icon

Ste tu niektorá bezdetná po 30tke?

3. jan 2023

Je tu niekto po 30tke a nema deti a ani nie je tehotny?

Strana
z2
lily14
3. jan 2023

A tvoj príbeh je aký? Chces nechceš či ako?

elam1234
3. jan 2023

Ja 😄

babulkomale
3. jan 2023

@gypsomilka "párik" ked niekto povie, mi to pripada ako nejake andulky alebo zebricky, co sa maju spolu páriť 🤦 nie surodenci. Vcelku hnusny vyraz, ze?

gypsomilka
3. jan 2023

@babulkomale ja som to tiez neznasala ked to niekto povedal ze skoda mohli ste mat parik a presne mi vzdy napadli andulky 😂😂

elje
3. jan 2023

Ako píšu ženy vyššie - v dnešnej dobe nič neobvyklé mať dieťa aj v 40-tke. Na druhej strane bohužiaľ v dnešnej dobe nie je už ani neobvyklé keď sa žena dostane do prechodu skôr ako naše mamy/babky a potom už na výber veľmi nebude (v mojom okolí aktuálne 32-ročná kamoška čerstvo v prechode a druhá má 35) 🙄 Takže ak gynekológ povie, že rodiť by mali ženy ideálne medzi 22-29 rokov, asi vie o čom hovorí, keďže má v tejto sfére diplom 🙏
Čo sa týka tlaku okolia - nie je nič ľahšie ako ignorovať 😉

alanko20
3. jan 2023

Nikto nie čudný. Pokiaľ si slušný, pracovitý človek, dodržiavaš zákony a nikomu neubližuješ, nie si nijak čudná.

brembo
3. jan 2023

Tehotného tu nenájdeš😂😂😂

brembo
3. jan 2023

Na okolie sa vykašli. Tvoje okolie nežije tvoj život,nevyrieši tvoje problémi,nebude ťa živiť. Riaď sa sebou,ako to cítiš. Nie,nie si čudná. Je to O.K.

kittykat22
3. jan 2023

A zalezi co ma doma zvysok? Zalezi co chces ty. Inak co partner? Ten ma nazor na dieta aky?

moongirl
3. jan 2023

Ja

kimberley123
4. jan 2023

@h2 Ja mám 31 a tiež nemám deti.

akinom0077
10. jan 2023

38 slobodna bezdetna, spokojna stastna s aktualnym stavom nemenila by som, ani nezavidim nikomu kto ma iny status, prave naopak. Kazdeho osobna vec ako si zariadi zivot dolezite je aby bol zdravy stastny a spokojny s tym ako to ma , vyrovnany. Reci otazky okolia su, ked to prekracuje hranice pritvrdim a otvorene poviem ze v takom statuse ako ma ten dany clovek co vlastne len zavidi … a je nestastny s tym co ma dostane take slova ze az.🙂 bohuzial inak to niekedy nejde

Strana
z2