icon

Strata záujmu z partnerovej strany

13. máj 2021

Ženy ja neviem,dajte mi nejakú radu,ako sa zachovať a možno sa potrebujem len vykecat. Roky sa pohybujem v takom vztahu-nevztahu,napriek tomu bolo všetko relativne ok,nie ideálne,ale v poriadku. Partner sa chcel stretávať čo možno najčastejšie, ešte ostatné týždne sme si užili skoro každý deň spoločny čas a bolo nám fajn. Teraz behom jedného dňa mu úplne preplo a začal sa ku mne správať nanajvys nepríjemne. Napíšem pokracovanie

autor
Autor odpoveď zmazal
gabinkomisko
13. máj 2021

Akože nevieš. Tu je reakcia úplne jednoznačná. Celkom jasne ti dáva najavo, že je koniec. Akurát nemá gule na to, aby to povedal na rovinu. Tak naňho kašli prosím. Neponižuj sa.

vendulka80
13. máj 2021

Polož si otazku, ci potrebujes niekoho, kto sa odmieta s tebou bavit a povie ti, aby si sa dala liecit. Toto muz zene nehovorí. Na tvojom mieste by som prestala s akýmkoľvek snažením a skoncila s týmto “vzťahom”. Zivot je krátky a prezit ho ponižovanim a doprosovanim sa o milé slovo... ani omylom.

autor
Autor odpoveď zmazal
tatisna
13. máj 2021

Asi si potrebuje od Teba oddýchnuť, nechaj ho. Pochopila som ze spolu nebývate, tak ho nechaj nech sa ozve sám. Ale asi ho už nudíš dosť...pride mi to ako prechodený vzťah...

autor
Autor odpoveď zmazal
tatisna
13. máj 2021

Nechaj ho na pokoji a pracuj na sebe. Ak nemáš 35 a netikaju Ti hodiny, príde iný. A koľko ste spolu?

llucciaa
13. máj 2021

hmm asi je na čase ho tiež niekam poslať, hentaké správanie nech si nechá, ako ku mne ak by sa tak chlap správal a bez nejakého vysvetlenia, už by bol dávno minulosťou. on nie,že nemá čas, jednoducho nechce, tak sa prosím ťa nedoprosuj

autor
Autor odpoveď zmazal
mariejenka
13. máj 2021

Co je to hobby za účasti iných zien?

autor
Autor odpoveď zmazal
mariejenka
13. máj 2021

MatickoSkakava😂 ja som uz asi stará (35) alebo prislis zaneprázdnena materstvom, prepáč,ale toto by mi nenapadlo...on co robi? Povolanie? Asi si zažil pri tych inych ženách,ze je alfasamec,a ty by si mu tam zavadzala,neviem nepoznám ho. No keby mne muz, priateľa na kazdu otazku o vzťahu/nevzťahu odporučil liecenie, asi by som to ukončila....ja som tak aj urobila, priateľ sa nevedel pohnúť,chcel zmenu,ale mal viac veci co ho brzdili, ale len strach zo zmeny ho brzdil, tak som dala velke Ciao...a za dva dni mal chlapec rozhodnuté co v živote chce...no u nas bol vztah,laska, u vas neviem ked si sa vyjadrila tak neurčito...
Neozvala by som sa mu,a ak sa ozve on stretni sa s nim,predom po telefóne nic nerieš,az osobne a zacni hned o vybavení si na som ste,a tak...ak bude naďalej taky ze ignorácia a ponižovanie (lebo posielaní za psychiatrom,ked chxes normálne debatovať,je ponižovanie) by som mu nedovolila.

autor
Autor odpoveď zmazal
mariejenka
13. máj 2021

Tak je to jasné, pre mna by bolo. Uz by som mu nepisala,nevolala, ale ani necakala že on je na tahu,alebo on má prísť s prosikom, pomaly na neho zabudni,alebo aj rychlo. Otvor svoju myseľ pre novú známosť a prajem nech je to chlap, akurát pre teba,aby ste boli šťastní obaja.

sadkoni
13. máj 2021

Je to proste tak, že kto chce hľadá spôsoby, kto nie dôvody a toto je podľa mňa už jasné ako facka. Už by som to asi aj ja v sebe ukončila.

monka105
13. máj 2021

Niekoho má. Očividne je len zbabelec a nevie ti to povedať narovinu. Pozbieraj svoju hrdosť a vykašli sa naňho. Nepotrebuješ predsa nikoho, kto nepotrebuje teba.

krisbar
13. máj 2021

@tatisna no mne aj keby som mala 35 a tikali mi hodiny by nikdy nenapadlo sa ponizovat chlapovi, co so mnou komunikue takymto sposobom. sorry. ale to je asi o skusenostiach zivotnych..uz som tam bola a nikdy sa tak neznizim..
myslim, ze prisiel cas ukoncit to co ani nezacalo. z toho co pises sa ten chlap sprava ako jesitny chuj.

retatka
13. máj 2021

ANONYM Čo si zmazala tvoje komenty ?Aha už viem o koho sa jedná....

mariejenka
13. máj 2021

@retatka pravdepodobne chcela zmazať celú diskusiu,ale nejde to,tak zmazala len svoje príspevky...to uz je teraz jedno, ale mna by skutočne tak úprimne zaujímalo,ako končia tieto príbehy,ci sa baba konfrotuje, dočká konfrontácie,ci vztah skonci,alebo ako...take tie zavery🙂ale vpodstate sa do toho nemam čo starať,len tym ze uz tu, napíšu sa to stáva takym verejnym, no...
Pre mňa platí,aby na neho kaslala a riešila si uz svoj život bez neho.

terina25
13. máj 2021

@retatka o koho sa jedna?tiez pozeram,ze vsetko zmazala a nechapem preco