icon

Stojí manžel pri vás?

ivana2123
14. okt 2021

Svokra nám ide rozbiť 15 ročný vzťah. Švagor je gembler. Prehral 400 000 eur o ktorých vieme. Svokrovci mu platia 50 000 eur právnika ( okradol banku) aby nešiel do väzenia. Kúpili mu nové auto 18 000 eur. Moje deti dostanú kokosku na meniny. Inak totálne nič!!! Na vianoce sme dostali 100 eur. Chytila som nervy a povedala si co si myslím ze on bude gembler na vždy a nemá budúcnosť.... začalo sa peklo..... Svokra vyvoláva mojim rodičom aká som zla sviňa a nedoprajem jej synovi aby nešiel chudák do väzenia. Ohovára ma všade...Povedala že moje deti mi to vratia a budu gemblit a brať kokaín ze som žiadne deti nevychovala mam držať hubu. Ukončila vzťah som ňou mam zákaz vstúpiť do jej domácnosti. Všetko by bolo super lebo ja ju nepotrebujem. Ale ona vypisuje môjmu mužovi ako ho ma rada a ze on ma dvere k nej otvorené a môže sa tam vrátiť. Môj manžel a ja 15 rokov nemáme problém mame 2 deti všetko funguje. Chcela som aby jej to napísal ze nás ma rad a ze nás nerozdelí. No on sa vykrúca ze to nemam riesit. :(

Strana
z3
andreatytler
15. okt 2021

@ivana2123 Nie, nie... svokra vam nejde rozbiť 15 ročný vzťah. Ty sama si ho rozbijas.
Najskor sa pohadas s mamou svojho muza lebo kritizujes jej dieta a teraz sa snazis postvat muza proti jeho mame.
Kasli na to vsetko. Vztah so svokrou si si uz pokaslala. Nechaj celu vec tak. Na nic nereaguj. Ak budes mat stastie tak sa svokra skludni ked sa prach usadi. Ona vie ze mas pravdu, len ty nemas pravo jej nieco take povedat do oci.

ivkazba
15. okt 2021

Vyčítaš svokre, kam dáva peniaze, pritom je jej vec, čo so svojimi peniazmi robí. Vyčítaš svokre starostlivosť o syna zúfalca, hoci ťa nič do toho, že jedna matka sa stará o syna, aj keď je gambler. A vyčítaš mužovi, že svojej mame nerozpráva, ako miluje svoju ženu.

Nie, tvoja svokra sa vám nesnaží rozbiť manželstvo. Robíš to ty sama. Venuj sa svojej rodine a nestaraj sa do toho, čo robí svokra so svojimi peniazmi, časom a starostlivosťou. Potom budeš mať jednoduchší a kľudnejší život.

Strana
z3