Nechápem dôvodu, preco by mali ist k tvojim rodičom, na oslavu. Lebo su to tvoji rodicia a maju velký dom? 🤦♀️
Mozes urobiť dve oslavy, opytaj sa kedy a kde im to vyhovuje a mozes nemusíš sa oduvat.
A kúpiť 4 kremese, uvariť kávu, pripadne zbúchať, pri veľkej aktivite nejaké chlebíky, ale kúpiť hotové, pripadne chrumky a fľaša vína je náročné? Moja rodina k nám ide aj keď nemáme pohostenie, aj keď nemáme dôvod na oslavu, proste sa chceme vidieť a nie násilné a nie na oslavu neviem akej kraviny pre batoľa. Naozaj nikto z rodiny nevyžaduje opekacku, hus, lokše a neviem co, my sme radi, že sa vidíme. A kľudne aj po častiach, pretože keď nás je viac, nikto sa nestihne riadne nikomu venovať, za to, že vás je ako hadov a ste zvyknutí na takéto, druhí nemusia, nevieš to pochopiť? Možno keď budeš rozvedená, tak tvoj ex a jeho rodičia budú ukazovať vášmu dieťaťu fotky z tejto akcie a budú hovoriť, že hystericka matka a a a a a dieťa samé uzná, že hold, asi majú pravdu dwdkovci a otec. Lebo tvrdiť ze budeš dieťaťu ukazovať, ako neboli na oslave par mesačnemu decku 35okm, zzn srali na teba, je choré. Chlap by sa mal zamyslieť.
Ved sa opytaj rovno ich preco nechcu prist. Ale ty to moc prezivas “ jediny syn a jediny vnuk.” A co teraz ? Ze nechcu ist na nejaku oslavu narodenia ktoru si si Mozno pre nich len ty vymyslela ( a pre teba je fo tradicia) to este neznamena ze svojho jedineho vnuka nemaju radi. Len im nemusia vyhovovat tvoje predstavy o oslave s 16clenmi tvojej rodiny. Alebo cesta tam. Je rozdiel ist na dovolenku ( ze az 4h lietadlom lol Ved to nejdu daleko ) niekde kde chcem ist a do nejakej hornej dolnej kde chce Moja nevesta aby som sla. A to ako raz bude nad albumom sa cudovat preco nie su dedkovci na foto z oslavy narodenia 🤣😂mà pobavilo. Ja mam handmade albumy z dovoleniek v karibiku a 7r sa na ne nepozera aj foto knihy z dovci s babkou vobec ju to nezaujima netrapi kto je na akej fotke. Ale teba uz aj to hneva ze neboli na svadbe tvojej sestry. 🤦♀️ zi a nechaj zit Proste nie su na take akcie davove. Nabuduce urob party doma len s dedkovcami z oboch stran a Mozno potom mas narok urazit sa ked odmietnu.Ale aj tak si z toho zbytocne robis zlu krv. Dieta mà par mesiacov este maju kopec casu ukazat radost z jeho narodenia zaujmom a starostlivostou. Nemusia byt naj kamosi s celou tvojou rodinou., a chodit na vase rodinne party.
Neznášam oslavy svadby vždy sa z toho vyvleciem...ani doma oslavy nerobím ani na rok som nerobila deťom nikoho nevolala kto chcel prišiel zagraluloval kto nie nie...a nebudem robiť oslavy kôli fotkám a darčekom keď to neznášam inak ani moji starí rodičia nerobili narodeninové oslavy svojim deťom ani moja mama nám ani ja deťom ja aj neznášam keď mi niekto dá ruku a zagratuluje necítim sa pritom príjemné aj to nerada robím asi som divná

@veronicka88 O mne si to myslí partnerova rodina, lebo oni oslavujú všetko do bodky a my to nemáme vôbec za potreby. Oni nechápu mňa, ja ich 🤣 Šialene oslavy menín, narodenín, skakacie nafukovacie hrady, catering 🤣🤣🤣 Co najviac najznackovejsie oblečenie 🤣🤣 No nieee, ďakujem 😋