icon

Ste spokojné tam, kde bývate?

21. dec 2022

Aké vnímate výhody a nevýhody miesta, kde bývate? Keď sa obzriem spätne na všetky svoje sťahovania, nikdy to nebol ideál. Máte ideálne bývanie alebo som len ja stále nespokojná? Ja by som asi chcela žiť v európskej krajine, kde je teplo, historické mestečko s peknou prírodou, blízko veľkého mesta. Neviem, či som naivná v 35 rokoch s rodinou risknúť zmenu života a splniť si sen? (manžel by bol za) Všade čítam, že človek sa nemá vzdávať svojich snov a ja mám pocit, že keď to nespravíme teraz, tak už nikdy.😊 Niekedy mám pocit, že som ochotná sa aj vzdať kariéry a kľudne ísť robiť manuálnu prácu bez ambícií, ale ísť za svojim snom.

Strana
z2
babulkomale
21. dec 2022

Nie som. Lebo to nie je moje srdcove rodne mesto...ale ma to ine vyhody ktore by tam zas neboli. Nie je jednoduche najst to idealne miesto...necudujem sa slachte ze mali ( a vlastne aj maju) letne a zimne sidla na pobyt podla chuti 🙂

martija
21. dec 2022

@amelie2017 lloret de Mar. Vy ste kde?

amelie2017
21. dec 2022

@martija Malgrat de Mar, otrasnejsie mesto nepoznam 🤦‍♀️

martija
21. dec 2022

@amelie2017 😂😂 a plánujete ostať?

amelie2017
21. dec 2022

@martija no pokial bude svokra zit, tak asi ano. Ja by som sa pobalila uz vcera, ale nemame srdce to urobit dcere. Dost, ze jej chyba moja mamina, nie este aj druha babka.

kiirkee
21. dec 2022

Toto je pre nás momentálne celkom aktuálna téma. Síce máme druhé dieťa na ceste, vek blízko 40ke, ale radi by sme s mužom ešte preskúmali možnosti života inde. Tu (domček v satelite pri BA) sme aj spokojni, mame skvelú "bublinu" priateľov s deťmi, celkom dobru prácu obaja(i keď ja som na RD, a pôjdem zas na MD) , dve hypotéky na krku na dom, byt. Ale..... situácia v SR, kde to môže dospieť, školstvo, mentalita mnohych ľudí atď atď.... proste zvazujeme otvoriť si dvere aj inam. Aspoň to skúsiť. Uvidíme ako dopadneme. Ak by muž našiel dostatocne plateny job inde na naše náklady s 2 detmi, ideme asi do toho aspoň dočasne. Zatial je všetko vo hviezdach, ale stále viac to zvazujeme ako možný plán.

elisabethka
22. dec 2022

Kamarati minuly rok predali dom a prestajovali sa s dvomi detmi do Dominkanskej republiky. Tak si kupili apartmany na prenajom a funguju tak 🙂 co viem su spokojny😉

Strana
z2