Vzťah so ženatým

18. jan 2023

Dali by ste šancu vzťahu s mužom, ktorý je ešte ženatý, ale už žijú oddelene? Alebo trvať na rozvode a až potom sa pustiť do vzťahu?

daniela2202
18. jan 2023

Moja kolegyňa to tiahne so ženatým, vraj nežijú dobre.... ostala s ním tehotná a išla na potrat...👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

loliki
18. jan 2023

Ty si teraz spadla z oblakov? Ešte si nepočula tú rozprávku My žijeme oddelene? Vymreli všetci slobodní, či čo? Len tak z dlhej chvíle ťa baví seba ponižovať a byť v pozícii milenky, bokovky? Fakt ti to dvíha sebavedomie a máš zo seba dobrý pocit, že manželka nič netuší?

dzulli1980
18. jan 2023

Och, aká si naivná ... koľko máš rokov? ... každý jeden ženatý, ktorý si chce "zašukať", rozpráva takéto rozprávky ... dávno by bol rozvedený, keby to bolo v manželstve také zlé ... ale ak Ti stačí to, že budeš len jeho matrac, smelo do toho.

marianarem
18. jan 2023

Skor nie, ale zaviselo by to od presnych okolnosti. Urcite by ma zaujimalo, preco je este zenaty. Poznam dva vztahy, ktore takto zacali a skoncili nakoniec mamzelstvom. Ale ja osobne som opatrna voci este neukoncenym vztahom, aj voci cerstvo ukoncenym, mala som s tym kedysi niekolko neprijemnych skisenosti.

autor
18. jan 2023

@marianarem Ako dôvod, prečo je stále ženatý uviedol, že to skrátka neriešil. Boli sme na káve, bol aj u mňa doma na kávu (nič nebolo) a teraz ma pozval k nemu domov.

54tinka54
18. jan 2023

Ťažko povedať… bola by som opatrná a poriadne by som si ho preklepla, prečo je to tak ako to je… napr moji rodičia žili niekoľko rokov oddelene bez oficiálneho rozvodu, jednoducho sa im nechcelo ísť do tých papierovačiek. Ale žili si každý svoj život.

autor
18. jan 2023

@54tinka54 Mne títo ľudia prídu divní. Na čo čakať? Nežijeme spolu, nefunguje to, rozvediem sa a hotovo.

bubuku
18. jan 2023

Ak byvaju oddelene a ma svoj zivot, byt, dom a svoje zazemie, tak je tam sanca, ze sa nieco zmeni…. Kazdopadne treba hned na zaciatku uviest, ze asi byt v statuse “zenaty” od koho som sa ´oddeliĺ asi nie je dobra vizitka pre okolie, ani dalsie potencialne vztahy…

liv1
18. jan 2023

Poznam niekolko parov co neziju roky v jednej domacnosti a samozrejme ani vo vztahu a nie su rozvedeni z roznych dovodov. Ak ta pozval domov, asi zije sam. Neviem ti poradit, len asi davaj pozor.

h2
18. jan 2023

Jasné, žijú oddelene a jedného dňa sa určite rozvedie... A teraz tú o Snehulienke.

liljana
18. jan 2023

Muzom sa nechce do svadby a ani do rozvodu. Aj prve, aj druhe ich stoja casto sialene peniaze a zena pride na svadbu ako princezna a casto ako princezna s majetkom odide (delenie majetku, formality). Zena sa vie zobrat, aj rozviest rychlo.
🙂 Je to bezne, ze neziju spolu a nie su riozbedeni. Ano. Zistis rychlo, staci ak ti da cislo na manzelku. Ale ak sa ti to nepaci, hladaj dalej. Vzdy zalezi na cloveku, ci stoji za to.

pribinak
18. jan 2023

Doteraz to neriešil……haha dobrý vtip….na takúto story sa dobre balia naivne baby

bajka16
18. jan 2023

O takého by som ani nezakopla. Nemá gule rozviesť sa ale novú by už chcel. To čo je 😀

autor
18. jan 2023

@bajka16 No práve, nech najskôr skončí jedno a potom začne druhé.

sono2
18. jan 2023

A kľudne ta môže pozvať do bytu kamaráta, bábika.
A z akého dôvodu nerieši rozvod?

autor
18. jan 2023

@pribinak Tiež si to hovorím. Veď podám žiadosť, zaplatím poplatok a čakám na súd. Hotovo. Ak teda chcem v budúcnosti nejaký vážny vzťah.

autor
18. jan 2023

@sono2 Proste to neriešil, neviem presne prečo. Čakal na impulz či čo mi to povedal.

pribinak
18. jan 2023

Veru tak. Tak sa toho drž a nedaj sa opiť rožkom

sono2
18. jan 2023

Jaj. Ok

autor
18. jan 2023

@loliki Prečo si taká agresívna?

loliki
18. jan 2023

Prečo si taká naivná? Akože teoreticky chodíš s mojim manželom, alebo s manželom niektorej z nás a mám byť na teba milá? Zrejme si sa ešte nestretla s nahnevanou manželkou. Potom by si zažila agresivitu.

katkazocele
18. jan 2023

@autorka smiem vedieť ako si ho spoznala, a kedy ti túto ,, novinku,, o sebe povedal?

compra
19. jan 2023

Ja som sancu dala. Dopadlo to ok. Je rozvedeny. Mame dieta a sme zasnubeni. Podotykam, ja som nebola pricinou ich rozvodu. Dovodov, preco nie su rozvedeni, moze byt fakt vela. Treba s nim komunikovat. Moze to byt odrbavac alebo aj tvoj buduci manzel... u nas sa cakalo na maturity a prijimacky.

miadi
19. jan 2023

Ja by som mu sancu nedala. Ale to som Ja. Opytaj sa jeho zeny. ( povedala by som nech sa ozve ked bude rozvedeny a ak este budem single mà sancu na dalsie rande )

moonlight1210
19. jan 2023

Nech si uprace stol, ked chce varit nieco dalsie.

Znama mala jedneho, ktory realne dlhodobejsie zil oddelene so zenou. Vela ludi o tom vedelo. Nebolo to klamstvo. Ona dufala, ze je to medzi nimi vazne a on obcas spomenul, ze by uz svoju situaciu mal vyriesit. Tak dufala, ze prave ich vztah ho konecne nakopol a ona pre neho vela znamena.
A predsa zistila (klasika, preluskala mu mobil), ze si so zenou pise. Ze sa to s nou snazi urovnat.
Zistila, ze dokonca aj pocas niektorych noci, co spal u nej, ci ona u neho, tak po tom, ako mali sex (a ona zaspala), pisal manzelke, ze nemoze spat, a pomedzi ostatne veci, co preberali, pisal, ze je mu tazko na dusi, lubi ju, chyba mu, atd.

Takze naozaj, od tychto “nedoriesenych” ruky radsej prec.

kassandra25
19. jan 2023

Ak to mas naozaj overené, ze byvajú oddelene, urcite je to svetlý bod. A ked ta stretol uz , tak uz ozaj moze iba vyriesit svoju situáciu. Moze podat o rozvod. Ale mam v mojom okolí sú i prípady, ked zenaty zije sám uz 4 roky , rozvod podany a opäť stiahnutý. Všetko je možné. Ale samozrejme, moze sa aj rozviest. Nejako to hodnotit, ked do toho nevidíme a takisto nevieme, co a ci sa nieco udeje, hned ta tu kamenovat, hlavne, ked sa este nic nestalo, je mudre?

pininka1
19. jan 2023

Moja teta zila s muzom oddelene 10 rokov bez toho aby sa rozviedli a aby sa akokolvek mimo deti kontaktovali, vobec to neriesili, pretoze nemali inych partnerov. Ked si nasli inych tak to zacali riesit. Takze su take pripady.

78787878
19. jan 2023

Mohla si natrafit na vynimku, ale dobre si to s nim vykomunikuj. Poznam manzelov, ktori sa rozviedli az po 15 rokoch, kazdy zil svoj zivot a v inom meste. O rozvod podali, az ked sa pan rozhodol zalozit dalsiu rodinu, medzitym mal niekolko partneriek, kvoli ktorym nevidel dovod sa rozvadzat.

panelacikova
19. jan 2023

@loliki ak by to bol tvoj manžel, asi by si si všimla, že spolu nežijete, že? 🙂

autorka - možné to je, že ostal ženatý, chlapi to nejak extra neriešia. v každom prípade, ak by to práve s tebou myslel vážne, sám by poznamenal (a aj vykonal), že ide podať žiadosť o rozvod, lebo si chce dať veci do poriadku. ak sa nehýbe, necíti potrebu to urobiť, nepočíta s tebou do budúcna úplne vážne.

malacibulka
19. jan 2023

Trochu sa zamysli. Keby si sa chcela za neho vydat alebo si otehotnela, uvedom si ze jeho pravoplatna pani manzelka ma narok na polovicu jeho prijmov a akehokolvek nadobudnuteho majetku.

Druha vec - ked sa mu nechce toto riesit, myslis ze by s tebou riesil niekedy svadbu alebo hocico casovo narocne a mozno nepríjemne na vybavovanie, ako napr hladat porodnicu, pediatra pre dieta, byt, vybavovat pohreb, hocijaka zivotna situacia? Takeho leniveho chuja by som si na krk neviazala, porazilo by ma z neho. Neviem ci si mala niekedy vazny vztah ked si toto neuvedomujes.

Tretia vec - more muzov ma sluzobne byty v inom meste aby nemuseli dochadzat, to este neznamena ze ziju oddelene.