icon

Strašne mi ide na nervy svokra

anjelik87
3. júl 2013

Kazdy den mam z nej tlak 200!!! Aj teraz!!!! S malym mam pekny denny rezim, spi mi 3x denne, dnes rano vymyslal tak ze ho dam spat az na obed no a. ... svokra ako vzdy prekazila plany!!!! Ide ma roztrhnut!!!! Som mu pripravila ovocie ze ide papat, ona s nim isla zatial vonku, idem ja teraz po neho a on spi v hojdacke, ona ho homba a spieva mu!!no poviem vam ide ma roztrhnut od zlosti!!! Co sa do pekla stara!!!! Dobre vedela ze mu chcem dat ovocie a ona ho uspi a meni mu rezim a este nech ho na take zaspavanie nauci!!!! Ach baby vliezla som dnu do domu sa ukludnit ale neda mi to!!!! Vkuse sa do dacoho stara!! Preco mi ho stale berie a stara sa ako keby bol jej syn!!! Ved to je moje dieta tak nech sa uz tolko nestara a nepoucuje dookola!!!! Ako to vydrzat kym pojdeme do vlastneho??? Zomriem tu od nervov dovtedy!!!! ☹☹☹

Strana
z3
kaja73
3. júl 2013

@anjelik87 mirreckal ma pravdu-taketo bliny riesime len pokial nemame ozajstne problemy 😒 -tak bud len rada ze riesis toto a nie vaznu chorbu ,uraz.....dietata.
Ozaj taketo zabomysie vojny nestoja za nic a skoda plytvat energiou. 😉
Ja zijem v dvojgeneracnom dome so svokrou uz 16 rokov-takze viem o com hovorim. 😉
zaklad je tolerancia,tolerancia,tolerancia..........predychat,predychat......ale stat si v klude za svojim-popripade sa snazit nestranne prehodnotit svoj nazor a ked treba ho aj zmenit.
Budes to potrebovat aj v manzelstve-ked budete raz sami,zrazu budes riesit muza 😝 a o par rokov, takto budes riesit nevestu.

anjelik87
autor
3. júl 2013

@kaktusik007 ved to ze nie. . Mama by mi nevadila. Vadi mi len svokra.

latvia
3. júl 2013

pokracujte v tejto teme
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/moja-svokra-uz-nevladzem-2/
alebo v niektorej uz existujucich o svokrach, staci pouzit vyhladavac

Strana
z3