icon

Strach verzus chorobná žiarlivosť

neznama23
12. dec 2016

Ahojte chcem sa poradit ohladom mojho partnera...sme spolu 5rokov mame spolu dceru ktora bude mat rok a pol..partner pracuje v zahranici a ja s malou na sk..chodi domov kazdych 17 dni a doma je 4dni..ked je doma viacmenej je vsetko ok travime spolu cas vsade chodime spolu semtam sa pohadame...potom odide do roboty a po priblizne 5dnoch to zacne....mne sa zda ze vsetko zbytocne a prehnane riesi..cez vikend chodim k mame na poobedie prichadzam poobede ku večeru odchadzam domov nejake tri hodiny sa zdrzim..ten moj sa urazi ked mu poviem ze som tam a poriadne sa somnou nebavi cely vikend vzdy to vysvetli tim ze mu chybame a ze ho hneva ze on nemoze byt s malou a nasi s nou su stale ....ked idem u kamoske sa pohrať aj s malou riesi ktora a naco a co je zac a ci niesu chori urazi sa a zlozi a zas sa somnou nebavi..ked idem niekedy do mesta lebo si potrebujem kupit material na rucne prace riesi ci to musim ist tam ci sa to neda kupit blizsie....a ked aj je ok tak stale riesi preco naco zaco s kym s cim no proste mi to pride ako detektiv...ked sa pohadame povie mi ze som histericka ze vyvolávam hadky s malickosti urobim velku vec vhodnu na hadku...ze som sebecka ze myslím len na seba ked poviem.ze odidem z malou..mako som ja tá vadna alebo sa mi to vsetko dobre zda ze je ziarlivy chorobne a lepsie to uz nebude?dakujem za radu

Strana
z4
neznama23
autor
13. dec 2016

Citala som vsetky komentare vsetkym vam dakujem za rady...uvidim ale budusviatky a ppdla toho sa zariadim.....aj sa s nim budem rozpravat ze co sa s nim deje a podobne

janickacrazy
14. dec 2016

@neznama23 Potom daj vedieť, ako ste dopadli. Držím palčeky.

neznama23
autor
19. mar 2017

Ahojte este sme stale spolu viac menej cakala som na rozhodnutie z nemecka aby mi uz konecne zacalu vyplacat rodicak zo slovenska a teraz nastal taky problem s priatelom sa hadama a nebavime sa uz piaty den on si zobral to rozhodnutie zo sebou do nemecka ze mi to prelozi a posle emailom ale kedze sa spolu nebavime tak ma ignoruje a papier mi tym padom nechce vydat...neviete mi poradit ako by som sa dostala k tomu papieru?mam v plane zajtra volat na urad prace pani ktora ma riesi ze co s tym urobit ...alebo napisat nejaku ziadost na tu pobočku nech mi vystavia druhe rozhodnutie...vopred dakujem

Strana
z4