Strach o budúcnosť detí na Slovensku
Nebojite sa o svoje deti do buducna co sa tyka smerovania Slovenska?
Najnovsie zacinaju prepustat mafianov alebo im skracuju tresty.
Mnoho z nich maju az devianske natury,su to masovi vrahovia.
Vsetko je vzdy tak zle s nami vsetkymi pokial ma moc v rukach prave tato vlada.
Zakladne principy tu nefunguju a ani len to dozivotie nie je dozivotim.
Prajem si moc pre deti bezpecny zivot ale uz tu nie je bezpecne ako kedysi bolo,resp nebolo tu tolko kriminality a nespravodlivosti ako teraz.
A toto prepustanie mafianov ci skracovanie ich trestov je vysmechom do oci vsetkym normalnym pracujucim ludom.
Je to vrchol,uz hlbsie tato republika klesnut nemoze,nehovoriac o novom konsolidacnom balicku.
Mam pocit,ze sme skoncili,sme na konci so silami a uz sa len prizerame na vlastnu destrukciu😰
Ročný rozdiel platieb za plyn za priemerný dom v porovnaní Kúty(SK) - Breclav(ČR) je cca 250 eur v prospech Breclavi. Takže pekne pani ministerka Sakova pomáha s energopomocou - pekne do svojich vačkov.
Vychovavala spm ich k opusteniu krajiny dnes su uz obcanmi inych krajin ako tejto
@beronsche co som sa ja naucila, ze aj v tazkych chvilach musis hladat pozitiva. Preco? Lebo to ti prave dava nadej a silu vybojovat sa z nepriaznivej situacie. Cize ano, aj ked ti padaju bomby, su ludia nihilisti, ktori to beru stylom "no jednoducho padaj a zabi ma", alebo "nie, mna nedostanu, vymyslim si utek/kryt". Prave ta druha skupina ma vacsie sance na prezitie (pozor sance, nehovorim o istote), lebo sa nevzdava a hlada aj v nelahkych podmienkach moznosti.
@vevesh s týmto uplne súhlasím: "tazkych chvilach musis hladat pozitiva."
Ale inak platí, čo som písala. 🙂
@anonym_autor svet bolo vzdy jedno nebezpecne miesto. Vzdy je to o tom, na ake individua v akom case natrafis. A nie, na slovensku sice nie je super, ale stale je to lepsie ( o dost lepsie, zalezi od uhla pohladu) ako v niektorych inych krajinach. Ja neviem, mafianov som zazila a ak to bude tak, ako to bolo v 90tych, tak v skratke, kto s nimi nepachtoval, nemal problem. Kto ano, no, bohuzial, nie vzdy vyviazol zivy. A ze teda na slovensku bolo (a stale je) vela ludi chtivych po takychto rychlych peniazoch, len aby sa susedom ukazalo, ze "my na to mame"....
@vevesh tak to sa velmi mylis ze kto s nimi nepachtloval nemal problem,to mas odkial?Pozri si Ivana Mega trebarz.To si len ludia v tej dobe mylne mysleli ze nemaju problem,lebo s nimi nic nemali...
@vevesh tak to sa velmi mylis ze kto s nimi nepachtloval nemal problem,to mas odkial?Pozri si Ivana Mega trebarz.To si len ludia v tej dobe mylne mysleli ze nemaju problem,lebo s nimi nic nemali...
@anonym_autor ivan mega je velakrat dost mimo. A viem to z prvej a druhej ruky.
@anonym_autor svet bolo vzdy jedno nebezpecne miesto. Vzdy je to o tom, na ake individua v akom case natrafis. A nie, na slovensku sice nie je super, ale stale je to lepsie ( o dost lepsie, zalezi od uhla pohladu) ako v niektorych inych krajinach. Ja neviem, mafianov som zazila a ak to bude tak, ako to bolo v 90tych, tak v skratke, kto s nimi nepachtoval, nemal problem. Kto ano, no, bohuzial, nie vzdy vyviazol zivy. A ze teda na slovensku bolo (a stale je) vela ludi chtivych po takychto rychlych peniazoch, len aby sa susedom ukazalo, ze "my na to mame"....
@vevesh velmi sa mylis, kto s mafianmi nepachtloval nesuhlasil neplatil MAL obrovsky problem.
@vevesh velmi sa mylis, kto s mafianmi nepachtloval nesuhlasil neplatil MAL obrovsky problem.
@natalka13 veru,uplne stacilo byt v zlom case na zlom mieste. A konkretne tym z DS znizuju tresty a to uz su ozaj psychopati najhrubsieho zrna.To Dahmer bol este ok oproti nim a toto tu ma opat medzi nami coskoro opat existovat??Za viac ako 200 vrazd?Cernak detto,tiez pekny priklad psychopata.Neverim ze inde sa takto ustretovo spravaju k masovym vrahom
Pardon, ale musím sa smiať. Vyrastala som v 90 tych rokoch na juhozápade Slovenska. Ti, čo si pamätajú 90 te roky v okoli DS , Samorina a Komárna napríklad vedia, že nikdy nebolo viac bezkrkych pánov s pištoľami za opaskom ako vtedy. Obálky sa nábojmi a výbušninami kolovali v NZ už vtedy.
Ďalšia vec. Videla si, čo sa deje v zahraničí? V takom Nemecku sa už ani nemci necítia doma a v bezpečí. Čo ešte taký biely, nemoslimsky cudzinec?
A nie nebojím sa.
@doriiis To by nebola politicka diskusia, keby sa neozvala najvacsia fanynka vladnej mafie na MK. Fuj
@natalka13 mala si mafianov na okoli? Tiez ich bolo u nas dost a teda boli 2 okruhy ludi- bud ludia bocili z kilometra ci uz zo zasad ,strachu ci respektu alebo naopak chceli byt kamosi, aby si mohli nazvem to "zobnut z kolaca" a ukazat sa, kohoze poznaju. Ti, co si udrzali zdravy odstup, sa mali v pohode a ti druhi, sa mali dobre iba kratku chvilu a vela krat zaplatili aj zivotmi...
Aj mne je veľmi ľúto akým smerom Slovensko ide. Najmä kvôli deťom mi je to ľúto. Ale oni majú dvere otvorené, môžu ísť do zahraničia. Keď sa s nimi rozprávam o budúcnosti a živote, tak im načŕtam aj túto možnosť, že existuje
@doriiis Ja som smeracke nic neslubila, vzdy ta budem oznacovat za to, cim si.
@mircalla ona je smerácka?
@doriiis. Prepáč, využila by som túto príležitosť a rada by som sa ťa opýtala, ako si spokojná s vládou..
Čo považuješ za ich kladný prínos. Keby si bola taká dobrá, pár konkrétnych bodov.
Budeš ich voliť znova?
Nechcem rýpať, hádať sa, obviňovať niekoho. Len ma to úprimne zaujíma.
Ďakujem.
@mircalla ona je smerácka?
@doriiis. Prepáč, využila by som túto príležitosť a rada by som sa ťa opýtala, ako si spokojná s vládou..
Čo považuješ za ich kladný prínos. Keby si bola taká dobrá, pár konkrétnych bodov.
Budeš ich voliť znova?
Nechcem rýpať, hádať sa, obviňovať niekoho. Len ma to úprimne zaujíma.
Ďakujem.
@beronsche Jaj vysita, ani sa tym netaji, fandi tejto mafii. Takze logicky je spokojna, ako to tu funguje, preco by nebola
@mircalla ... Tak si si ulavila. Úspešný deň ti želám. Neviem, koľko máš rokov ale máš otrasnu pamäť. Nie raz si sa zaprisahala, že so mnou už nebudeš strácať čas a predsa to furt robíš. 🤷🏻♀️
@doriiis Neklam. Vela ludi to tu o tebe vie, aj to verejne spomina. Poznam tvoje provladne dristy. Vsak co sa teraz hanbis?
@mircalla ... Tak si si ulavila. Úspešný deň ti želám. Neviem, koľko máš rokov ale máš otrasnu pamäť. Nie raz si sa zaprisahala, že so mnou už nebudeš strácať čas a predsa to furt robíš. 🤷🏻♀️
@doriiis Neviem, ci som sa zaprisahala. Ale vsak sa nehanbi za to, ze fandis proruskej skorumpovanej mafii. Tuto sa ta pytali preco, tak hadam vies...
@anonym_autor áno bojím ale budem bojovať za správnu vec a keď už to nebude možné z vrátiť žiaľ Slovensko ako krajinu mám rada mám tu hlavne rodinu bude premna problém opustí ale pre dobro dieťa som ochotná odísť a žiť v zahraničí
My sme presvedčení o tom že skôr či neskôr začne vojna keď vidíme čo robia Rusi (vojenské cvičenia a náhodne stíhačky či rakety na cudzom území a podobne), bude to podobné ako s Ukrajinou, v piatok sme predali dom, peniaze odkladáme aby keď sa jedno ráno zobudíme s tým že prišli Rusi k nám tak sme mohli sadnúť do auta a začať nový život inde...
@anonym_01c37c No neviem, keby k dačomu prišlo, ako by si tým autom chcela utekať. Už dnes máme na cestách veľkú premávku a keby sa dačo zlé zomlelo, ďaleko by sme sa autami asi nedostali......
Fico uz pracuje na tom, aby sa zrusila volba zo zahranicia. To je prvy krok. Urcite daco vymysli podobne ako Orban, aby volby vyhral. Vsak uz sa vyjadroval, ze nam tu treba kontinualnu strategiu a nie stale menit vladne strany
@anonym_dd5bba ale ja nehovorim o druhych statoch ze tam sa treba odtrepat.Ano kazdy stat nieco ma,avsak mafia tam verim tomu,ak je zatvorena-tak je zatvorena.Ved sa neporovnavajme s tymi zlymi kde to nefunguje,ale s lepsimi.A to mi nehovor ze na celej Zemi sa niekde nemaju lepsie ako sa mame my.Tu je korupcia a rodinkarstvo na prvom mieste.Horsie uz je natom iba Ukrajina...
@anonym_autor ja ti odporúčam viac cestovať. Naozaj to niekedy pomôže k väčšieho rozhľadu. Hlavne, keď napíšeš, že už horšie je len Ukrajina
@anonym_01c37c No neviem, keby k dačomu prišlo, ako by si tým autom chcela utekať. Už dnes máme na cestách veľkú premávku a keby sa dačo zlé zomlelo, ďaleko by sme sa autami asi nedostali......
@hytal keby sa niečo stalo sadnem do auta a za 15 minút som v Rakúsku. Skôr ako sa zatvoria hranice
@sasa1310 Mam precestovanych 60 krajin, mozem povedat, ze mam s cim porovnavat a je u nas vazne zle. Stacil mi vlak teraz do Kosic 6 hodin, smradlavy a stary, stal v kazdom meste snad. A to je do Kosic naj vlakovy spoj. Mimochodom zrovna som bola tyzden na Ukrajine a mozem povedat, ze ludia ovela lepsi ako u nas. Bola som milo prekvapena. Ceny menej ako polovicne
@anonym_01c37c keby sa niečo stane, hranice sú zatvorené skôr ako sa to ty dozvieš, že sa niečo stalo
@sasa1310 nemyslím si, stále sme súčasťou európskej únie a NATO
@anonym_01c37c čo si nemyslíš? Si naozaj myslíš, že vláda najprv niečo povie ľuďom a až potom zavrú hranice? Si naivná
@sasa1310 sme súčasťou EU a NATO nie je to také jednoduché zatvoriť len tak hranice, druhá vec nemáme dostatok vojakov a policajtov aby sa uzavreli všetky hranice hneď z hodiny na hodinu... Toto nie je zatiaľ domyslene. Stačí trochu rozmýšľať to nie je o naivite
@sasa1310 sme súčasťou EU a NATO nie je to také jednoduché zatvoriť len tak hranice, druhá vec nemáme dostatok vojakov a policajtov aby sa uzavreli všetky hranice hneď z hodiny na hodinu... Toto nie je zatiaľ domyslene. Stačí trochu rozmýšľať to nie je o naivite
@anonym_01c37c ja viem, preto nemám obavy, len nech si autorka nemyslí, že vláda alebo SIS dajú niečo do éteru a až potom budú konať. A je jedno čo sa bude diať. Vždy to bude naopak.

@vevesh v ktorom meste zijes?
@natalka13 momentalne v nemecku, preco?