icon

Stretávanie sa so ženatým mužom

14. aug 2020

Dobré ráno prajem, rada by som vám napísala moju situaciu momentálnu ktorá sa vlečie somnou už rok a pol a neviem sa z nej dostať. Bola by som rada za vaše názory ale nie odsudzujúce ale skôr od žien ktoré to niekedy zažili a vedia poradiť. Spoznala som sa pred cca 2 rokmi s istým mužom, iskrilo to už od začiatku, zoznámila nás jedna spoločná kamarátka - je to jej kamarát nevideli sa dlho lebo bol dlho v zahranicí. No on sa vlastne vrátil zo zahraničia asi mesiac predtym ako sme sa spoznali. Ale idem k podstate. Dozvedela som sa že je ženaty a tym padom som dala od neho ruky preč. Som velmi zásadová. On sa o mna snažil chcel ma dostať. No len potom po tom cca pol roku sme sa stretli a iskrilo to ešte viac, boli sme na oslave našej kamarátky a tam sa stalo viete čo. Ale nemala som výčitky lebo ja som slobodná. Zobrala som to tak že stalo sa, užili sme si to a ďalej sa to nebude opakovať. No len to som si myslela len ja. Pokračovalo to, stretávali sme sa častejsie dokonca mi vravel že ma miluje a takto si ma pekne motkal. Nepýtala som sa moc na situáciu s jeho manželkou, nechcela som o nej vedieť nič lebo mi to začalo ubližovať. Máme obaja nad 30r., ale vtedy som sa fakt cítila ako nejaká zamilovaná pubertiačka. Chcela som ho aj som si myslela že spolu budeme, prezili sme rôzne zážitky boli sme na výletoch a tak. No ale on sa mi priznal že on ju neopustí. Maju spolu aj dcéru tá je ale už školáčka. Ja neviem či som stratila nejakú empatiu alebo city, ale cítim k nemu ani sama neviem čo a chcela by som sa z tejto situacie dostať ale nejde to. Napíšem ešte kludne v komentároch ak by boli nejaké situácie nepresné alebo som to napísala zle. Ďakujem vam za rady a prosím bez odcudzovania. Kto sa do takej situácie nedostal, nepochopí

Strana
z4
yvanielka
17. aug 2020

Odhliadnuc od hlavného problému...nerozumiem veľmi komentárom, veď každú chvíľu je tu téma že "muž ma podvádza", atď., koľko manželstiev je dnes rozvedených kvôli iným ženám.. A komentáre ako keby muž nikdy neopustil ženu a deti kvôli inej žene 🙊
Plus ešte nepochybne veľa žien, vie že sú podvádzané a ticho trpia. Tak ak ti povedal, že on je taký super čestný že ženu neopustí, v tom prípade ťaháš za kratší koniec, aj keby na to prišla on sa postaví na jej stranu, nasype popol na hlavu a keď to trochu prehrmí nájde si ďalšiu a ďalšiu, až kým manželke nedôjde trpezlivosť, ale ako mám odpozorované, väčšina to ticho trpí, lebo deti, nie je kam ísť atď.

jasa86
17. aug 2020

Ja to nechápem. Mal o mňa záujem ženatý muž, ale nikdy by som to nespravila. Nevieš nepoznáš jeho rodinu a čo práve prežívajú vo vzťahu. Prečo si dnešné ženy proste potrebujú svoju ženskosť a svoje sebavedomie zvyšovať u ženatých mužov? Čo je všetko len o motyloch v bruchu a len o sexe? Ženy máte naviac a navyše tiež by sa vám nepáčilo v budúcnosti keby váš muž úspešne obetoval dáku inú ženu a tá sa mu nechala. Však čo že má doma ženu a deti. Ja som zamilovaná a basta...čo tam po ostatných hlavne že ja sa mám dobre... toto je chorá doba kedy namiesto riešenia vecí na vlastnom piesočku budeme hľadať niekoho kto absolútne netuší čo všetko je za problém, ale hlavne že nás uteší a povie že práve ja som ten najúžasnejší človek pod slnkom. Apropo nakoniec to skoro v 90% prípadoch dopadne tak, že muž ľutuje že opustil ženu a deti. Bývalá mu odpustí z 50% alebo z 50% nie. A ak nie ďalší vzťah už je len o pochybnostiach a ďalšej a ďalšej nevere samozrejme až po čase kedy prídu opäť prvé problémy

adka176
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4