icon

Starostlivosť o malé dieťa po rozchode

28. okt 2024

Ahojte. Prosím Vás žiaľ stala sa situácia budem musieť ukončiť vzťah s priatelom. Mame spolu 6 mesačne dieta prosím ako je to so starostlivosťou. Musím mu ju dávať? Ci do 3 rokov nemusím keďže je ešte malinká. Ako to prosím je? Viem ze po dohode, ale nechcem ju dávať keď je ešte malička.

Strana
z2
janickacrazy
28. okt 2024

No naozaj ste spolu ešte veľmi krátko. Po narodení dieťaťa je situácia v rodine takmer vždy náročná aj tam, kde bola predtým veľká láska a pohoda. Ja som niekedy mala také stavy, žeby som muža aj roztrhla na dve polovice úplne bez reálnej príčiny. Proste len náročné dieťa a únava. Dnešné páry nič nevydržia, hneď pri prvom probléme rozchod. Ja na tvojom mieste ešte skúsim aspoň pol roka vydržať a pracovať na vzťahu.

beata_k
28. okt 2024

A on vobec ma zaujem sam sa starat o dieta?

drago12587
28. okt 2024

Po narodeni dietata sa rozchadza väčšina parov.. je to skrat v zivote, velky rozdiel.. zničiš si život nelogickymi zburenymi hormonami...ale tak tvoje rozhodnutie :D .. odid sama s deckom :D " určite ti bude lepšie" :D :D ...

danielahamar
29. okt 2024

@drago12587 takže si to zvalil na ženy a muži s tým nemajú nič?

mantilka
29. okt 2024

Prichod malého dieťaťa otestuje vzťah. Boli ste naozaj veľmi krátko spolu, ale nezhody prichádzajú aj pri veeeelmi veľkej zamilovaniati a tzv. osudovej láske.
Skúste psychológa, ak priateľ má záujem o vzťah, môže vám pomôcť, aby dozrel vzťah.
Ste rodina navždy, nevzdávajte to.
V akomkoľvek zväzku v budúcnosti to nebude ľahké...vždy budú prekážky ktoré budete musieť prekonávať, učiť sa spolu žiť, obrusovat sa navzájom.
Budes mať to veľmi ťažké v dalsom vztahu, lebo už máš dieťa s inym. Žila som v zmiešanej rodine, je to veľmi komplikovane.
Pokiaľ nie je alkoholik, gamebler, drogovo závislý daj do toho všetko. ...aj pre vaše dieťa.

drago12587
29. okt 2024

@danielahamar v jej pripade ona opušta jeho.. s deckom na krku už bude mat velmi limitovanu buducnost. Su proste v bežnej poporodnej krize.. ale je duševne aj mentalne slaba to ustáť a bude to lutovat.. ak ten chlap neni alkoholik, nebije ju, neni na drogach a pod, len sa jej menej venuje alebo ina banalita tak robi velku chybu.. na druhej strane vela chlapov opusti ženy v prvom roku po narodeni dietata. ( Žena sa stara o deti, strati sa intimita, spoločny čas) .. nie je to len o ženach..

bejp
29. okt 2024

Je to emancipovaná múdra žena novej doby 🙂 o čo sa tu snažíte, ona má jasno má rada hlavne seba, tak to učia nie?

Strana
z2