icon

Stratila som chuť na sex

trish31
24. júl 2012

Nezvyknem sa s takymito intimnostami zverovat verejne,ale chcem sa s Vami poradit,ci mate podobny problem.Ja som stratila pri priatelovi chut na sex.Absolutne.Prestal ma pritahovat,o sex nejavim vobec ziaden zaujem.Co s tym?

lalinko2010
25. júl 2012

@trish31 ja som to nepísala ironicky, ale vážne. ty sama si písala že on nie je tvoja polovička a byť s niekým len pre materiálne veci neni výhra, to neni všetko. sex v partnerstve hrá veľkú rolu. mať pri sebe spriaznenú dušu je niečo čo človek čaká a myslí si že našiel, ale nie každému sa to podarí. čítaj si čo baby sem píšu aké problémy majú v manželstve.

trish31
autor
25. júl 2012

@lalinko2010 mas pravdu a ja si to uvedomujem,ze to musim ukoncit.Lenze mozno mam strach ze tu polovicku nikdy nenajdem

trish31
autor
25. júl 2012

@tyssa obavam sa ze u mna to bude mat podobny priebeh

lalinko2010
25. júl 2012

@trish31 to má snáď každá, lebo takto máš istotu že niekoho máš, ale čo ak sa tohto vzdáš a o pár týždňov, mesiacov alebo dní nájdeš toho koho si hľadala????? treba to skúsiť, stratiť nemáš čo, jedine môžeš získať....

trish31
autor
25. júl 2012

@lalinko2010 chcela som len vediet ci je takyto problem bezny

anasstazia
25. júl 2012

@trish31
Ahoj, keď som si prečítala celú diskusiu k tvojmu problému, tak ma napadlo ti napísať, že čo riešiš, každá babenka ti píše, aby si sa rozišla, tak to urob. Ja viem, že to je veľmi ťažké, ale každá z nás ti to odporúča, a to sme neutrálne, lebo ťa nepoznáme.. Aj ja vidím, že sa trápiš, tak načo byť vo vzťahu. Aj moja sestra je už niekoľko rokov vo vzťahu s chlapcom, ktorého nemiluje a sex nemusí. Má ho rada, lebo si zvykla. Keď sa chcela rozísť, vyhrážal sa jej zabitím a iné psychické rečičky. Moja sestra je pritom nádherná žena a muži sa okolo nej len krútia. Ale kvôli priateľovi, ktorého ľutuje a bojí sa o neho, že skončí ako bezdomovec, je stále s ním. Deti nechce mať a ani sa nechce vydávať. Čaká na to, že on sa s ňou možno niekedy sám od seba rozíde.Podľa mňa je to milý chlapec, ale sestra s ním nieje šťastná, jednoducho si nerozumejú. Chceš aj ty takto dopadnúť? A lepšie je byť samou(keď sa obávaš, že si už nikoho nenájdeš) ako byť nešťastná a nedajbože skončíš v manželstve a potom sa budeš rozvádzať.

trish31
autor
25. júl 2012

@anasstazia dakujem za nazor,mas pravdu,v podstate sa len trapim

lila69
26. júl 2012

@trish31 poloz si jednu otazku : si schopna s priatelom s ktorym zijes zostat dalsich 40 - 50 rokov? Podla toho co pises je tvoja odpoved jasna. Ja chapem, ze byt s nim je mozno pohodlne, lebo co si budeme nahovarat, peniaze sice nie su vsetko, ale bez nich je veeeelmi tazko, ale zostat s niekym len kvoli tomu ze budem zabezpecena .... ak na to nemas zaludok - co asi nemas, tak to nerob. Jednoducho sex k partnerskemu zivotu patri a ked ta priatel nepritahuje co moze postupne prerast az do odporu tak vazne odid. Postupne vo vacsine vztahov vasen vyprcha a zostane len priatelstvo a ucta, ale toto ma prist az postupne a vyvojom vztahu ked ludia spolu ziju mnoho rokov, nie tak skoro.
Bude to tazke, neprijemne, ale ver mi, lahsie sa ti bude odchadzat teraz, ako za niekolko rokov, kedy by uz boli deti... to by bola zasa uuuplne ina situacia.
Asi sa bojis, ze lepsieho nenajdes - moze sa aj to stat, ale na to aby si sa zablokovala vo vztahu ktory ta nenaplna, si prilis mlada.
Ved mas len 23 rokov, to je najlepsi vek, teraz studuj, cestuj, spoznavaj ludi, bav sa. Drzim palce aby si sa spravne rozhodla, my ti tu mozme povedat svoj nazor, ale rozhodnutie je len na tebe 🙂

trish31
autor
26. júl 2012

@lila69 odpoved na tuto otazku je jasna:NIE.Ano,je jasne ze musim odist ale ja mu nechcem ublizit.Bohuzial to bude nutne.

lila69
26. júl 2012

@trish31 mozno to bude chvilu chapat ako zradu, ale v konecnom dosledku urobis sluzbu jemu aj sebe. Uvolnis miesto inej zene ktorej bude vyhovovat po vsetkych strankach. Ved tiez musi vidiet ze nieco vo vztahu nie je v poriadku.

trish31
autor
26. júl 2012

@lila69 vies ja neviem ci sa len tvari ze to nevidi alebo to nechce vidiet

sjuzi
26. júl 2012

@trish31 tiež som mala podobný vzťah pred mojím manželom a musím povedať, že rozísť sa ma nakoplo až vtedy, keď som spoznala svojho manžela a vedela som, že s týmto mužom chcem byť. A predtým som tiež nemala guráž sa rozísť, bývalý bol dobrý, snažil sa, ale stále tam bolo čosi, čo mi nesedelo, vedela som, že s ním nebudem navždy. A tiež som vtedy bola citovo ochladnutá, chodila som radšej cvičiť aj každý deň, len aby som sa mu vyhla. 😒 Rozchod bol strašný, on bol hrozne nešťastný, ešte mi vypisoval listy, posielal mi do práce kytice, prehováral moju mamu a pod... tým sa mi ešte viac zhnusil, hoci mi ho zo začiatku bolo ľúto... 😝
Teraz som šťastná, s manželom sa poznáme 11 rokov, 5 sme zobratí, máme 2 krásnych synčekov a stále sa ľúbime 😵 😵

trish31
autor
26. júl 2012

@sjuzi ako keby si opisovala moju situaciu

sjuzi
26. júl 2012

@trish31 Viem, čo prežívaš... ale neboj, bude lepšie, len ťa musí niečo alebo niekto nakopnúť... a nie je dobré, že ti vyčíta prácu a kamarátky a pod... ono takéto veci sa v budúcnosti a v manželstve zvyknú ešte viac vyostriť, tak na to pozor... Nie sme nikoho majetok a navzájom sa rešpektujeme... 😉 😉 Držím palce...

trish31
autor
26. júl 2012

@sjuzi ano,on mi vycita aj to,preco idem na kavu do kaviarne a nie ku kamoske domov.Napriklad

sjuzi
26. júl 2012

@trish31 sama musíš k tomu dospieť, pozbierať sily, ísť ďalej... verím, že sa ti to podarí, určite to za to stojí. Pri nesprávnom človeku len strácame svoj vzácny čas... 😉

renca3
27. júl 2012

@trish31 - on to vidi. preto ziarli a boji sa, ze ta strati. radsej skor hod spatecku ako neskoro. ty si mlada. predpokladam, ze aj on. treba skusat a hladat, co ti vyhovuje. zivot je o stretnutiach a rozchodoch. netvrdim vrhat sa z jedneho vztahu do druheho, ale proste hladat to prave. drzim palce. 😉

trish31
autor
27. júl 2012

@renca3 dakujem ti

trish31
autor
27. júl 2012

@sjuzi dakujem,dufam ze sily nazbieram coskoro

nikush29
29. júl 2012

@trish31 ahoj, ja som na tom tiez bola podobne, tiez sa mi (teraz uz ex) priatel az pomaly zhnusil, a tiez som s nim na konci vztahu uz ani spat nechcela, vedela som ze s nim uz nechcem byt, ale rozchod som stale oddalovala, ale stastna som nebola a ani on samozrejme lebo ved videl ze sa nieco deje. Nakoniec som sa s nim predsa rozisla a teraz som uplne stastna 🙂 takze podla mna pokial uz s nim nie si stastna necakaj ze sa to casom zmeni...
@tyssa tak to poznaam: 😀 tiez mi este doteraz vypisuje a kontroluje ma, on asi nepochopil ze je to definitivny koniec... a tiez som pre vsetkych ja ta zla a on je chudacik, ale to vobec neriesim, nech si myslia: 😀

trish31
autor
29. júl 2012

@nikush29 no,tak ja som sa s nim uz rozisla,ale on to zjavne nepochopil.

trish31
autor
29. júl 2012

@sjuzi uz som to urobila,bohuzial,nepochopil

sjuzi
29. júl 2012

@trish31 buď silná, priprav sa na to, že on bude možno bojovať, možno ťa vydierať po dobrom či zlom. Ale proste si trvaj na svojom, stačí mu dookola rozprávať: Už s tebou nechcem byť... a hotovo... po čase pochopí... 😒 Máš právo na to byť šťastná, je to TVOJ život... 😉

trish31
autor
29. júl 2012

@sjuzi ano,uz sa zacal vyhrazat

sjuzi
29. júl 2012

Nedaj sa, hlavne ho neľutuj... vydrž to... ono to asi bude taká jeho obrana... vieš, máloktorý chlap to prijme v pohode a s hrdosťou, keď dostane kopačky. Možno sa ešte uisťuje, či má ešte šancu, alebo je to totálne pasé... No vydrž moja, prešla som si tým, neboj, pominie to...

stanushqa85
30. júl 2012

podla mna uz vieš ako sa mas rozhodnut, tvoje srdce ti to hovori, ..a hlavne až ked sa s niekym rozideš zbadas s kym si žil..to uz mam overene, mozno ta milo prekvapi svojou reakciou a mozno sa len utvrdis vo svojom rozhodnutí..

trish31
autor
31. júl 2012

Tak damy,ukoncila som to,ale mile prekvapenie nenastalo,fesak si postavil hlavu,najprv mi zacal vycitat KOLKO ON DO MNA INVESTOVAL 😉 No neviem co do mna investoval,vacsinu veci si platim sama,nezili sme spolu,a to,ze ma vzal na veceru alebo vylet mi ide teraz vycitat.Ja som mu nevycitala nic,bola som ticho,ved naco?Vcera mi vykrikoval do telefonu aby som mu vratila jeho investicie do mna 😀Mal na mojom ucte 500 €,to som mu poslala,lenze nepochopil ze prevod medzi bankami aj trva.Tak mi prisiel vykrikovat do prace nech mu okamzite vratim jeho peniaze 😉 Samozrejme,chcel ist aj za mojimi rodicmi-ale dovod neviem...A najvacsia pecka-Povedal,ze ak s nim nebudem ASPON spavat bude mi robit problemy 😀 Tak aspon ukazal svoju pravu tvar ☹

Uz sa smejem,alevcera mi do smiechu nebolo....

renca3
31. júl 2012

@trish31 vtipalek. 🙂 ved aj preto sa s nim rozchadzas, ze ta nepritahuje. to ho casom prejde. on teraz totiz neznesie pocit, ze budes spat niekedy s inym muzom. 😉

trish31
autor
31. júl 2012

@renca3 akurat sa mi vyhrazal ze pride za mnou do prace a budem mat peklo zo zivota

Ja sa trasiem od stresu

sjuzi
31. júl 2012

Moja zlatá, buď silná, nedaj sebou manipulovať. Pekne mu povedz, že nech príde, nech robí ako myslí, aj tak už je to pre Teba jedno... a ak by si bola veľmi nervózna z neho, tak ho proste vypínaj, nezdvíhaj, nečítaj...