Ste tu niektorá bezdetná po 30tke?
Je tu niekto po 30tke a nema deti a ani nie je tehotny?
Ja 😄
@gypsomilka "párik" ked niekto povie, mi to pripada ako nejake andulky alebo zebricky, co sa maju spolu páriť 🤦 nie surodenci. Vcelku hnusny vyraz, ze?
@babulkomale ja som to tiez neznasala ked to niekto povedal ze skoda mohli ste mat parik a presne mi vzdy napadli andulky 😂😂
Ako píšu ženy vyššie - v dnešnej dobe nič neobvyklé mať dieťa aj v 40-tke. Na druhej strane bohužiaľ v dnešnej dobe nie je už ani neobvyklé keď sa žena dostane do prechodu skôr ako naše mamy/babky a potom už na výber veľmi nebude (v mojom okolí aktuálne 32-ročná kamoška čerstvo v prechode a druhá má 35) 🙄 Takže ak gynekológ povie, že rodiť by mali ženy ideálne medzi 22-29 rokov, asi vie o čom hovorí, keďže má v tejto sfére diplom 🙏
Čo sa týka tlaku okolia - nie je nič ľahšie ako ignorovať 😉
Nikto nie čudný. Pokiaľ si slušný, pracovitý človek, dodržiavaš zákony a nikomu neubližuješ, nie si nijak čudná.
Tehotného tu nenájdeš😂😂😂
Na okolie sa vykašli. Tvoje okolie nežije tvoj život,nevyrieši tvoje problémi,nebude ťa živiť. Riaď sa sebou,ako to cítiš. Nie,nie si čudná. Je to O.K.
A zalezi co ma doma zvysok? Zalezi co chces ty. Inak co partner? Ten ma nazor na dieta aky?
Ja
@h2 Ja mám 31 a tiež nemám deti.
38 slobodna bezdetna, spokojna stastna s aktualnym stavom nemenila by som, ani nezavidim nikomu kto ma iny status, prave naopak. Kazdeho osobna vec ako si zariadi zivot dolezite je aby bol zdravy stastny a spokojny s tym ako to ma , vyrovnany. Reci otazky okolia su, ked to prekracuje hranice pritvrdim a otvorene poviem ze v takom statuse ako ma ten dany clovek co vlastne len zavidi … a je nestastny s tym co ma dostane take slova ze az.🙂 bohuzial inak to niekedy nejde

A tvoj príbeh je aký? Chces nechceš či ako?