Strácajú sa mi veci
Baby mne uz asi sibe. Zmizol obrazok svadobnej fotky na policke co bol, manzel ju urcite nebral, deti tam nedociahnu. Chnapka na pecenie, na tom istom mieste stp rokov byva, zrazu tam nie je. Vsetko prehladane, nikto o nicom nevie. Ja akoze neverim na duchov alebo co, ale uz fakt rozmyslam na kadecim 😄 mam pocit ze mi sibat zacina. Vam sa taketo nestava?
Duchovia možno existujú, ale vecami určite nehýbu a nekradnú ich. To by už neboli duchovia.
@slovakboy aj nám doma miznú veci. Hlavne ponozky,gumičky a kľúče od auta. To posledné sa vždy nájde,keď sa dcéra rozpamata kam ich dala 😂
Nemáte doma mačku? Toto isté robila jedna z mojich mačiek. Našla som ich vždy pod postelou
@lenkasarka dcéra asi trpí tým istým čo ja. Zasnená je. Ja som tak kľúče našiel v chladničke napríklad. Alebo jogurt v skrini medzi tričkami. Alebo som šiel autom do Tesca a odrazu som zastavil pred domom svokrovcov a vystúpil som idem zazvoniť, a čo ja tu vlastne som chcel a robím? 😂
@modrykolibrik to bolo dobre, som sa zasmiala😺
Aj mne sa to stava.volam to cierna diera.obcas nam veci pohlti a casom vrati na uplne ine miesto :D stratila sa nam takto napriklad baterka z policky a asi po polroku sa nasla vnutry vzadu v perinaku kde deti 100%nemaju pristup a my s muzom sme ju tam nemali preco dat (alebo si to naozaj nikto z nas nepamatal) .. uz to ani neriesim :D
@slovakboy presne taká je moja dcéra a vždy všetko hľadá a nevie to nájsť aj keď to má priamo pred očami.
Ja som si kupila malý koberček do kúpeľne a odložila do skrine. Keď som ho už chcela dať do kúpeľne kobercek v skrini nebol prehladala som všetko nikde som ho nenašla. Až asi po 5 rokoch som ho náhodné objavila v skrini presne na tom istom mieste kde som ho odložila, keď som ho kupila. Pre mňa je to záhada. 😁
nie je niekto namesacny? moja kolegyna a ajjej syn byvaju a vselijake blbosti pocas toho porobila 😀 no ona sa zvykla tradicne vyzliekat a behala nastastie len doma naha. 😀
Jezis, to aj mne vela veci mizne. A potom zistim, ze to len mam deravu hlavu a nepamatam, kde som co dala.
Nemohla ta fotka zapadnout někam za poličku? My teda máme kočku a ta občas něco shodí nebo přemístí a hraje si.
Včera večer som išla spať, na nočnom stolíku bol len hranatý balzam na pery v strede stolíka, už som pomaly zaspavala keď som počula, že niečo spadlo....zaspala som, ráno bol ten balzam na zemi meter od stolíka.....kto mi toto vysvetlí? Ja som to nemohla nijako zhodiť......Lebo ja idem dnes svatit vodou celý dom
z vlastneho detstva mam pre teba odpoveď - robia to decka, ale sa hraju na neviniatka a nepriznaju, i keby si im kožu ohňom palila, to su take male tajomstva pred rodičmi..
naozaj nie? nie, prisahám..👀
@marcellka32 normálne spadol, nehľadaj za tým duchov.
Často niečo položím "aby som to nehľadala" a potom hľadám lebo "prečo by to bolo inde ako 100 rokov predtým". Alebo niekomu požičiam, vyhodím, darujem a zabudnem. Zatiaľ nič nezmizlo len tak.
Poznám to, možno si utierala prach, rámik s fotkou si mala v ruke, práve zazvonil tel atď a niekam si ho položila bez toho že by si si to pamätala.. a podobne s chňapkou😉
Nam raz takto zmizol velky balik oblecenia zo Zary, kurier doniesol, ja som ho odlozila a... Zmizol... 100x som prehladala cely byt, nasla som ho az po roku, presne na tom mieste, kde som si myslela ze by mal byt, tak aj bol, pozerala som sa tsm pri tom asi 1000x. Ale pamatala som si skatulu a nepamatala som si, ze som veci zo skatule vybrala a prelozila do papierovej tasky. Jasne, detom boli veci po roku uz len-tak-tak, velmi ich uz neponosiili 🤣
Ináč, ja sa smejem, lebo niekedy si aj ja poviem, že sa mi strácajú veci, jednoducho nie sú tam, kde som ich dala. Tak si hovorím, že som možno šibnutá 😄
@slovakboy aspoň sa svokra potešila ze si ich navštívil 😄
@januska12323 normálne teda nespadol, lebo bol hranatý a meter od stolíka na zemi
Mne zmizli kluce z kabelky v predsieni. Nikde som ich nevedela najst. Jedine som vedela, ze su doma, lebo do domu som sa musela dostat. Takze som si isto odomkla.
Prehlaďa som vsetko mozne, klucov nebolo.
Vymenili sme teda komplet vsetky zamky.
Po rokoch som kluce nasla v krabici s hrackami, ked som triedila stare hracky. Deti ich vzali, asi sa vtedy hrali na domacnost, alebo co. A samozrejme. ked ich hra prestala bavit, zabudli, ze dake kluce vzali.
Žeby to robil ten Alzheimer? Len nevolaj naňho políciu.
Treba pozrieť za nábytkom a spotrebičmi
Dakujem vam za tuto temu. Poznam to, tiez miznu veci. Niekedy sa to vyriesi ze sranda, ale niekedy z toho ide strach...
Vacsinou mi miznu vianocne darceky, ktore kupim predcasne, dobre schovam😁😁, az tak dobre ze aj pred sebou. Niekedy ma ani pri baleni darcekov nenapadne, ze mi daktory chyba a najdem ho nahodne, pri pratani, po funuse... To este sa zasmejem.
Ale ze nam zo zahrady zmizla prepravka s mrkvou(?!?) Wtf? Snazim sa na to zabudnut, no toto mi nejde. Ostala na zahone, kde sme ju po vybrati mrkvy nechali. Na druhy den sa blizil dazd, tak vravim muzovi, aby ju isiel dat do pivnice. Nebola tam. No asi si ju vcera odniesol, nie? Nie. A ani v pivnici nebola. Ani nikde odtiahnuta bokom, ani v zahrad.domceku... Ja som s nou nic, lebo bola tazka. K nam sa nikto nedostane, zamknuta branicka, cez tyzden sme sami... Doteraz netusime co to malo znamenat. Ak by uz niekto sa aj vlamal, hodi si 20 kg bednicku s mrkvou na plece a ide? Necha kosacku, auto s klucom v zapalovani, dom je tiez otvoreny... Vylucili sme aj kanad.zartik. No fest ma z toho mrazilo, a teraz zase🙄

Niekto to musel určite vziať. Takéto “zázraky” boli vždy vedecky vysvetlené. Nám miznú tiež veci doma väčšinou ponožky po praní ale aj pred ním. Obrázok z police ešte nezmizol ale už nám zmizli také veci, ktoré sme absolútne nevedeli ako sa to mohlo stať. Niečo sa našlo, niečo nie. Nám napríklad zmizol veľký gril rozmerov ako mikrovlnka a buď nám ho ukradol niekto z pivnice tak, že nič ine nezmizlo a nik sa tam nevlámal, lebo zámok bol zatvorený, alebo sme ho niekomu požičali a zabudli sme na to všetci komu. Alebo zmizla nam celá taška plastových hračiek keď boli deti malé vždy bola uložená v skrini v chodbe. Nik nevie čo sa stalo deti už bolo veľké na to aby ju niekam brali alebo tajne rozdávali.
Máš pocity strachu? Že sa deje niečo s tebou? Že sa ti dejú schválne veci a sú namierené na teba?