icon

Ste hlučné alebo tiché susedy?

6. dec 2024

Mame susedu, ktora je fakt hlucna. Velakrat som sa na nu hnevala lebo mi budi dieta, ked spi. Pripisovala som to preafektovanemu spravaniu. Az som si uvedomila, ze to je jej bezny ton hlasu. Od 1 do 10 v hlucnosti je to asi 9. A ja tiez nie som najtichsia, tak som sa zamyslela, ze ja som asi taka 6-7, odkedy som mama tak sa moj prejav zvyraznil.

jana_eyre_2
6. dec 2024

Myslím že mám taky bežný hlasný prejav, pri deťoch hlasnejši.. z 10tich bodov asi 7 😅 ale je pravda že keď musím kričať neznášam svoj hlas pocut..

x_mery_x
6. dec 2024

Ja nula :D :D

ivangeline
6. dec 2024

Som ale mozno je to len subjektivny pcoit. Ked som prestimulovana, vypinam aj uspavanku...

angela85
6. dec 2024

Ja 4-5. Nemám rada hluk,veľké mestá, veľa ľudí,či cudzich ľudí. Nerada sa hádam. Ale z času na čas zvýšim hlas,aj na deti

victoriab
6. dec 2024

Ja som, aj hlucna, aj excentricka, aj preafketovana niekedy 😃 nuz, kazdy sme iny

7miriam77
6. dec 2024

Ja sa občas sama prichytim, že rozprávam strašne hlasno, snažím sa už kontrolovať. Pýtala som sa priateľa, či aj jemu sa zdá, že rozprávam moc hlasno, povedal že nie, no berem to tak, že láska je slepá 😃. A čo sa týka kričania, to si už ani nepamätám, kedy naposledy 🤔, asi keď dcérka bola menšia

anonym0001
6. dec 2024

Nikdy. Som alergicka na hlucnych ludi a v ich pritomnosti odchadzam.

ivanakal
6. dec 2024

Ja velmi hlasno rozpravam, ale nemozem za to. 😃 Uz na strednej mi ucitelka povedala, ze ma je pocut na dolnom poschodi 😄 aj kolegyna mi hovori, ze nech tichsie rozpravam, ale ja ked sa rozohnim sa neuvedomujem. Ja zasa nepochopim ludi, ktori aj telefonuju veeelmi potichu, vela krat sa cudujem ako ich clovek na druhej strane pocuje

jana_eyre_2
6. dec 2024

@ivanakal toto mna inak strašne irituje, keď niekto potichu rozprava do telefónu 🥴 a vôbec niekedy mi lezie na nervy keď niektorí ľudia hovoria potichu, mám vtedy chuť povedať nech zvýši zvuk 😅

1ryba
Odpoveď bola odstránená
marcellka32
6. dec 2024

Vadia mi hluční ľudia, normálne volume číslo 4-5 je ok, ale niektorí sú ako hluchí...

dennissa16
6. dec 2024

@anonym0001 a kam odchádzas? Ako to vyzerá v praxi

anonym0001
6. dec 2024

@dennissa16 ignorujem, zoberiem sa idem prec.

mikadooo
6. dec 2024

My sme boli s manželom tiché povahy, kým sme nemali deti 🤷. Teraz prevrešťať to tu dá proste zabrať... (Aj keď sa chcem len niekedy normálne s mužom čosi dohodnúť). Ale už sa to vekom upokojuje. A občas počujem vrešťať susedu, takže asi sme menej hluční ako oni (tiež 3 deti), tak asi je to ok. Tiež mám rada ticho, no človek si moc nevyberie pri niektorých deťoch, ak im nechce púšťať telku alebo mobil od rána do večera 😄 (áno , vtedy sú tichúčko...). No tak už to nejak prežijeme, kým sa to tu utíši. Najlepšie je keď mi muž volá z roboty do tohto saigonu tu doma, on šepká do telefónu, nech som tichšie, lebo ohluchne, ja z druhej strany hulákam, že nech trochu kričí, lebo nič nepočujem 🤭. No jo, to si pamätám, jak nad nami bývali susedia s dvojičkami a jak sme prevracali očami nad tými hukotmi tam my bezdetní mudrlanti ako to tá matka psychicky nezvláda 😄😄😄.

dennissa16
6. dec 2024

@anonym0001 no veď to sa pýtam, že kam prec?
Máš hlucnych ľudí doma? Kam pôjdeš
Alebo v práci kolegov? Kam ideš?
Alebo zákazníkov?
Alebo kamarátov?
Alebo ako to vyzerá v praxi.

anonym0001
6. dec 2024

@dennissa16 v praci si dam sluchatka do usi, doma zavriem dvere, zakaznikov ani kamaratov hlucnych nemam. Pripadne by som vymenila pracu a kamaratov.

janickacrazy
6. dec 2024

To iba mňa napadlo pri názve tejto témy, že bola zaradená do nesprávnej skupiny? 😂🫣

mk1111111111
6. dec 2024

@janickacrazy nie, aj mna 🤭🤣

earlgrey
6. dec 2024

Záleži od situácie...a kto ma ako navnadí k hluku 🫣

silvike
6. dec 2024

Hej aj ja som sa celkovo zhlucnila odkedy byvame vo velkom 2 posch. dome. Deti su uz vacsie, takze pozasivane na poschodi, na prizemi kade tade so sluchadlami, pri telke alebo pc, ja v kuchyni, huci mi tu digestor nad hlavou ked varim, konvica na vodu...tak stale mam pocit ze nepocujem ked mne niekto nieco vravi zo 156eho kuta domu a aj ja len vykrikujem aby ma tu tiez niekto vobec pocul 🤪 Fakt mam pocit, ze v kuse vykrikujem a kricim na schodisku roznymi smermi🤨🥴

wiwi28
6. dec 2024

V tom pripade som ja 15 na tvojej skale. Ja veľa pouzivam hlas na syna a tym padom casto rozprávam nahlas, dôrazne, kričím. Ked mal obdobie vzdoru tak ma prestala zdravit spodná suseda. Bolo mi to vcelku jedno a aj sa to samo upravilo. Každý sme nejaký. Ja som vyrastala v paneláku kde nad nami zila rodina s 3 malými deťmi a pod nami hysterka co kričala od rána do večera na svoje 2 hyperaktívne deti.

victoriab
6. dec 2024

@ivanakal ja tiez nahlas aj telefonujem, aj gestikulujem 😀

ivik4
6. dec 2024

Ja som a uplne neznasam tichych 😄

liusa82
6. dec 2024

keď sme bývali v byte som sa krotila ako myška ale v dome hulákame všetci cez seba jedna radosť aj teraz okolo pol noci ak treba🙂 ale v byte sme tiež mali takú susedu čo vrieskala ako besná.Normálne bolo počuť o čom rozpráva celé vety.Ale to bolo skoro každý deň.Nie že občas ušli nervy.Ani do divadla sme nemuseli chodiť čo tá vedela vyhukovať a vyprodukovať.To sa sťažovali aj okolité činžiaky na ňu

jaond19
6. dec 2024

Nie som hlucná, neznasam hluk, hlasne radio, tv, zvonenie, cokolvek.... za to moj chlap ma zvucny silny hlas, z roboty je zvyknuty velmi nahlas rozpravat,az hucat do telefonu a ked dojde domov hned ho krotim lebo to je fakt krik, vsetko musi mat velmi nahlas, v aute reve radio, na sluchatkach pocuva hudbu na plne "gule", telku s nim nemozem pozerat lebo to je hukot.... Pritom nie je nahluchlý, normalne pocuje.... asi mu taketo zvuky nie su rusivé, este aj ked zaspava si pri hlave z mobilu casto pústa nahlas rozne zvuky - búrka, hukot vodopádu atd.... ze ho to ukludnuje... No spime oddelene odzaciatku vztahu ja potrebujem totalne ticho po celom dni.

janinah
7. dec 2024

Nie som hlučná.ale mám hlučnu jednu z kolegýň a je to katastrofa.

konikmodry111
7. dec 2024

Ja som ticha, manzel tiez a nás syn je mega hlučný 😂neviem po kom to ma 😄