Stretko so ženatým
Spoznala som cez zoznamku jedného muža, ale je "papierovo" ešte ženatý. S manželkou spolu nežijú niečo cez dva roky.
Stretli by ste sa s ním aj tak? Alebo trvali na tom, že až po rozvode?
@pallacinka29 No díky. Neviem, tak pýtam sa že čo robí a poslal mi fotku že su spolu vonku, fotku syna ako pozerajú na tv a tak... Asi aby som mu verila.
Včera bol na nejakej stretávke a aj odtial mi poslal fotku so spolužiakmi.
No to, ze nehlada vazny vztah. Skrachovalo mu manzelstvo (ak vobec) a on si bude chciet uzivat a nir sa spovedat dalsej.
Ale dalsia vec je, ze ak tam ma naozaj cely vikend syna, tak asi mu o tebe este nechce hovorit, cize nevola.
@lindusss2016 Tak sú od seba dva roky. Chápem, že synovi o mne hovoriť nechce, ale tak zavolať mi mohol aj pred synom. Veď je malý.
Veď mi nebude vyznávať lásku.
A ja nemám záujem o vzťah, kde ma ten druhý bude skrývať.
Povedal ti, ze su od seba dva roky. Nieco tam nebude celkom koser. Ak mas ty v tom jasno a nechces taky polovicny vztah, tak este sa s nim mozes porozpravat, alebo to rovno utni
@lindusss2016 Keď som sa s ním rozprávala povedal mi, že ten rozvod porieši.
Nemyslim o rozvode, celkovo o tom, co od vasho stretavania sa ocakava
Je v pohode, ak chce len sex a ty to chces tiez. Je v pohode, ak chce byt kamarat, aj mat sex, ale stale sa neviazat. No nie je v pohode, ked ty ockavas vazny vztah a chces planovat buducnost. Proste musite obaja chciet rovnake, alebo mozes dufat, ze zmeni nazor, ale to uz ides do toho s velkym rizikom 🤷
@lindusss2016 Samozrejme že sme sa o tom bavili. Povedal, že ma nechce len ako milenku. Ale vadí mi, že na mňa nemá čas.
Vadí mi aj to, že o rozvode začnem ja, ja sa ho pýtam na rozvod, on o rozvode sám od seba nezačne. Jasne som mu povedala, že do vzťahu so ženatým nejdem , aj keď spolu nežijú.
Autorka - " ja nemám záujem o vzťah, kde ma ten druhý bude skrývať." = presne akokeby som o sebe čítala. Tiež som bola v takej pozícii. On stále ženatý, vraj polroka spolu nežijú (žil sám v podnájme, viem to, bola som uňho) ale tiež samé skrývačky. Keď volal s deckom, tak naschval mal mobil v takom uhle aby ma nevidela, pred rodičmi ma tiež tajil -keď sa ho pýtali že kto ho fotil (boli sme spolu na vylete, dal foto na fb) tak povedal že náhodný okoloidúci🤷♀️ tiež nemal čas, lebo decko, dve práce, kamaráti, zvyšok sveta a až potom niekde na konci ja. Ale tam bolo toho viac... nikdy pri mne nestál, keď som ho potrebovala. Nakoniec som ešte zistila že návrh na rozvod ani nemali podaný.
A ako vieš, že spolu nežijú? To, že ti pošle fotku, že nakupuje v tescu nie je žiaden dôvod. To by si aj môjmu manželovi uverila, že spolu nežijeme. Aj môj muž chodí na nákup po robote. Ja ho po robote s nachystaným jedlom nečakám. Takže to, že spolu nežijú máš z nejak dôveryhodne overené?
@ysseba Stále mi posiela fotky, fotky od neho z bytu, fotky ako si dáva dokopy byt, fotky so synom atď...
Aha, a z toho mu veríš, že žije sám, hej? 🙈 To, že ti pošle fotku kde v pozadí nie je ružová zubná kefka, lodičky alebo lak na nechty ešte nie je istota, že žije sám. A že domov v ktorom býva žena vyzerá inač? Moja kamoška je typ ženy ktorej byt vyzerá akoby tam žil chlap (farby - šedé, čierne, málo kvetov, bez závesov a záclon, veľa elektroniky). Práveže mi je to až podozrivé, že ti takéto fotky posiela, ako nejaké alibi. Ale tak darmo budeme o tom polemizovať, uvidíš ako sa to vyvinie s tým rozvodom po Vianociach. I keď neviem načo chce čakať po Vianociach, však keď spolu nežijú, tak čo... Podľa mňa je to celé čudné a nie je tam z jeho strany všetko v poriadku, ale tak uvidíš časom. A jeho ženu si si nepozerala na sociálnych sieťach? A spoznali ste sa cez zoznamku? Skús mu napísať z nejakého fejkového profilu, či má záujem spoznávať sa ešte s inými...
@ysseba Už som to písala, jeho ženu som pozerala na FB. Fotky s ním tam má naposledy z roku 2017-2018, nič nenasvedčuje tomu, že by niekoho mala, či už jeho alebo iného. Zarazil ma prsteň na jej ruke na ľavom prstenníku. Jej domov na fotkách vyzerá úplne inak ako jeho byt čo mi teraz posielal fotky.
A s tým rozvodom ...to je divné. Ak s ňou už nežije, mal by sa rozviesť už len kvôli tomu, keď stretne nejakú ženu s ktorou bude chcieť do vzťahu, tak aby mal poriešenú minulosť. Pre neho je to len papier, ako sa vyjadril.
No obrucka je zvlastna. Inak ani ja nepridavam fotky na socialne siete. Vacsinou tam mam fotky na ktorych ma oznacil manzel alebo niekto iny. A veruze posledna spolocna fotka na mojom FB je rok a pol dozadu, cize keby moj manzel nejaku namotaval, tak podla tvojho meritka by mu aj uverila, ze spolu nezijeme…. Ale s tym bytom je to zvlastne 🤔 poviem ti pravdu- mne sa to moc nezda, podla mna ti taha medove motuzy popod fuzy, ci ako sa to hovori. Ale tak mozno nie, ved uvidis. Uvidis po vianociach/ novom roku ako sa to pohne. Ak spolu fakt neziju a je to pre neho len papier, tak by nemal mat najmensi dovod ten “len papier” neporiesit. Ale ak bude mat aj po novom roku zas dovod- napr. po synovych narodeninach, po velkej noci, po hentom, po tamtom, tak uz budes vediet o co ide….
@ysseba A čo konkrétne sa Ti nezdá? Mne nepríde normálne, že sú dlho od seba a ani jeden z nich nepožiadal o rozvod. Ešte chlap chápem, muži su v tomto trochu pribrzdený, ale so mnou keby sa rozišiel muž, tak ja by som podala sama žiadosť o rozvod. Aby som mohla začať odznova.
Jedno viem určite, že žije sám. Aj teraz mi poslal foto, že sú so synom u babičky. Cez týždeň sa chce stretnúť, chce prísť za mnou a chce ísť niekam do kaviarne.
mna by drblo z takeho chlapa, co by mi posielal fotky bytu, syna, babicky so synom, nakupu v Tescu 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ on Ta taha za nos a Ty si z neho hotova, ako keby bol jediny na planete
Tiež som si s jednym písala, v profile mal rozvedený, po týždni písania sme šli na kávu, bavili sme sa o deťoch, a on stále žena sem žena tam, aká je starostlivá, vychádza mu v ústrety, tak mu hovorím, že to sa často nevidí, taky dobrý vzťah medzi ex. A on, že nie sú rozvedení, a ani sa nebude rozvádzať, lebo rozvod je drahý, a on si hľadá len "spriaznenú dušu aby nebol sám" 😀😀😀. No neviem ci našiel 😀😀😀.
@pallacinka29 Aj po tom všetko čo som napísala si myslíš, že ma ťahá za nos?
@som_realistka Tebe to aspoň povedal. Mne hovorí, že ten rozvod porieši.
Neviem co konkretne sa mi nezda 🤷🏼♀️ proste tak celkovo. Zda sa mi, ze az prehnane ti posiela fotky - z nakupu, z bytu, od babicky, ze pozera so synom TV. Proste akoby sa ti snazil dokazat ze A FAKT som bez zeny. Plus ta obrucka zeny do toho. Pride mi to take nejake prehnane, nasilne, az je to tazko uveritelne. By som si vymyslela, ze to je ale naaaahoda, ale idem na sluzobku kusok od tvojho mesta, tak pridem ja za tebou a dame kavu. Ci by bol taky hrdina aj vo svojom meste. Aj ked sa za nim nemas ako dostat, tak by som to povedala, proste by ma zaujimala reakcia.
Ja nie. Nejak z toho šípim problémy.
ano, taha Ta za nos. Niesu ti divne tie fotky? Ako pisem, mna by drblo. Ale hlavne by som mu na to neskocila, hladala by som slobodneho alebo naozaj rozvedeneho. Sa mozem stavit, ze tento sa nerozvedie…
Zavisi od situacie. Ja som sa zacala stretavat so zenatym.Povedal mi, ze ziju oddelene cca pol roka, na neviem kolkom stretnuti som bola u neho doma a potom som uz pravidelne chodila k nemu (ja som mala maly byt, on velky). Tiez ma rychlo predstavil synovi a nasledne mame a tete, takze som si bola ista, ze su rozideni. Rozviedol sa asi mesiac potom, co sme sa rozisli 🙂) (boli sme spolu necely rok).

tak vymeteny musi byt aj on… na kieho dasa Ti furt posiela fotky bytu a syna ? 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️