Starostlivosť o malé dieťa po rozchode
Ahojte. Prosím Vás žiaľ stala sa situácia budem musieť ukončiť vzťah s priatelom. Mame spolu 6 mesačne dieta prosím ako je to so starostlivosťou. Musím mu ju dávať? Ci do 3 rokov nemusím keďže je ešte malinká. Ako to prosím je? Viem ze po dohode, ale nechcem ju dávať keď je ešte malička.
A on vobec ma zaujem sam sa starat o dieta?
Po narodeni dietata sa rozchadza väčšina parov.. je to skrat v zivote, velky rozdiel.. zničiš si život nelogickymi zburenymi hormonami...ale tak tvoje rozhodnutie :D .. odid sama s deckom :D " určite ti bude lepšie" :D :D ...
@drago12587 takže si to zvalil na ženy a muži s tým nemajú nič?
Prichod malého dieťaťa otestuje vzťah. Boli ste naozaj veľmi krátko spolu, ale nezhody prichádzajú aj pri veeeelmi veľkej zamilovaniati a tzv. osudovej láske.
Skúste psychológa, ak priateľ má záujem o vzťah, môže vám pomôcť, aby dozrel vzťah.
Ste rodina navždy, nevzdávajte to.
V akomkoľvek zväzku v budúcnosti to nebude ľahké...vždy budú prekážky ktoré budete musieť prekonávať, učiť sa spolu žiť, obrusovat sa navzájom.
Budes mať to veľmi ťažké v dalsom vztahu, lebo už máš dieťa s inym. Žila som v zmiešanej rodine, je to veľmi komplikovane.
Pokiaľ nie je alkoholik, gamebler, drogovo závislý daj do toho všetko. ...aj pre vaše dieťa.
@danielahamar v jej pripade ona opušta jeho.. s deckom na krku už bude mat velmi limitovanu buducnost. Su proste v bežnej poporodnej krize.. ale je duševne aj mentalne slaba to ustáť a bude to lutovat.. ak ten chlap neni alkoholik, nebije ju, neni na drogach a pod, len sa jej menej venuje alebo ina banalita tak robi velku chybu.. na druhej strane vela chlapov opusti ženy v prvom roku po narodeni dietata. ( Žena sa stara o deti, strati sa intimita, spoločny čas) .. nie je to len o ženach..
Je to emancipovaná múdra žena novej doby 🙂 o čo sa tu snažíte, ona má jasno má rada hlavne seba, tak to učia nie?

No naozaj ste spolu ešte veľmi krátko. Po narodení dieťaťa je situácia v rodine takmer vždy náročná aj tam, kde bola predtým veľká láska a pohoda. Ja som niekedy mala také stavy, žeby som muža aj roztrhla na dve polovice úplne bez reálnej príčiny. Proste len náročné dieťa a únava. Dnešné páry nič nevydržia, hneď pri prvom probléme rozchod. Ja na tvojom mieste ešte skúsim aspoň pol roka vydržať a pracovať na vzťahu.