icon

Stratil som nádej na založenie rodiny

peter3654
4. okt 2020

Dobrý deň. Píšem sem preto, lebo sa potrebujem posťažovať. Mám 35 rokov( za 4 mesiace 36). Pred mesiacom som sa rozišiel so ženou s ktorou som bol zasnúbený, nazval by som ju horšie, ale to sem asi nepatrí. Dlhodobo ma podvádzala a prešlo by to aj do manželstva. Takže som opäť slobodný, bezdetný a s nervami v koncoch. Chcem sa, len opýtať je ešte nejaká nádej, že si dokážem založiť rodinu alebo som už na to starý a hodiť flintu do žita. Ďakujem za všetky odpovede.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
aspinka
4. okt 2020

Na zalozenie rodiny s tou pravou je vzdy cas.... je to ovela lepsie ako zalozit si rodinu s nejakou hned teraz ako tvoja ex a potom si buchat hlavu a plakat pripadne si rozdelovat majetky ci pohadzovat deti 😉 ako sa po nasom hovori "na dobre sa caka, zle mas za kazdym rohom"

lussyl5
4. okt 2020

@peter3654 Chlape priveľmi riešiš,hlavne sa potrebuješ dať do kopy po rozchode až potom môžeš riešiť inú babu.A prosím ťa prestaň riešiť vek a nezmysly typu "som starý".Hlavne sa neponáhľal,hoc by to bolo aj v 50 je to jedno,ale musíš byť psychicky pripravený na nový vzťah.Zmýšľanie typu" musím rýchlo nájsť niekoho a splodiť dieťa lebo biologické hodiny" je najlepší recept na pokazenie si života.Tvoja priorita nech je dať seba do poriadku,potom mať harmonický vzťah a to sa nedá uponáhľať a až potom keď bude všetko OK môžu byť aj deti.

whatever1
4. okt 2020

@peter3654 Kamarátovi sa narodila dcéra v 52rokoch. Známa si nasla partnera až po 40tke a teraz majú dcérku. Ďalšia kamoška si nasla partnera keď mala 38, v 39 otehotnela, jej partner je o 15rokov starší. Jej kamaratka prvé dieťa v 42 rokoch, partner o 5 rokov starší. Bývali šéf prvé dieťa v cca 45rokoch, už stihol aj druhé. Kľudne môžem pokračovať ďalej a to sú len ľudia z môjho okolia. Máš jednu obrovskú výhodu voči ženám-netlačí ta čas, teda nie až tak ako nás ženy.

katka1389
4. okt 2020

Moj manzel mal 37 ked sa nam narodila dcerka chodili sme spolu 8 mesiacov a chceli sme ju a uz mame aj chlapca a sme uz 6 rokov spolu ....len treba najst tu s ktorou to budes citit

dusankomoj
5. okt 2020

@peter3654 moj muž má 49rokov, synator 3roky a je to jeho prvé dieťa 😀 Čakal na tú ,, pravú,,!

pielka
5. okt 2020

Teraz z teba hovorí proste len to sklamanie ale ako nebrala by som to vôbec tak, že si starý na rodinu heh. Tak to teda vôbec. Ono neboj príde to v ten pravý čas a hlavne s tou pravou

simca06022011
5. okt 2020

Ja neviem.. ja co mam chlapov okolo seba tak okolo 40tky sa mi zdaju najatraktivnejsi, najrozumnejsi (vacsinou 🙂 ).. podla mna na rodinu mas este nejaky cas, urciet netreba hadzat flintu do zita, ale ani by som netlacila na pilu a nehladala silou mocou nejaku "partnerku", nakolko to moze dopadnut sice "rýchlo" rodinou..ale aj rozvodom, stresom a hadkami.. moj chlap mal 35 ked sa nam narodila dcera a citil sa velmi mlady... Dnes sa uz nejak limity tomu nestavaju. Len ti treba vyberat s rozumom, mozes si najst mladsiu partnerku s ktorou ti to bude klapat, ale aj mladu trubu, ktora bude taka ista ako tvoja byvala ak nie horsia.. a bude ta brat iba ako zabezpeceneho ocka pre jej dieta (napriklad). Vela parov co zacalo v mladom veku sa prave teraz rozislo, a novych partnerov si hladaju uz opatrnejsie a veru niekedy aj velmi šťastne 🙂

tomcimka
5. okt 2020

Môj muž sa ženil 45 ročný, o rok sa nám narodila dcéra a plánujeme ďalšie. Samozrejme do svadby bol slobodný a bezdetný 😀

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
kassandra25
5. okt 2020

@peter3654 vies, kolko je takych zien, co maju podobne problemy ako ty?

stanislavicenka
5. okt 2020

@peter3654 urcite nie je neskoro, aj Ked chapem, ako sa citis. Ja som sa tak citila po rozchode s byvalym priatelom, a dnes mu mozem iba dakovat. Do mesiaca od rozchodu som stretla svojho muza, po 2 rokoch sme said zasnubili, vzali, a mame uz 2 deti
Moja spoluziacka si vzala muza, ked mal on 42, a teraz maju 2 deti.
Bud rad, ze si sa dozvedel pravdu teraz. Aj Ked citis smutok a hnev, sklamanie, vlastneho cokolvek , posunie ta to vpred. Dolezite je, ako s tym nalozis

somktosom84
5. okt 2020

@peter3654 samozrejme že máš nádej

janina112
5. okt 2020

@peter3654 ako sa slobodný chlap dostane k modrému kroniku? 😉Aspoň môj brat o jeho existencii netuší a môj muž len vie ze tu kupujem oblečenie 🙂

zuzki1
5. okt 2020

Ako kľudne pošli foto mám pár kamosiek 30+slobodných bez záväzkov 🙈
Dneska mám dojem že sa horšie zoznamuje ale to najlepšie asi príde keď to najmenej čakáš . A deti môžeš mat aj v 90 ako chlap 😉
Podľa mna aj na stenu keď pripnes inzerát že si hľadáš kamosku sa ti niekto ozve , a záber máš široký , slobodne , bezdetné, rozvedené , atd atd držím palce

mija_ja
5. okt 2020

35 ročny muž je ešte mlady muž, maš času dosť. Čo je podstatne podla mna je sa neuponahlat a bezhlavo sa nehodit do prveho vztahu čo uvidiš, len preto že maš pocit že už maš vek a aby ti niečo neutieklo. V prvom rade je podstatne vysporiadat s tymto vztahom, čo odišiel. Pretrpieť si rozchod a sklamanie, pocit krivdy a nechať ho ist a potom s čistim štitom a utvorenou myslou a srdcom si začat ten novy. Držim velmi palce, čo ma odist odide... možno prave preto odišlo že už na teba čaka niečo nove a krajšie 🙂

bonny000
5. okt 2020

@dkethe presne! Byt muzom tak sa neponahlam, moze najst o 10 rokov mladsiu. Zena v jeho veku lu to ma ovela horsie.

adrianna1508
5. okt 2020

@peter3654 velmi caste u znamych v mojim okoli. do 40 rataj s tym ze budes mat zo dve deti a budes zenaty 🙂. Svagor tak skoncil, zo 3 kamarati tiez, rychlejsie svadby, aj deti. A ja sama som si nasla druheho partnera ked mal 35r,teraz je uz 40rocny a zakladame si rodinu.

basska_b
5. okt 2020

Hlavne sa netreba opúšťať, lebo tým si potenciálne dievčatá odpudis. Práve mne prídu poväčšine dvadsiatnici totálne hlúpi a nezrelí. Zaujíma ich len mobil, prípadne vlastný výzor, katastrofa. Žena si podvedome hľadá niekoho, kto bude dobrým otcom pre svoje deti, kto je zabezpečený, so stabilným zázemím. Určite sa nájde ta prava, v práci alebo cez spoločne konicky či priateľov. Držím palce

zuzi266
5. okt 2020

@peter3654 neviem odkiaľ si, ale poznám asi 5 úžasných žien okolo 30tky, ktoré zas naopak nemôžu nájsť muža, ktorý by si chcel založiť rodinu, pritom už dlho po nej túžia. Tým chcem povedať, vôbec nie si starý a mladých žien s podobným problemom ako Ty je veľa. Držím palce, hlavu hore. Nie je to ľahké, sklamanie vždy veľmi bolí ale nádej a cesta existuje.

elementissa
5. okt 2020

Nauc sa zit sam so sebou a ak to tak ma byt, tak najdes tu pravu 🙂 ja ked som mala 18, nasla som si o 12 rokov starsieho partnera- samozrejme to vobec nebolo dobre- hovori sa, vek je iba cislo, no plati to az od urciteho veku 😅 mas 35, stale si mozes najst absolventku VS, ktora bude mat 25/26... Alebo keby aj 28.. Moja sestra s muzom maju 8 rokov rozdiel a uz su 18 rokov stastni manzelia. Tiez sa brali, ked bol on v tvojom veku. Moj manzel je odo mna starsi o rok, mne to vyhovuje viac ako taky velky vekovy rozdiel. Kym nebudes lovit babenky na strednej ci na bakalarskom stupni, myslim, ze stale mas moznost najst si mladu, peknu, rozumnu zenu, s ktorou si budes moct zalozit rodinu. Len sa vyhni takemu typu ako bola byvala, najdi si nieco kompatibilnejsie, nevesaj hlavu, drzim palce

iveta1970
5. okt 2020

Skús sa na to pozrieť takto. Som rád, že som sa jej zbavil a teraz ma čaká len tá najlepšia v živote. Ked na to budeš nahliadať obtimisticky, pritiahneš k sebe skutočnú lásku.A ešte niečo , na chvíľu by som si dala oddychový čas a potom by som sa snažila zoznámiť sa niekde na turistike, v kostole, v knižnici niekde, kam chodí tvoja krvná skupina. Veľa šťastia.

lolitka25
5. okt 2020

@peter3654 pro jedno kviti unce nesviti

Posmut, ponadavaj, opras sa a chod dalej.. Nie si stary! Nakoniec zistis ze je to to najlepsie co sa ti mohlo stat😉

silesias
5. okt 2020

Môj brat 42 rokov, jeho priateľka 36 asi tri roky spolu a momentálne 7mesacne dieťatko. Nikdy nieje neskoro.

lacibo
5. okt 2020

@peter3654 prepáč, že starý????..nám sa narodilo 3. dieťa, keď mal môj muž 54...a všetko je OK..buď rád !, že sa prejavila pred manželstvom, je to tak oveľa lepšie...aj keď to chce čas, je to sklamanie, z ktorého sa budeš možno dlho liečiť, ale nezatváraj si dvere a najmä zase dôveruj..daj šancu novému vzťahu..aby si obavy zbytočne nepreniesol do perspektívneho vzťahu..na to si daj pozor..vždy je lepšie si nájsť manželku neskôr a poriadnu ako skôr a neporiadnu..😉

katus226
5. okt 2020

Po prečítaní názvu som si myslela, že ti parny valec presiel vajca, a ono to je len rozchod 🤦

kachita
5. okt 2020

@peter3654 moja svagrina hlada muza a ma.podobny pocit a bohuzial aj skusenost ako ty. Nahoda?

jany149
5. okt 2020

Nie nestrácaj nádej a nehádž flintu do žita......hlavu hore....tú pravú nájdeš...držim palec 😉

bellen
5. okt 2020

@peter3654 ahoj, mala som podobnu situaciu pred niekolkymi rokmi. Tiez sme sa rozisli s byvalim partnerom a stazoval sa neustale, ze si uz nestihne zalozit rodinu. A do roka mal priatelku a dieta na svete.

kikina84
5. okt 2020

@peter3654 chlap si moze rodinu zalozit aj v 60 rokoch..ak sa o seba stara a je zdravy..takze hlavu by som si nelamala..V dnesnej dobe maju inteligentne zeny radsej skor starsie,zrelsie rocniky,nakolko ako vsetky vieme..chlap prechadza niekolkymi pubertami za svoj zivot 😁..takze cim starsi -vyspelejsi,tym lepsie ( nie dedo zasa) 🤪..horsie je napr..co spravil moj bracho..je v tvojom veku a po 8 rokoch sa rozisiel s uzasnou osobou len preto,lebo mu drbe a hlada sa..tak sa vyjadril..navyse babena ma zdravot. problemy,lekari jej odporucali otehotniet cim skor a ona uz moc toho casu nema..Na vianoce cakala zasnuby a ze sa vrhnu na rodinu a namiesto toho rozchod a oci pre plač,lebo to bude len hon na nejakeho chlapa,co jej spravi dieta,aby vobec mohla v zdravi pocat este..Takze ona problem ma..ty podla mna nie,co sa veku tyka 🙂..asi tak 😉..drzim palce