Starší partner - názory rodiny
Ahoj.
Mám 22 rokov a môj priateľ 41 čiže je o 19 rokov starší. Sme spolu už dosť dlhú dobu (nie, nie je to pár týždňov ani mesiacov). Stretávame sa často, trávime spolu dosť veľa času, chodíme na výlety, prechádzky, ostávam občas u neho doma, ak sa dá aj na celý týždeň skrátka fungujeme spolu úplne normálne a všetko je super avšak musíme si dávať pozor na okolie hlavne v našom meste (v prírode alebo niekde mimo mesta je to vpohode). Žiadne držanie sa za ruky, pozor na slová, žiadne milé oslovenia atď pre prípad, že by nás videl niekto z rodin. Cítim sa ako 15 ročná čo si musí dávať pozor na všetko. Hlavný kameň úrazu je to, že rodičia nevedia o mojom partnerovi. Že sa stretávame, trávime spolu čas, máme sa radi. Radi by sme spolu aj bývali, začali fungovať normalne, časom založili rodinu a mali spolu bábätko. Moji rodičia partnera z počutia poznajú ale osobne sa s ním ešte nestretli. O tom, žeby som mala partnera s takým veľkým vekovým rozdielom nechcú ani počuť a sú zásadne proti. Neviem ako im to mám povedať a čo mám od nich čakať. Vždy keď túto tému aj len okrajovo nakusnem, dočkám sa odpovedí ako: "V žiadnom prípade, veď by ti mohol byť otcom. Čo budeš s takým starým robiť? Ako to bude vyzerať keď ty budeš mať 40 a on bude skoro na dôchodku? Nájdi si radšej niekoho s kým budeš na tom vekovo podobne. By sme ťa vydedili keby niekoho takého dotiahneš domov. Spravíš hanbu rodine. atď" Poraďte čo mám robiť. Ako sa k tomu postaviť.
Poznám chlapčeka, ktorý má mamu a MAL otca v podstate dôchodcu. Chlapček to teda nemal ľahké. Mysli aj na to bábo, čo vraj chcete.
Medzi nami je necelých 9rokov a je to citit ,posledne roky... tá aktivita najmä

pozri, nemáš 15. pýtať sa žien, ktoré Ťa nepoznáju, ako sa postaviť k názorom tvojej rodiny, je trošku smiešne. ty ho poznáš, poznáš váš vzťah, vaše prepojenie, situáciu..
čo ti k tomu ale ja rada poviem = základná otázka nie je, čo si o tom myslí tvoja rodina, ale to, prečo ty potrebuješ vedieť niekoho názor. Ak si o niekom presvedčená, a ak si o niečom v tvojom živote presvedčená, tak by si asi nepotrebovala vedieť, čo robiť.. zjavne ani ty nie si stopercentne ok s tým že máš po svojom boku muža raz tak staršieho ako si ty. je to jednoduché, ak si presvedčená, že to je muž tvojho života, tak sa finančne osloboď od rodičov, začni žiť s tvojim priatelom a budujte si spoločný život.